@IngeSmits
- Adria Twin Sports 600 SPT
- 2015
- Buscamper

Sitecode: 195402
Prachtige plek aan zee! Met alles wat je nodig hebt, hele vriendelijke ontvangst, mooi om te wandelen.

Prachtige camping met alles wat je nodig hebt! Het was nog rustig en we stonden helemaal alleen. Hele fijne ontvangst en prachtige wandeling met de honden gemaakt!
Prachtige camping! Zeer gastvrij, heel rustig, mooie ruime grasplaatsen, heel schoon sanitair, zwembad, barretje, terras en heerlijk eten! Vlakbij het meer, de rivier en het plaatsje. Top camping!!
mooi aangelegde rustige camperplaats met ruime plaatsen op gras. buitendouche met warm water op zonne energie en inmiddels ook plekken met stroom, alle voorzieningen super netjes, vlakbij het strand en restaurantjes. hele aardige beheerder.
prachtige locatie met fantastisch uitzicht! En inderdaad rust en ruimte. Mooie wandelingen over de via verde en naar het dorp. Ron en Karin super bedankt voor jullie gastvrijheid!
Toplocatie!! Geweldige gastvrije ontvangst, diverse voorzieningen en vooral een fantastisch uitzicht!

Mooie camping met alle faciliteiten! Verwarmd en super schoon sanitair, restaurant met barretje, winkel met vers brood en prachtig gelegen! Super gastvrij en vriendelijk personeel.
We waren hier in het weekend en dan is de camping geopend. Prima camping met alle voorzieningen. Het was nu erg rustig, veel vaste gasten.
Rustige plek, hadden geen last van de weg en de pomp. De servicepaal was helaas buiten gebruik. Bij de bar/winkeltje brood en croissantjes gehaald!
Wat een fijne camping!! We waren hier 20 en 21 september. Fijne plek met prachtig uitzicht!! Ik begrijp de recensies over het sanitair echt niet. Het was top!! Super schoon, verwarmd en ruim! Ook helemaal ingericht op de winter incl. ruimte om je was te drogen. Hele vriendelijke ontvangst en kleine pizzeria waar je ook broodjes kunt bestellen en heerlijke Italiaanse koffie kunt drinken op het terrasje. Ik raad deze camping heel erg aan!
Prachtig gelegen camperplaats met faciliteiten van de camping. Super vriendelijke beheerder. Je krijgt een sleutel voor je eigen toilet. Douche met €1 muntje. We zijn langer gebleven en hebben een hele mooie route gereden door een gorge, de passo fasette, en naar Rifugio dell’arme waar je iets kunt drinken en eten. Pizzeria om de hoek. Super locatie, heel rustig en midden in de bergen met prachtig uitzicht.
Wat een fijne camping en gastvrij ontvangst van Tanja! Ook de proeverij met uitgebreide uitleg was heel erg leuk!
Topcamping met mooi uitzicht! Gastvrije ontvangst.
Hele fijne camping met prachtig uitzicht! Lekkere verse pizza’s!
Top locatie!!
Heel mooi uitzicht, alle voorzieningen en gastvrij ontvangst! Bedankt voor de broodjes!
prachtige camping op een prachtige locatie!
Sitecode: 101901
camping is gesloten

Wat een prachtige locatie!!! En wat een prachtige wandeling kun je maken naar boven met een werkelijk fenomenaal uitzicht!!! Heerlijk gegeten in het restaurant!! Ik begrijp werkelijk niet wat mensen op deze camping aan te merken hebben. Nog geen €30 voor zo’n locatie met alle voorzieningen.
Wat een prachtige camping! Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst, heerlijke verse pizza gegeten en mooi natuurgebied om te wandelen. Rustig gelegen en prachtig aangelegd. We komen graag nog eens terug!