@Ingrid46
- Fiat ducato Burstner Nexxo745
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
De verharde plekken voor campers zijn erg smal. Ivm de regen zijn we op een verhard stuk gaan staan, maar morgen misschien toch een ruimere plek op het gras. Sanitair is schoon en ruim. Voor afwassen betaal je 20 cent, raar omdat de prijs toch al hoog is.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prachtige plek. Vriendelijke eigenaren die je allerlei info over de omgeving geeft. Helaas zat bij ons ook het weer niet mee. Wel fijn gewandeld
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ik sluit me aan bij alle vorige reviews. Prachtige plek. Nu maar 1 nachtje maar we komen zeker terug
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een mooie plek met alle voorzieningen. Prima voor doorreis
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een heerlijke plek. Je kunt beschut staan of aan de rand met uitzicht over het weiland. Supervriendelijke eigenaren die alle tijd voor je nemen. Sanitair is ruim en schoon. Vrijdag en zaterdagavond is het flammkuchenabend.. we komen zeker weer eens terug
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek. Lekker ruim, rustig op een militair vliegveld na. Eigenaar is erg vriendelijk en goed bereikbaar. Je kunt cash via een envelop betalen of rechtstreeks aan de eigenaar
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vriendelijke eigenaar. Alle voorzieningen aanwezig en inclusief. Een wandelpad op het terrein zodat je een kwartiertje een rondje kan lopen. Lijkt me heel mooi als alles in bloei staat
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een mooie plek. Heerlijk rustig achter een bloemenwinkel. Super aardige eigenaren. Geen voorzieningen, maar voor 1 nacht is dat prima
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping. Wel groot, maar het was niet druk dus heb je alle ruimte. Vriendelijk personeel, net en schoon sanitair. Je loopt zo van de camping naar de zee.
We stonden echt helemaal alleen. Erg saai hoewel dit een camping is die bij voldoende reuring erg gezellig kan zijn. Huisjes, vaste plaatsen en camperplaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Rondom een vijver.