@Inter2010
Geweldige parkeergelegenheid, zelfs als deze periode vol is, erg handig laden en lossen, ik heb 3 dagen langs de rivier geparkeerd omdat de andere plaatsen met elektriciteit vol waren, stad op 5 minuten lopen, 200 meter voor verkoop van cilinders, enz.
Geweldige plek, diensten ok, ik zou er 10 hebben gegeven als de stroom zijn plicht had gedaan, 20 uur per dag komt niet aan in de camper, en als je iets boven de 600w inschakelt, springt het, absoluut te verbeteren
Uitstekende locatie, kabelbaan op 100 meter, schone diensten, CS aanwezig, 13 augustus een camper, 2 volwassenen en 2 kinderen van 5 jaar betaald € 33 inclusief stroom
Voldoende parkeergelegenheid, CS aanwezig, alleen elektriciteit ontbreekt, 1,2 km van de kabelbanen, perfect voor de zomer
Uitstekende ligging, stroom voor enkele campers, alleen spoelbak, prijs € 12 per dag
Niets ontbreekt voor de camper, echt behulpzame beheerders, 200 meter van de kabelbanen, CS en elektra aanwezig, op enkele minuten lopen vind je supermarkt, bar en restaurant, prachtig panorama
Rustig, bewaakt parkeren, u kunt tot 21.00 uur blijven, geen voorzieningen, vlakbij het Koninklijk Paleis van Caserta
Strategische locatie, direct aan het strand, CS beschikbaar, op munten werkende warme douche, een beetje krap om binnen te komen, maar ook met een voertuig van 7.30 uur had ik geen problemen, aanbevolen
Ideale posities voor vertrek van de bus naar Amalfi (50 meter) ideaal voor vertrek van wandelaars, eigenaren zijn echt beschikbaar, voor alle informatie vertellen ze u alles in detail en proberen altijd de beste situatie te vinden, slechts één kleine fout, gezondheidsdiensten die moeten worden beoordeeld, zoals het aftappen van grijs water , maar ik slaagde erin om binnen te komen met een voertuig van 7,40 meter, aanbevolen parkeerplaats
Uitstekende parkeerplaats, ideale locatie voor opgravingen die voor de circumvesuviana, het enige minpuntje is, omdat zelfs parkeren een beetje ongemakkelijk blijft bij het laden van de camperlading, een ander klein defect heeft geen warm water in de gootstenen voor de afwas, echter voor de rust een mooie 7 verdient het
Uitstekende parkeerplaats, gratis pendeldienst naar het kasteel en station waar Rome in korte tijd kan worden bereikt, het enige minpunt, het zou een beetje beter zijn om de rustruimte te verbeteren, het ziet er een beetje armoedig uit ....
Een goede 10 verdient het allemaal, echt aardig personeel, schone en nette parkeerplaats, strategische plek om Rome te bezoeken, metrostation en tram op 150 meter, als ik terug ga naar Rome zal ik zeker stoppen op deze parkeerplaats
Nachtparkeerplaats altijd bijna leeg, verlicht en naast de politie, laden en lossen van politiebureau in de buurt, op 10 minuten lopen van het historische centrum
Eigenaren erg aardig, huidige CS douche (1 €) met de shuttle in 10 min ben je in het centrum van Matera .... aanbevolen voor degenen die de stad willen bezoeken
Uitstekende rustplaats, strand, alle diensten die u nodig heeft, comfortabele CS, water, pistes, warme douches € 1, gratis koude douche, wasmachine etc.
Echt een geweldige camping, schoon, mooi zwembad etc, zeer vriendelijk personeel, de enige fout die er is geen zandstrand, maar gratis pendeldienst naar Gallipoli, ik was hier voor de Paasbrug en ik betaalde € 20 per dag, alles inbegrepen
Uitstekende parkeergelegenheid op 10 km van Lecce, goed onderhouden, rustig en schoon, CS zeer comfortabel, huidige ok, kluis 's nachts, shuttle naar Lecce A / R voor 15 €, bel gewoon en ik ben hier
Uitstekend als locatie, schuin parkeren, ze zetten ons daar als mieren, tussen campers en olijfbomen om te parkeren en uit te gaan, het kostte veel manoeuvres, echt onbeschoft personeel
Gemengde parking met auto's, mijn standplaats was in een wasstraat, rustige nacht en niet zo lawaaierig, vlakbij het centrum en de zee, zeer vriendelijk personeel
Uitstekende schone en schaduwrijke parkeerplaats, bushalte voor Taormina, een paar stappen, aan te bevelen
Geweldig om Catania te bezoeken met bushalte 830 net buiten de poort, beveiligde parking tussen vrachtwagens en bestelwagens etc, vanaf 2 deze nacht op toenmalige vrachtwagens die nog weggingen en nooit sliepen .... toiletten praten er niet over, lossen rechtstreeks in de wasstraat ... Ik zou nooit meer teruggaan
Nabij openbaar vervoer, rustige nacht voorbij, maar de toiletten op het niveau van het onmogelijke .... iets wat nog nooit gezien is, plaatsen zoals deze verdienen geen camperesti
Echt een geweldige ontspanningsruimte, we hebben over heel Sicilië gereisd maar dit verdient echt 10, spectaculaire plek tussen citroenbomen, perfect schone toiletten, CS zeer comfortabel, eigenaren erg aardig en behulpzaam ... die in de buurt is raad ik echt aan om te stoppen. .. shuttle naar het centrum en de zee
Echt een ontspanningsruimte die tot in details is behandeld, de manager Tonino nummer 1, erg aardig en echt overal voor beschikbaar, laden gemakkelijk lossen, geen douche en geen stroom voor iedereen ... hoe dan ook als je hier langs passeert kan je niet stoppen ... ..
Geweldige parkeerplaats, direct aan zee, handig laden, douches, wasmachine, zeer vriendelijk personeel, pendeldienst naar de tempels van Agrigento, € 15 per dag all-inclusive ..... als je in de buurt bent stop het is echt de moeite waard .. .
Parkeren op een steenworp afstand van het centrum, parkeren beledigend vragen om een aanbod, de enige inconvienente deze nacht om 2.30 uur Ik klop op de camper vertellen me dat mensen in de buurt van mijn camper liepen en als ik me wilde beschermen nog steeds vroeg een beetje iets .. .. ik heb echter een totaal van € 10 uitgegeven zonder problemen te hebben
Uitstekende parkeergelegenheid, bewaakt, omheind, afwerking van het laatste werk, maar al aanwezig, lichte aanval, water, badkamer, gratis pendeldienst naar het historische centrum, personeel erg vriendelijk en behulpzaam, voor degenen die naar Trapani komen, raad ik het echt aan ...
Uitstekende CP, diensten oké en het personeel erg aardig, geweldig om het centrum te bezoeken
Ik was hier 27 december, ik stond onder een dennenbos zonder verlichting, diensten tot het uiterste van hygiëne, € 20 een beetje te veel voor de periode, misschien voor de zomer zal ook leuk zijn, maar voor deze periode ontmoedig ik
Geweldige locatie voor het strand op 20 meter en op korte loopafstand van het centrum, een beetje 'modder in geval van regen ....
Uitstekende parkeergelegenheid, vlakbij het centrum en de haven voor eilanden, grind parkeren, perfect zelfs in geval van regen, schone diensten, laden en lossen erg handig, aanbevolen voor degenen die uit deze gebieden komen
Uitstekende rustplaats, 15 minuten van het stadscentrum of gratis pendeldienst, laden en lossen erg handig, rustig 's nachts, sommige plaatsen met elektriciteit betaald, aanbevolen
Echt een geweldige rustplaats, zeer rustig, met uitzicht op het meer en op slechts 10 minuten lopen van de Rocca, met € 12 inclusief laden-lossen, stroom, gootsteen gerechten etc. .... Aanbevolen
Prachtige plek, echt schone faciliteiten, we verbleven aan het einde van augustus en 2 volwassenen en een 4-jarige kind we betaalden € 53 per dag, een beetje duur
Parkeren in de buurt van het historische kanaal, gratis waterafvoer gratis, de enige nieuwe parkeerplaats betaling, een dag 10 €, 2 dagen 15 € ....
Geweldige camperplaats, ligt op 500 meter van de waterbushalte voor Rotterdam en Dortdrecht, badkamers en schone douches (4), De enige fout heeft geen wasbak en afwas ... wi-fi werkt soms .... zeer aan te bevelen
Gebied in aanbouw, vriendelijke beheerders, zelfs zonder plaats om je overal te krijgen .... toiletten een beetje zo ..... tramhalte naar het centrum van Deft en Den Haag ongeveer 800 meter ...
Voor degenen die het dorp willen bezoeken is dit gebied ideaal, er zijn alle diensten voor de camper, douche, enz ... de plaats is erg rustig is erg rustig, ligt op 3 minuten fietsen van de stad ...
Lossen en laden van water, geen stroomaansluiting, ruime parkeergelegenheid niet in de schaduw, ligt op ongeveer 2 km van het centrum