@IngeRibbens
Mooie camping met veel bomen en gras waar je zelf een plekje mag uitzoeken, doet denken aan Frankrijk. Dichtbij het Glen Affric Nature Reserve waar je prachtige wandelingen kunt maken. Aanrader! Sanitair wat verouderd maar schoon.
Sitecode: 195481
Aanrader! Mooi gelegen campsite met ontzettend vriendelijke eigenaresse. Geen douche, anders zeker 5 sterren, wel nette toiletten/wasruimte. Bushalte direct voor de deur, o.a. naar St. Andrews. Binnen paar minuten wandelen sta je op het Five Coastal Path, waar je beide kanten op kan naar verschillende mooie “East Neuk visserssdorpjes”.
Sitecode: 161997
Wat een pracht plek hebben Jorg & Lisa hier in korte tijd gecreëerd! Volop genieten van de rust en het mooie uitzicht. Het douchen is een extra belevenis in de buiten badkamer of onder de avocadoboom. Zeer gastvrije en attente eigenaren, en een schattig katje die geregeld even op bezoek komt. Tip: bestel de lokale chorizo, die bij je camper geflambeerd wordt, en een karaf Tinto de verano. Mooie fietstocht naar Coimbra (ruim uur op gewone fiets).