@Ingrid53

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Helaas is de site op 22 november 2025 gesloten.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

De parkeerplaats is niet toegankelijk voor campers met een lengte van 7,5 m vanwege de steile toegangsweg en de haarspeldbocht in de steile toegangsweg.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige terrassencamping met uitzicht op het stuwmeer van de Dordogne.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke plek vlak bij de stad. Voor 2 nachten met 2 personen, 2 honden en elektriciteit, echter 59,20 €

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie camping. Helaas geen internet. Er is alleen op een paar plekken in de buurt van de receptie internettoegang.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Super leuke plek. We waren er op 24 juni en waren blij met de gastvrijheid van de eigenaar. Zijn vrouw en dochters kookten heerlijk eten. Vanaf de plek kon je gemakkelijk de stad in lopen of het halve eiland verkennen op de fiets .

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Deze parkeerplaats bestaat niet

Zeer mooie camping (niet zomaar een kampeerplaats) met aardige jonge mensen die het runnen. Nieuwe douches en toiletten, bar en goed restaurant. 29 euro inclusief elektriciteit.

Zeer gezellige familiecamping. Het strand wordt alleen gescheiden door een weg met weinig verkeer. Zeer behulpzame eigenaar die uitstekend Duits spreekt. In de taverne heerlijk eten gekookt door zijn vrouw en dochters. Weer goed voorbereid na de watersnood van 9/2023. Supermarkt en andere tavernes in Milina. We voelden ons zeer comfortabel en zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie grote plaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Spreek uitstekend Duits. Zeer leuke en goed gesorteerde markt op het plein. Taverne en pizzeria naast de deur. Mooi schoon strand. In plaats van 2 dagen zijn wij 6 dagen gebleven.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Een klein paradijs in een geweldige omgeving. Liefdevol aangelegde parkeerplaats met grote percelen. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren. Volgende keer blijven we langer. Ingrid en Ulrich

Zeer mooi gelegen camping met uitzicht op de Serra Nevade.Zeer aardige ontvangst.Geen problemen om een plek te krijgen met een grotere camper, 7,5m.

Met een camper van 7,5 meter lang is het onmogelijk om het terrein op te komen en ook in het dorp keren is uiterst lastig