@Ingrid2020
Heerlijke camping aan het water. Super schoon sanitair. En je kunt gebruik maken van kookplaatjes, airfryer en oventjes. Echt top!!
Waardeloos! Camperplaats wordt bomvol gezet met campers. 11 campers waar er 7 kunnen staan. Crimineel systeem. Uitchecken heeft meer dan een uur geduurd.
Heerlijke plek. Veel vrijheid rondom de camper. Prima voorzieningen. Zeer gastvrije eigenaar!
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtige camping! Super mooi sanitair. Grote plekken. Vriendelijke eigenaar.
Heerlijke camping met super gastvrije eigenaren. Mooi en schoon sanitair. Echt een aanrader!
Heerlijke camping! Rustig. Om 9.00 uur komt de bakker op de camping met heerlijk verse broodjes. Aanrader!
Rustige plek. Mooie omgeving. Prima voor een nacht.
Erg mooie camping. Vriendelijke, Nederlands sprekende eigenaar. Mooi en schoon sanitair. Echt een aanrader! Bakker op loopafstand.
Mooie plek. Schoon sanitair
Een prima plek maar zorg dat je al water bij je hebt. Wij konden geen water uit de sanizuil halen met een gewone bankpas of creditcard.. Plek zelf is mooi en geen last gehad van de treinen.
Mooie rustige camping. Erg vriendelijk ontvangen. Ruime plekken. Prachtige fietsroute door omgeving. Beheerder bracht ons zelfs een lekker gratis ijsje! Volg de bordjes naar de camping. De routeplanner brengt je nl. naar een ander oud park. (zie de coördinaten in een eerder review)
Mooie rustige plek bij het haventje. Broodjes zijn niet meer te verkrijgen in het dorpje. Maar als je van rust houdt en verder niks nodig bent is dit een idyllisch plekje.
zeer onaardig ontvangen. moesten minimaal 3 nachten blijven.