@InnaInna
Lid van Campercontact sinds 2026
De camping was volledig afgesloten en volgebouwd door het circus met al die kleurrijke vrachtwagens! De camping is helemaal verdwenen!!! Ingenomen door het circus! Er zijn geen aansluitingen meer! We hebben gelukkig nog gratis geparkeerd naast de camping, voor het skatepark, en daar de nacht doorgebracht! Er denderen constant lawaaierige treinen over de spoorlijn, en om 7 uur 's ochtends luidt een kerkklok heel lang!!
Afvoer van grijs water alleen mogelijk met een slang! 's Ochtends behoorlijk lawaaiig door de auto's! €12 per nacht is nog steeds acceptabel!
Helaas is het behoorlijk lawaaiig als sommige campers om middernacht aankomen en dan om 7:00 uur 's ochtends met hun deuren beginnen te bonken! Het afvoeren van afvalwater/grijs water is praktisch onmogelijk vanwege de moeilijke toegang! De grond is erg modderig en vies!
Het afvoeren van water en afvalwater/grijs water is alleen mogelijk na betaling van de toegangsprijs! Anders geen toegang! Wat jammer! We moeten verder! Geen mooi uitzicht vanaf de parkeerplaats! Je ziet alleen maar bomen!!
We waren er vandaag! Afvalwater/grijswater kan er niet meer worden afgevoerd! Dat is al heel lang geleden stopgezet!