@Inge60
Fijne camping op korte (loop)afstand van de zee, en het gezellige plaatsje met leuke winkels en restaurantjes. Wij stonden onder het zwembad op een comfortplaats (tot 7.00 m) en betaalden € 37,— per nacht. Heel net en best luxueus sanitair. Aan het fietspad van Imperia naar Cervo wordt nog volop gewerkt. Waarschijnlijk in juni klaar. Het wordt prachtig! Camping is wel al druk, met meest Italianen. Reserveren is aanbevolen.
De hele semana santa hier verbleven. Heel rustig en mooie sterrenhemels in de nacht. Aan de faciliteiten wordt nog gewerkt, maar douches en toiletten zijn prima. Wij hadden kaarten voor de tribune voor de processies in Lorca op witte donderdag en goede vrijdag en Henri heeft ons daar beide avonden gebracht en gehaald, omdat het op de fiets toch nog ruim 12 km was. Superlief! Dank voor de gastvrijheid en een fijn verblijf!
Leuke, fleurige camping met bananen- en avocadobomen. Goeie plaatsen. Douches ok, soms een beetje te warm. Geen warm water om af te wassen. Nerja en de grotten goed te doen op de fiets. Frigiliana is ook een aanrader! Wij betaalden € 60,— voor 2 nachten, incl. stroom.
Sorry, voorgaande review gaat niet over deze cp, maar over camping Le Parc in Lattes bij Montpellier. Ik weet even niet hoe ik hem moet verwijderen.
Eenvoudige camping, waarvan 1 sanitairblok recent is opgeknapt. Weinig privacy op de plaatsen. Veel kuilen en plassen toen wij daar met regen aankwamen. Broodservice in het restaurant. Omgeving en strand (kiezels) niet bijzonder aantrekkelijk.
Prachtige camping, die deel uitmaakt van een vakantiepark waar je kunt verdwalen, zo groot. Voorzieningen perfect voor elkaar. Grote supermarkt! Op weekdagen gaat er vanaf de camping een bus naar Barcelona. vanuit Vilanova met de trein naar Sitges is ook een leuk uitje. Enige minpuntje was het gele stuifmeel van de naaldbomen, net in de periode toen wij er waren (medio maart).
Drukbezochte, plezierige camping, met mooie plekken. Sanitair was goed, wc-papier zelf meenemen. Geen broodservice, maar diverse supermarkten op fietsafstand. Op 1 km loopafstand gaat de tram naar Montpellier centrum en station. Vandaar een half uurtje met de trein naar Nîmes. Ook fietsmogelijkheden in de omgeving. Wij stonden er 1 week voor € 25,— per nacht.
Wij komen al enkele jaren op deze camping, meestal als tussenstop. Het sanitair is eenvoudig, maar functioneel. Jammer dat men kennelijk niet investeert in verbeteringen, zoals het wegdek en de kuilen, die binnen no-time na een bui vol staan. Maar de zaterdagmarkt in Céret is altijd een feestje!
Eind februari hier 3 nachten verbleven. Hoewel er al aardig wat camperaars waren, was slechts een deel van de camping en 1 sanitairblok open. Voorzieningen zijn redelijk en schoon. Brood halen in het dorp, op een kwartier lopen. Daar ook een goed geoutilleerde Intermarché-supermarkt. De camping is een goeie uitvalsbasis voor verschillende fiets-en wandeltochten door het prachtige gebied. In Sts Marie zijn veel restaurants..
Wij kwamen hier voor een bezoek aan Menton, niet wetend dat het daar net citroenenfeest was. De camping was vol, maar we werden in een hoekje op een parkeerplaats gedirigeerd, voor een gereduceerd tarief, dat vanwege de citroenfestiviteiten toch nog € 35,— was. Wel handig is het shuttelbusje naar Menton voor € 6,— p.p. voor heen en terug. Na ons werd er voor zeker nog 5 campers een plekje gevonden. Het is een beleid van proppen, persen en douwen
Goed onderhouden cp. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Spreken geen Engels. Er zijn 6 toiletten en douches. Alles is netjes, enige nadeel: de constante harde muziek/radio in de doucheruimte. Geen last gehad van verkeer op het viaduct of de trein. Heerlijk gegeten in de nabij gelegen kleine osteria/pizzeria Vento e Basilico. En helemaal super: het prachtig aangelegde fietspad langs de zee van 30 km van Imperia tot voorbij Sanremo.
Vanaf 28 april hier 3 nachten gestaan. zeer ruime plaatsen (geen schaduw) en kraakhelder sanitair, met fijne douches! Prijs € 14,— per nacht en stroom naar verbruik. Fietsen in de omgeving is goed te doen.
Mooi aangelegde en gezellige camping! Dicht bij zee en centrum Levanto. Veel wandelmogelijkheden en goed vertrekpunt voor bezoek aan Cinque Terre. Sanitair ok, maar buiten de douches is de warmwatervoorziening niet best. Goed restaurant, met afhaalmogelijkheid.
Mooier wordt het niet, met zo’n prachtige plek pal aan zee! Je betaalt daar dan wel de hoofdprijs voor (€ 55,— per nacht), maar dan geniet je wel van het ruisen van de zee en de mooiste zonsopgangen. Prachtige beplanting op de hele camping. Toegang tot privéstrandje met ligbedjes. Fietspad van 25 km langs de bloemenrivièra. Broodjesverkoop op de camping en een grote supermarkt schuin er tegenover