@Inkopi
Een keurige camping met heel mooi sanitair. Vooral de rolstoel opgang is geweldig. Het is echt een doortrek camping wat eigenlijk jammer is. Het stadje is op loopafstand en leuk om te bekijken. Er waren op het moment dat wij er waren geen restaurants open, wel een nette kebab cafetaria.
Voor ons in eerste instantie een tussenstop plek maar de omgeving is heel mooi dus besloten we nog een dag te blijven. De camping is keurig met veel vaste gasten. Toilet en douches waren prima. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar.
Een mooi camping met ruime plaatsen. de ontvangst door de Engelse eigenaren is heel hartelijk. De toiletten zijn prima, met toiletpapier. De douches vonden wij wat minder. Er staan vooral Engelsen en Nederlanders. Vanaf de camping kun je prachtig fietsen. Broodjes kun je voor 18 of uur bestellen voor de volgende dag.
Wat een fijne, rustige camping is dit. Vlak aan zee. Er zijn plekken onder de bomen met schaduw en wat meer open plekken. De wc’s worden meerdere keren per dag schoongemaakt. De douches zijn heerlijk. En dat allemaal voor deze prijs…
Een mooie camping aan het einde van een dorpje, je kunt zo de bossen inwandelen. Het sanitair is geweldig, nieuw en schoon. de omgeving is top. wij hadden een grote plaats met uitzicht op een klaverveld. Wel even bellen voor een plaatsje.
Het is een heel eenvoudige camping zonder toeters en bellen. De vaste plaatsten zijn erg oud maar op afstand, daar heb je geen last van. Als je van eenvoud houd is het een prachtige plek. wij stonden hier bijna alleen aan het meer met heel mooi weer. De toiletten en douches zijn simpel maar schoon. wij zijn 3 dagen gebleven om te genieten van de rust.
Het is een nette, rustige camping met een speciaal plekje voor campers. we hebben lekker gegeten en werden geholpen door vriendelijk personeel. Vanaf de camping starten diverse wandelingen. Het was er ‘s nachts heel rustig, kortom een aanrader!
wat een top plek. heel vlak met alle voorzieningen. zelfs gratis stroom
dit is een prachtige plek. Wat een rust en uitzicht. Hele aardige mensen. wij stonden nu helemaal alleen op 9 mei
aangekomen op 3 mei 2022 Het is een grote camping maar nog rustig. de Camperplaatsen zijn mooi aan de buitenzijde. wel lekker dichtbij zee. mooie wandelingen te maken. sanitair is schoon. douche is niet gratis.
Sitecode: 20254
Maandag 2 mei 2022 aangekomen. De plaatsen voor campers was goed. Het personeel is vriendelijk. het sanitair is gewoon geweldig. Schoon en goede warme douche. gratis douchen is ook heerlijk. het strand is niet geweldig maar was voor ons als doorreis niet erg
We zijn aangekomen op 5 mei 2022 Het ontvangst was heel vriendelijk en in het Nederlands. dat is toch makkelijk. de plekken zijn erg mooi. zicht over het water. het sanitair is erg schoon en mooi Zweeds.