@Inky
- 2020
wij moesten 20 euro betalen aan de automaat. de kassa bij het zwembad was al gesloten. konden dus geen stroom afnemen of water pakken. Dit is een duur betaald nachtje 20 euro zonder voorziening!
Nette camping, keurig verzorgd. Vriendelijke mensen. veel vaste plaatsen. Sanitair wat er is is goed en schoon, er is maar 1 damestoilet. de camping is duur betaald. € 37 camper 2 pers. incl. stroom Bistro, de schnitzel wat toch echt Duits is, zou 250 gram moeten zijn, dat was hij beslist niet! Hij was superdun en taai, de paneerlaag was heel vet en los van de schnitzel. Vetlaag op het bord! de curryworst daarentegen, was beter.
rustige camping met vriendelijke eigenaresse voldoende toiletten, netjes en steeds mooi schoon. zo ook de douches en wastafels. misschien wat gedateerd, maar keurig schoon! Nieuwe eigenaren die ook al wat verandetinfen gebben aangebracht. douche heeft een tijdsslot maar is voldoende en de ekectra gaat via een paal met munten. werkt prima. Aldi, ReWe, DM om de hoek, 5 min. Saarburg op 15 min. lopen. leuk.plaatsje met terrasjes en eetgelegenheid.