@Ingrid46
- 2021
- Fiat ducato Burstner Nexxo745
- 2015
Hele fijne plek. Hilvarenbeek is ook een leuk dorp met terrasjes, winkels en restaurants op loopafstand. We komen zeker weer.
Het is een (sta) caravsnpsrk met aan de voorkant een camperveld. Vriendelijke eigenaren. In de taverne kun je een drankje doen, pannekoeken eten en wat kleine hapjes . Wij hebben gisteren daarbij ook nog kunnen genieten van een dansles. Vlak bij een supermarkt en winkelcentrum en mooi wandel en fietsroutes. Wij betaalden 20 euro incl stroom
Goede plek om de stad te bezoeken. Bij een jachthaven en een park. Helaas deden de stroompalen aan 1 kant het niet, lag de stroompaal in het midden bijna op zn kant. Alleen aan de straatkant deden de oaken het nog. Avonds en snachts behoorlijke overlast van ronkende autos, dichtslaande autodeuren en keiharde muziek midden in de nacht.
Sitecode: 2067
Prima plek. Direct aan het water. Zal met mooi weer echt heel leuk zijn. We staan nu alleen in regen en wind
Prima plek. Aan een rivier op loopafstand van het dorp. Daar is wel alles om half 3 al dicht behalve de super u. Wij betaalden 11,90 incl stroom en water
Prima lokatie, begrijp niet dat we hier maar met 2 campers staan. Voormalige camping geweest, waardoor je op deze cp toiletten hebt en douches. Op loopafstand van het dorp waar ook een wasserette is.
Prima stop voor doorreis. Naast een drukke weg en treinstation. Wel goed geslapen tot half 6. Toen begonnen de dieseltreinen op te starten.
Sitecode: 62087
Topplek. Alle voorzieningen en ook douches (niet echt warm) en een wasmachine (8 euro) en een droger. Op loopafstand van een leuk dorpje.
Prima camperplaats. Alle voorzieningen waarvan je kunt kiezen of je ze nodig hebt. Langs een drukke weg, maar snachts heb je daar geen last van. Fijne fiets en wabdelpaden naar het dorp
Prima cp. Alle voorzieningen . Sanitair wordt elke dag goed schoongemaakt. Warme douches. Loopafstand van de supermarkt en het dorp. Staat wel snel vol
Mooie plek als je van rust houd en als het droog is, bij of na regen is het een modderpoel. Eigenaresse is erg aardig. Wel wat geluid van een spoorlijn en in de verte de ap7. Wc lozen in een gat in de grond en om te spoelen elke keer naar de andere kant van het huis
Prima plek. Aardige eigenaar spreekt goed engels. Allemaal overdekte zitjes, makkelijk als het regent. Sanitair eenviudig maar schoon. Op coordinaten via maps navigeren, of bellen dan kring je de lokatie via whatsapp toegestuurd
Supermooie plek. Sanitair is uitmuntend. Mooie wandelomgeving. Phil en flo zijn superaardig. Je kunt ook ontbijt en of diner bestellen. Dat wirdt bij de camper gebracht. Wij hadden een ontbijt en dat was echt heerlijk
Prachtige plek, je kunt overal staan, maar als je stroom nodig hebt dan alleen in de buurt van de paal. Greg en Barbara zijn supervriendelijk. Sanitair is eenvoudig maar schoon.
Prima camping. Heerlijke douches, vriendelijk personeel. Plaatsen zijn wat smal. Op loopafstand van de aldi en het dorp. In het dorp is in deze tijd helaas weinig open.
Top lokatie. Alles wat je nodig. Hebt en op loopafstand van het dorp en het kasteel. Bij boeken of bellen krijg je de codes om erin en eruit te kunnen vrij snel. Vriendelijke dame.
Goede plek om valencia te bezoeken. Voor ons was het vandaag ff een stop. Maar we komen zeker terug om valencia te herontdekken. Wel veel lawaai van de weg en de vliegtuigen.
Top plek. Ruime plaatsen, goed sanitair. Wasmachine 2 euro en op loopafstand van palomar met een kleie supermarkt en een bakker. Fietsafstand van de grotere supermarkten en restaurants. Komen hier zeker weer terug
Als je totale rust zoekt is het op deze camping. Naast boomgaardes. 16 ruime plaatsen en een zwembad.
Sitecode: 20872
Grote camping, maar dat heb je zo niet in de gaten. Niet veel sanitair maar het is prima en schoon. Komen zeker nog eens terug
nog maar ongeveer 20 plekken zijn er. heerlijk rustig en op fiets afstand van het dorp. 1 douche en 1 toilet, maar wel brandschoon. komen hier zeker weer
Prima plek om het stadje op loopafstand te ontdekken. Alles aanwezig
Topplek. Wel moeilijk om een plekje te krijgen, heel snel vol. Vriendelijke. Ontvangst, niet al te grote plaatsen, prima sanitair. Vlakbij vera
Vriendelijke ontvangst, zelf rk zoeken. Plrkken zijn ruim. Het is maar voor 1 nacht, geen sanitair gebruikt. Betaalde met acsikaart 21 euro
In de midfle of nowhere. Veels te duur. 1 nachtje met stroom 31 euro. Snel doorgereden
Fijne plek. Geen electra maar daar wordt hard aan gewerkt. Sanitair is verouderd maar schoon. Op fietsafstand van het dorp. Op marktdag is het daar wel gezellig. Bij het restaurant is het heerlijk eten en in het weekend live muziek.
hele fijne plek. worst ontzettend goed schoongehouden door de vriendelijke beheerder. sanitair prima wel iets te kleine douchehoek, maar de warme regendouche maakt dat goed. op de fiets naar Grenada is te doen
Fijne camperplaats . Vriendelijke receptioniste bij de camping . Sanitair schoon. Op loopafstand van ronda. Ook een restaurant bij de camping, geen gebruik van gemaakt.
veel te duur, camping bijna leeg.
bestaat niet meer
Voor ons te massaal. Wel grote plekken maar weinig groen. Als je aan se spoorkant staat is het of de trein door je camper gaat. Voor 1nacht is het 15 euro. Kat mocht niet naar buiten, maar hadden we toch niet gedaan ivm de langsrazende treinen
Prima plek. Op fietsafstand van dorp. Sanitair moet betaald worden. Helaas hadden wij niet door dat de kat aan de lijn moest. Gelukkig werd het voor 2 dagen gedoogd dat ze los rondliep. Daardoor zullen wij hier niet meer komen. Jammer
Geweldige plek. Alle voorzienibgen aanwezig. Schitterend uitzicht en op loopafstand van het dorpje
Prima camping. Zelf plek uitzoeken. Bar, restaurant, winkeltje. Sanitair is groot en schoon. Op loop, fietsafstand van het dorpje, niet zo bijzonder maar wel een grillige kustlijn waar je op diverse plekken van het uitzicht kan genieten
Fijne plek. Heel groot maar dat merk je eigenlijk niet. Zwembad, bar en restaurant. Sanitair is zwaar verouderd en niet altijd schoon. Ook veel te weinig voor zo een camping.
Prima plek. Aardige eigenaren. Kleine bar. Geen stroom door doorreizigers, maar dat hoeft ook niet.
Geweldige plek mnet geweldige mensen. Schoon sanitair, goede plekken. En de mogelijkheid om overal op het terrein in zitjes te zitten. Maar wij zaten gewoon elke einde middag aan de grote tafel bij de bar. Electra alleen overdag, want ze zijn helemaal zelfvoorzienend. We komen zeker terug
Prima plek. Alles netjes. Wel een hele mooie afwasplek maar dan weer geen warm water. Dat is jammer. Wij hadden geen bereik voor onze cat-tracker, daaom zijn we maar weg gegaan. Na 1 nacht. Anders hadden we zeker gebleven
Goede plek. Veilig. 6 plekken gratis stroom. Loopafstand spar en dorpje met terrassen. Hebben wel een lange siësta.
Wel grote plaatsen, maar je hebt behoorlijk wat snoer nodig als je electra wilt. Verder erg rommelig. Sanitair ziet er redelijk uit. Voor een nacht is het goed.
Prima camping. Ruime plaatsen. Je kan kiezen onder de bomen of in de zon. Via een fietspad langs de rivier kun je naar het stadje.
We werden ontvangen met een heerlijke kop koffie wat naar de camper gebracht werd. Ruime plaatsen. Prima sanitair. We blijven een nachtje maar als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Fijne olek. Of in de volle zon zonder electra of in de schaduw waar je 8 electraplekken hebt. Electra, 3 euro betalen bij het geneentehuis. Stadje is leuk om doorheen te wandelen. Alleen maar vogelgeluiden.
Prima plek voor 1 nacht
Goede camping als je geen luxe hoieft. Ruime plaatsen, maar wel met kuilen. Sanitair is verouderd maar redelijk schoon. Als je een douche hebt waarvan de kop gewoin kan hangen is het heerlijk warm douchen. Gezellig terras bij de camping. Via een veilig fietspad naar het centrum van burgos . Mooie gezellige stad. Verhouding prijs kwaliteit is te duur vandaar maar 3 sterren
Totale rust. Plekken zijn half gras half modderig. Vlakbij een meertje.
ruime plaatsen, stroomaansluiting kan een stuk verder liggen. eenvoudig maar schoon sanitair. elke dag een bakker en 3x per week een foodtruck. aan een niet zo bijzonder strand
Prachtige plek boven aan de klif. Prachtige omgeving. In deze tijd zijn er genoeg plaatsen. Supermarkt dichtbij.
Mooie ruime cp. Waar je een paar uur kunt staan of 24 uur. Wel toilet lozen en water lozen en stroom. Verder niets. Strand op loopafstand door een gezellige winkelstraat met veel terrasjes
We waren veel te vroeg, niet gereserveerd en konden vanaf 14.00 uur misschien terecht . Toch maar gereserveerd., want een paar uur wachten en dan toch geen plek zagen we niet zitten. Meeste plekken waren ruim met gras. Wij stonden op een soort reserveplek. Ruim, geen gras maar bovengrondse wortels dus goed opletten. Sanitair verouderd maar erg schoon. Vlakbij het strand en duinkerken op fietsafstand
Sitecode: 91937
Hartelijke ontvangst door christa. Plaatsen zijn groot genoeg en semi verhard. Prima sanitair. Heerlijke douche. Weids uitzicht.
Verwelkomd door een vriendelijke jonge eigenaar. Mooie kleine camping met prima sanitair. Volgend jaar zijn we er weer
Aardige eigenaren, bij paarden. Ruime plaatsen en prima sanitair.
Topplek. Heerlijk rustig. Goed sanitair. Een plek om naar terug te komen
prachtige camperplaats, met allerlei dieren, vooral varkens in de nabijheid. bosrijke omgeving. een uitgebreide boerderijwinkel erbij en op vrijdag frietdag en op zaterdag broodjesservice. we komen zeker nog eens terug.
Fijne plek aan de rand van het open veld. Is ook een stalling. Zeker een goede plek voor doorreis
Wat een leuke plek. Dichtbij het centrum en dichtbij medemblik. Zeer aardige eigenaren, ruime plaatsen, net en schoon sanitair. Wij komen zeker een keer terug
Vriendelijke en joviale eigenaresse. Sanitair is ruim en schoon. Plaatsen ook groot genoeg. Franeker op 10 minuten fietsen. Heerlijk rustig
Mooie en rustige plek. Veel te zien. Mooie fietsroutes. Vriendelijke eigenaren, ruime plaatsen en schoon sanitair. Komen zeker terug
Fijne camping. Niet te groot, ruime plaatsen. Veel seizoenmensen en daardoor wordt er ook regelmatig wat georganiseerd. Mooi en svhoon sanitair
Prachtige plek. Heel rustig. Vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair. Deze gaan we zeker onthouden
Nette cp achter het hotel. In het hotel kun je lekker eten en ook douchen, wel 3 euro en dan krijg je een kamer toegewezen. Stoom gaat met Muntjes bijgooien. Water ook 1 euro is 5 minuten water. Alleen handig als je vuil water staat te lossen en een slang bij je hebt
Eerste indruk. Prima . Gazon netjes Gemaaid. Heel rustig en stil. Sanitair is schoon en via een trapje te bereiken.
fijne camperplaats. leuk winkeltje erbij met achterhoekse dingetjes. camping assecoires, brood etc. supermooi sanitair. wilden 1 nacht blijven maar het worden er 3. mooie fietsroutes.
Prima plek op de jachthaven. Op het gras staan ook personenautos en het is ff goed kijken hoe je de camper neerzet. We komen zeker nog eens terug
Topplek. Mooi en schoon sanitair op loopafstand van het strand en winkels. 33 euro incl stroom
Goede lokatie. Bij het strand en op loopafstand van veel terrasjes en winkels. Jammer dat er maar een paar palen met stroom is en dan ook nog maar elke keer een paar uur
Mega plaatsen. Wij stonden met de luifel uit op de helft van de plek. Schoon sanitair. Makkelijk te fietsen naar pamplona via een fietspad langs de rivier
Geweldige camping. Niet al te groot, aan een rivier. Ruime plaatsen, ruim en schoon sanitair en op loopafstand van het dorpje. Alleen geen/slechte wifi
We zijn hier zojuist aangekomen en vinden het nu al geweldig. Rondleiding op de camping. Alles ziet er goed uit. Rustig midden in bos en weilanden
Sitecode: 20924
Prima camping. Grote plaatsen, schoon en goed sanitair. Op fietsafstand van de stad, je kan ook per bus. Op loopafstand van een supermarkt. Restaurant op de camping is niet heel bijzonder, maar te doen. Wij komen hier zeker weer
Ruime plaatsen , net en schoon sanitair. Op een half uur fietsen van valencia. Helaas geen wifi, geen routes of folders met bezienswaardigheden, in de douche kun je niets ophangen. Restaurant alleen vanaf donderdag savonds geopend.
grote camping met ruime plaatsen. je moet wel kunnen draaien met je camper. verschillende hoogtes. strand is een paar 100 meter lager. niet voor mensen die slecht ter been zijn. helaas erg weinig tappunten voor zo een grote camping. WiFi moet voor betaald worden.
Prima camping aan de rand van de bebouwde kom. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken. Restaurant en bar.
We waren hier 2 jaar geledden ook al. Nu overgenomen door andere eigenaren. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken, sanitair schoon en iets verouderd. Als je goed ter been bent is het ook makkelijk lopen naar het dorp
Wat een heerlijke plek. Weids uitzicht, ruime plekken en schoon sanitair. Betalen met qr of envelop. Dat vind je niet meer zoveel. En een gezellige ruimte waar je kan lezen of gewoon ff uit de camper kan zijn.
wat een fijne camping. hele lieve eigenaren en we konden een paasontbijt krijgen. meer dan genoeg en super lekker. ruime plaatsen en schoon sanitair. heerlijke fietsomgeving. we komen zeker nog terug
We staan hier nog steeds en tot volle tevredenheid. Alleen de app aan uitnet werkt niet optimaal. Voor de 2e dag komen we boj de camper en is er geen stroom. Ff aanzetten rn hij doet het weer maar dat kan niet de bedoeling zijn. Nooit eerder mregemaakt trouwens
Ruime plekken. Vriendelijke beheerder. Terras en sochtends komt de bakker. Mooi fietsen langs de saar. Te weinig douches en toiletten voor zo een groot park. Wel 2 loosputten voor je water. Zodat je bij drukte niet te lang hoeft te wachten. Stroompalen met geld. Voordeel is dat je wel kunt zien hoeveel kwh je nog hebt.
aanmelden bij get hotel. wel kleine plaatsen als het heel druk zou zijn. geen kast van vliegverkeer. ruime en schoon sanitair. prima plek
Prima camping. Cp plekken zijn heel ruim. Sanitair is schoon en netjes. Vriendelijke eigenaren. Wasmachine en droger ieder 3 euro. Op loopafstand naar de mooie oude stad. Wel stijl omhoog. Broodjesservice, restaurant om de hoek.
Fijne camping. Weinig plaatsen met sttroom de rest staat zonder stroom. Sanitair goed. Vriendelijke eigenaren . Makkelijk op de fiets naar heidelberg. Mooie stad veel terrasjes
Prima camperplaats. Je kunt met een slang watertappen 30 liter voor 1 euro. Of met een gieter op de camping waterhalen. Stonden aan het water. Heerlijk. Sanitair prima alleen spekglad als het nat is.
Prima camping. Plaats aan het water met uitzicht op de stad. Wel duur, totaal 50 euro voor 1 nacht.
Camping sluit tussen half 1 en 3 uur. Jammer als je om kwart voor 1 aankomt. Niet al te vriendelijk. Te duur. Plaatsen worden aangewezen en als het ze uikomt planten ze er zo een camper tussen. Sanitair is goed maar weinig. Goed voor doorreis.
Fijne camperplaats. super aardige gastheer en gastvrouw. mooi en schoon sanitair. op loopafstand van het dorp. als het vol staat organiseert Marcel een kampvuur.
Prima camping. Kleine camping maar goede plaatsen in het Groningse platteland. Lekker gefietst naar en geluncht in pieterburen.
Mooie plek met uitzicht op het meer. Goed en schoon sanitair. Heerlijk rondje om het meer gefietst
Vriendelijke ontvangst. Broodjes besteld voor morgenochtend. Op loop/fietsafstand van bourtange waar we heerliijk hebben fegeten bij. T oale kroegje. Sanitair schoonen ruim kwam net een halve minuut douchen tekort voor 1 muntje.
Een hele fijne cp. Ruime plaatsen. Net en schoon sanitair. Komen zejer weer tterug
Tijdens de zwarte cross. Zoals altijd topontvangst met de groep bij elkaar staan. Schoon en goed sanitair. Sochtends gratis koffie en thee.
Prachtige minicamping met 2 vijvers. Schoon sanitair. Geen loosplek voor afvalwater. Komen hier zeker nog eens terug
Geweldige plek. Heerlijk schepen kijken. Komen zejer terug en als we net te ver staan voor de stroompaal. Dan koelkast op het gas en zonnepaneel z'n werk laten doen
Perfecte camperplaats. Ruime plaatsen. Hartelijke ontvangst. Orima sanitair. Komen zeker weer terug
Grotecamping met veel aparte camoerplaataen. Ook groot. Ruim en schoon sanitair. Goede wifi. In de op de camping amper gelegen bistro heerlijk gegeten. Komen hier zeker weer terug
wat een fijne camping. je kan kiezen waar je staat. op verharde ruime plaatsen zonder schaduw of op het gras tussen de bomen. broodjesservice restaurant friteuse. heerlijke douches.
verouderd sanitair. weinig bereik met telefoon. vriendelijke Nederlandse eigenaren en ruime plekken. voor een doorreis vonden wij het prima
fijne camperplaats bij het bijbehorende hotel. ruime plaatsen goed sanitair. Willem en joke zijn geweldige mensen.
Nederlands sprekende receptioniste. Ruime plaatsen op kiezelgrond. Zwembad, bar, restaurant,. Verouderd toiletgebiuw maar wel ruim en schoon. Veel permanente plaatsen. Vlakbij diverse supermarkten. Boulevard op 10 minuten fietsen
prima camping voor doorreis plekken zijn op zand. vriendelijk personeel en het strand op loopafstand. geen miezerig straaltje in de douche maar keihard en warm. ik knapte weer helemaal op
goede camping. je kunt op griffel of op gras staan. op de hoek bij binnenkomst restaurant en terras aan het water
heerlijke camping met prachtige uitzichten. goed sanitair en ruime plaatsen
Sitecode: 81983
mooie camping. schoon sanitair . open veld je mag zelf weten waar je staat. broodjesservice.
prima camping met Nederlandse eigenaar. ruime plaatsen op loopafstand van centrum. helaas zijn veel restaurants dicht/failliet. mooie omgeving
rustige camping. grote plaatsen. schoon sanitair. slechte WiFi.
Heerlijk rustige plek. Wat dieren erbij. Net en schoon sanitair. Vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Grote. Plaatsen. Wel online inchecken vind ik wat minder geen contact met eigenaren. Zijn wel langsgeweest maar wij waren fietsen. Vlak bij westerbork en mooie omgeving
Fijne camping. Geen afgebakende plaatsen . In een dal aan het water. Slechte wifi alleen bij het toiletgebouw ging het goed. Kan ook een voordeel zijn als je totale rust wil. Wandel en fietsroutes in de prachtige omgeving
Wij hadden een mooie plek aan het water. Ruime pkekken. Goed sanitair maar in het dichtstbijzijnde gebouwtje maar 1 douche. Wel prijzig voor 1 nacht
Vriendelijke ontvangst. Ruime plekken. Ook aan het water. Het was niet heel druk en vanwege corona was het restaurant en het sannitairgebouw dicht.
Mooie ruime camperplaats. Goede ontvangst met direct uitleg over wandel en fietsroutes. Ruim en goed sanitair
Fijne camping. Ruime plaats. Schoon en net sanitair. Veel fiets en wandelroutes
Eerste keer met onze camper. Op loopafstand van het mooie centrum van giethoorn. Aan het kanaal. Schoon sanitair. Komen hier zeker nog terug om een middagje een boot te huren