• Camperlocaties

Partner van

@Infrared

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Kleine parkeerplaats. Goed uitzicht over de Somerset Levels. Wandelingen mogelijk over de velden. Picknicktafels beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Redelijk eenvoudige gemeentecamping. Toiletgebouw gedateerd maar schoon. Dorp heeft slager, bakker en handige winkels. 'S Nachts stil.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie grasrijke camping in de buurt van de oceaan. Onze site was heel dicht bij het strand en de slaap kwam gemakkelijk 's nachts met de branding op de achtergrond. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam en het was een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van dat einde van het eiland. De vuurtoren was een bezoek waard met een prachtig uitzicht langs het strand. We gingen aan het einde van het seizoen en waren de enigen daar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Familie gerichte site. Veel meer chalets dan kampeerplaatsen. Dichtbij het strand. Alle faciliteiten die u nodig heeft, maar duur als het seizoen duurt. Gemakkelijk te bereiken vanaf veerboten van Le Havre of Caen.

Sitecode: 22068

Mooie camping met modern sanitairgebouw. Geen wc-papier maar de wastafels hebben stekkers. Gemakkelijk naar het centrum lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Site voor volwassenen alleen aan de rand van Exmoor National Park. Donkere hemelreserve en topspot voor sterren kijken. Rustige, kleine rustige camping. Hondvriendelijk. Eigenaren zeer milieuvriendelijk. Perfect voor een korte pauze. Prachtig uitzicht.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Vlak niveau, maar de plaatsen liggen vrij dicht bij elkaar. We waren er aan het einde van het seizoen dus geen probleem. Het park ligt direct aan de rand van het water en in de verte zie je de Confederation Bridge. Mooie zonsondergangen op het water.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Groot familiegericht park in het centrum van Antigonish. Gemakkelijk te lopen naar het centrum van de stad. We bleven tegen het einde van het seizoen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

De plaatsen zijn dichtbij, maar er was veel om uit te kiezen omdat het laat in het seizoen was. We stopten hier tijdens het doen van de Cabot trail en genoten van de schoonheid van Cheticamp.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Geweldige camping doordrenkt van geschiedenis. Fantastisch uitzicht en wandelpaden die leiden naar de historische gracht en sluizen en naar de stad. Het personeel is erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Hier verbleven tijdens het reizen langs de Cabot Trail. Is nu onder nieuw eigenaarschap en er worden verbeteringen doorgevoerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige, rustige plek. Kleine winkel en bar. Houd de knop ingedrukt om warm water in de douches te krijgen. Wi-Fi traag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Kleine camping met bar en restaurant. Sommige schaduwrijke plaatsen. Geen zwembad dat leuk zou zijn geweest met het hete weer. Niet veel waterkranen. De douches zijn afgesteld, dus je moet de kraan blijven drukken of een klokje gebruiken!

Sitecode: 42097

Een redelijke stop, hoewel het dicht bij de autosnelweg ligt. Gratis Wifi, zwembad naast de deur die u kunt gebruiken. Restaurant en bar ter plaatse. Elektriciteit is niet vrij, dus in augustus betaalde we € 27,49.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Niet wat ik verwachtte! Zeer stoffig en veel semi-permanente plaatsingen waardoor het nogal scruffy lijkt. Ik denk niet dat ik terugkom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie site, maar een beetje jammer, het verkeer is luidruchtig tijdens de dag. Veel informatie over de nabijgelegen plaatsen om te zien. Enigszins afgeschrikt door een tent, met twee jonge kinderen, die vlak naast ons kwamen staan, onofficieel omdat wij op de verharde camperplaatsen stonden.

Sitecode: 52090

Leuke camping als je een fatsoenlijke plek krijgt, maar aanvankelijk kregen we er een die veel slechter was dan op de Cp ernaast (die vol was). Met tegenzin toegestaan ​​om te verplaatsen, maar merkten dat veel Engelsen daar op beide nachten werden geplaatst, toen wij er waren. WiFi is extra vanaf € 3,00 per dag. Gebruikt door velen als eerste / gisteravond stop voor de veerboot / tunnel, dus was heel druk. Op loopafstand van de stad en supermarkten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Verbleef Juli 2015. Op loopafstand van Brantome, die erg pittoresk is. Veel kano's te huur. Veel parkeerplaatsen, maar sommige wegen zijn afgesloten voor kampeerauto's. Er zijn andere plaatsen specifiek voor kampeerauto's als u van Aires houdt. De receptie van de camping was erg vriendelijk en sprak Engels. Alle gebruikelijke faciliteiten en een zwembad. GPS voor ingang van de site is N 45.360832 E 0.660667

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede afmetingen op gras, allemaal hebben elektrische. Wifi sterkste alleen rond de receptie. Zeer behulpzame manager. Faciliteiten zeer schoon. Uitstekende site op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad. GPS-coördinaten voor plaatsingang N 46.420349 E 0.87554

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Kleine vriendelijke camping aan de rivier. Ideaal als u Brantome wilt bezoeken. Meest alles in het dorp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Dit is de tweede keer dat ik hier ben geweest (2015) en nu 2017. Ze herinnerden mijn details van het laatste bezoek. Comforthoogte (met water) 25 Euro per nacht. Faciliteiten schoon en warm water voor douches en afwassen. Veel wandelen rond hondenbezitters. Korte wandeling naar Dax langs de rivier. Rustig 's nachts om 10:00 uur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Moderne faciliteiten zeer schoon en netjes. Hondvriendelijk. Niet veel vlakke, schaduwrijke plaatsen voor campers, vooral als een caravan de helft van een terras met tent, luifel en stoelen inneemt, en met iedereen kijken en kijken. Echt warm dus het zwembad was welkom om af te koelen. Brood kan dagelijks besteld worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Dicht bij Lidl en Intermarche, wat een bonus is. Sommige schaduwrijke plaatsen en redelijk vlak. Geen warm water voor het afwassen maar de douches waren OK. Het grootste probleem was de vliegen en muggen, anders zouden we langer gebleven zijn. De stad en de rivierfront waren het bezoek waard, hoewel dranken meer dan hoger waren. Was de goedkoopste tussenstop zover in twee weken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Tal van plaatsen met schaduw. Wi-Fi langzaam maar inbegrepen in prijs. Veel tenten die camperplaatsen innemen. Mensen die de drinkwaterkranen gebruiken om af te wassen ondanks dat er veel wasbakken zijn. Rustig 's nachts ondanks het aantal mensen. Interessante wandeling langs de kliffen. Mooi strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Groot veld deel hellend. Prachtig uitzicht op Widemouth Bay en omgeving. Mid seizoen £ 20 per nacht met eleltriciteit. In de buurt van Coastal Walk. Douches extra betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Geweldig voor een tussenstop alvorens terug te keren naar Calais. Faciliteiten gedateerd maar voldoende. Wordt druk. Plaatsen zijn vlak en redelijk groot.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Veel ruimte om te parkeren op. Relais niet werken, maar water bij lavoir. Mooi dorp met kasteel. Zwembad naast het terrein. Tal van restaurants om uit te kiezen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Geweldig voor een overnachting. Het zwembad was echt goed in de huidige hittegolf. Jammer dat de faciliteiten niet helemaal goed waren, maar het is gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Goede plek om te verblijven, veel schaduwrijke plaatsen. Het zwembad was heerlijk vooral in het actuele weer. Redelijk geprijsd restaurant. Drankjes zijn veel goedkoper verderop bij de brug

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Dit is mijn tweede verblijf. Het wordt alleen maar beter nu met douches. Wat wil je nog meer. Goede internet verbinding, elektrische als je het water en in de buurt willen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Ik besloot om op de camping te verblijven want die kostte slechts 10 euro en er was meer schaduw. Het was ook hondvriendelijker. Beetje te dicht bij de weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Goed voor een tussenstop op weg naar Portugal. Gratis 30 minuten wi-fi. Gewoon niet graag alle vliegen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De prijs in juni gaat omhoog naar 12 euro, vrij duur zonder elektriciteit of Wi-Fi. Ik heb op een camping municipal met alle faciliteiten gestaan voor minder. Lijkt populair voor degenen die willen lopen naar het strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Goede plek voor een tussenstop op weg naar Portugal. Jammer dat er niet nog een paar plaatsen beschikbaar als het snel wordt opgevuld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Leuke camping naast de Aire, maar met meer schaduw. Internet beschikbaar. Je kunt lopen naar de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De site was geweldig totdat een Belgische camperaar besloot om pal naast mij te parkeren. Gelukkig had ik een schuifdeur !! Dit soort dingen geeft ons allemaal een slechte naam. Als de site vol is rij dan verder.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Dit is onze 4e bezoek. We vinden het erg handig bij het reizen naar het noorden. Dicht bij de stad en heeft alle voorzieningen. De entree en de barrières zijn vervangen en maakt het veel gemakkelijker om in en uit te krijgen. Kan je druk maar 1 ruimte over is afgelopen dinsdag, maar slechts 10 MH van vandaag.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Zeer vriendelijke site. Als je een maaltijd in de Bistro u uw site vergoeding terugbetaald. De maaltijden waren zeer goed en het was erg druk. Zou als in het gebied opnieuw te stoppen. WC alleen tijdens de openingsuren. Wi-Fi alleen dicht bij Bistro.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Zeer drukke plaats. Zeer vriendelijk, schoon en netjes. Ideaal voor Keukenhof. Wat lawaai van wegen, spoor en vliegtuigen als de wind in de verkeerde richting staat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Rustieke locatie, zeer rustig. Smalle weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Bleven 5/8/2014. Mooie site, zeer ruim. Ik zou hier opnieuw verblijven.

Sitecode: 21950

Geweldige site, schoon en netjes, ideaal als een tussenstop.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Geweldige site tegen een redelijke prijs. Dicht bij Omaha Beach en Amerikaanse oorlog begraafplaats, Bayeau enz.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Vrij duur tenzij u 24 uur blijft. U kunt verblijven op de parkeerplaats voor 7 euro minder.