@Injetmo
- 2022
Wat een lekkere plek! Mooi aangelegd. Alles aanwezig, heel mooi (nieuw) sanitair, wasmachine, keuken, free wifi en chill ruimte waar je een drankje kan kopen. Stadjes op loopafstand. Enthousiaste eigenaren. Echt een aanrader voor ‘camperaars’. Wij komen er graag terug. De mooiste zonsondergangen gezien hier. Bel van tevoren of reserveer dan komt het altijd goed.
Mooi gelegen camping. Vriendelijk ontvangst. Sanitair is ronduit slecht. De Camping is toe aan een opvrisbeurt. Wifi, als bij zoveel vampings is alleen in het hoofdgebouw te ontvangen. De hond van de eigenaar blaft voortdurend. Zonde want je merkt dat de camping ooit heel mooi is geweest. Nu is de €23 /nacht (busvamper+2pers) te veel.
Wat een lekkere camping. mooie ruime plekken op verschillende niveaus. De eigenaren zijn bevlogen en zorgen goed voor hun gasten. lekker relaxt. Super koffie en gebak, (kleine) hapjes allemaal heel lekker. Er is ook een klein winkeltje bij met (eigen) lokale producten. alles duurzaam. Top, voor meerdere dagen. Veel te doen in de omgeving. Aanrader.
De eigenaren zijn enthousiast en bevlogen over hun concept van biologische teelt van groente en fruit. Zeer rustige kleine camping. Voorzieningen zijn beperkt en dat maakt de plek een oase van leven in het nu. weinig afleiding. Mooi in het bos gelegen. Aanrader.