@Irene123
Lid van Campercontact sinds 2019
Leuke rustige camping met ruime plaatsen. Klein zwembad, schoon eenvoudig sanitair. op loopafstand van het dorp. Daar is een bakker en een supermatktje en 2 restaurants.
Een kleine camping, dichtbij een leuk dorpje. mooi zwembad. Je mag zelf een plek kiezen. Sanitair was matig. Op de meeste toiletten was het licht kapot en er zat veel spinrag. Bij het restaurantje lekker gegeten.
Wij werden vandaag weggestuurd door de politie. Volgens hen mag je alleen parkeren aan de overkant van de straat (op een soort vuilnisbelt) en overnachten is verboden.
Een super camping voor ons. we zijn langer gebleven dan gepland. We hadden een plek met uitzicht over zee en in de schaduw. Het sanitair is nieuw en schoon. Je kunt bij de strandbar en bij het restaurant heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Waterschoenen zijn een aanrader bij het zwemmen, maar je kunt ook via de steiger het water in. Vanaf de boot in Patras makkelijk te bereiken.
Een rustige, gemoedelijke camping. Sanitair keurig schoon, maar 1 douche voor dames en 1 voor heren. We hadden een super mooie plek aan het water. De camping ligt aan de fietsroute langs de Main. In een uurtje fiets je over een prachtig fietspad naar Frankfurt. Het restaurant naast de camping is prima en heeft een mooi terras.
Prima camperplek. Vriendelijk personeel. Op de camping is een nieuw mooi sanitair gebouw. In het restaurant kun je goed eten. Er is een mooie ligweide bij de camping met speeltoestellen. Bij het meer zijn bootjes te huur. De plek om water te halen en te lozen is op de camping.
Ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst. Schoon, iets verouderd sanitair. Het zwembad is kapot en daarom niet meer open. Er is een leuk restaurantje. Er zijn veel mensen op doorreis.
Prachtige plekken aan het meer. Mooi en schoon sanitair. We hebben lekker gegeten in het restaurant.
Deze camping ligt aan een heel mooi meer. Voor kinderen zijn er meerdere speelplekken en er is een strand. Er mag met bootjes gevaren worden. Wij hadden een prachtige plek met uitzicht over het water. In het restaurant kun je lekker eten. Het sanitair is keurig, zelfs papieren handdoekjes bij de wc.
Een prachtige plek op loopafstand van het museum. Iedereen mag zijn eigen plek uitzoeken. Schoon sanitair. We hebben er voor €7,50 p.p. heerlijk gegeten. Het hotel is een bezinningsoord, het was niet erg gezellig ingericht en er werd geen alcohol geschonken.
Prima camping voor een stadsbezoek. De plekken zijn niet erg groot. Keurig sanitair. Van de camping richting Krakau vind je na 1500 m een Spar supermarkt. Het eten in het restaurant vonden wij niet bijzonder en het restaurant ongezellig.
Schitterende locatie, schone douches en toiletten. En bij de camping een leuk terras overdag met een leuk winkeltje. Tijdens het hemelvaartweekend werden meer campers toegelaten dan er plekken waren. De stroomvoorziening kon het al niet aan toen het rustig was, maar vanaf 4 uur zat de helft van de mensen zonder stroom. Ook konden mensen niet vertrekken, omdat ze door anderen waren ingesloten.
We werden erg hartelijk ontvangen door de eigenaar. De camping heeft mooie plekken in een grote kring. Elke plek heeft een stukje kunstgras dat als tenttapijt kan dienen. Toiletten en douches keurig schoon. Mooie fietsroutes in de omgeving. Dichtbij Zuidlaren. Het restaurant aan de overkant is een aanrader!