@Iris-U
- 2020
mooie en vrij rustige camping naar Heidelberg mooie fietsroute 12km Heel mooie toiletten
Vlakke parking aan een wijngaard. Simpel maar je staat er rustig en je kan er lekkere wijn drinken (zeer democratische prijzen!). Gratis overnachten bij aankoop van hun wijn. Het restaurant is enkel geopend van vrijdag tem zondag. Lekkere pizzeria in de buurt. Leuke beleving!
Fijne parkeerplaats om te staan om Wurzburg te bezoeken. smiddags nog veel plaats, tegen de avond redelijk vol. Op de staanplaatsen naast de ingangs snachts rustig. met electriciteit 60ct per kw.Op loopafstand naar het centrum. Echt een leuke gezellige stad.. ook wel klein Praag genoemd.
Superleuke en goed verzorgde camping. Het sanitair is iets verouderd maar heel goed onderhouden en schoon. Vriendelijke eigenaren, bij aankomst krijg je een “bananenpakketje”, met daarin oa verse eieren om bananenpannekoeken te maken. Geen kinderen gewenst op de camping, lekker rustig! Superfijne camping om de omgeving te verkennen!
Leuke plek om te overnachten onderweg naar Zweden. Ze hebben mooie camperplekken aan de rivier. Het restaurant is goedkoop en hebben heerlijke gerechten, vriendelijke eigenaar. We hebben hier op de heen en terugweg overnacht én gegeten! Kortom een aanrader. 😃
Leuke camping om een nachtje te staan. Zeer vriendelijk ontvangst door eigenaresse met tips om in de omgeving te wandelen en met de hond te zwemmen. Sanitair is verouderd, maar schoon. Ze hebben een heerlijk aziatisch buffet voor maar €13 pp.
Je kan er niet meer staan volgens mij want er stond een bord verboden voor campers. jammer!
super plaats! zeer rustig en hele mooie omgeving met een rivier, watervalletje en kabelbrug. toilet en water aanwezig en zeer netjes, en dat voor een gratis plaats!
Fantastische & goedkope camperplaats tussen de wijnranken. Water & stroom op terrein. Grote camperplaatsen, max 5 stuks. Gezellige gastheer, die graag uitlegt over zijn bedrijf. Heerlijke kwaliteitswijnen geproeft en gekocht. Mooie omgeving. Een échte aanrader!
Dure camperstop, we hebben €43 betaald voor 1 nacht, geen keuze, andere campings vol. Ze zijn nog aan het verbouwen, sanitairblok gaat wrsch mooi worden, nu nog niet af. In douche staat een barkruk om spullen op te zetten, 1 haakje. Op toilet geen mogelijkheid om zeep te gebruiken omdat dispencers nog niet ophingen, geen doekje om handen te drogen. Personeel is vriendeljjk. Slechte prijs/kwaliteit
Camperstopplaatsen voordat je het terrein van de camping opkomt. Slechte wifi verbinding. Ligt in een mooi gebied. Sanitair is op en top en zeer schoon. Camperstopplaatsen zijn m.i duur, wij hebben in hoogseizoen €79 betaald voor 2 nachten met 1 hond. Je staat met zn allen kort op elkaar, mag wel gebruik maken van faciliteiten van de camping op het zwembad na.
Mooie camping, gezellig en druk. Het grasveld aan het meer is m.i te klein voor het aantal gasten en dus ook druk. Het hondengedeelte is een stukje water van 4 m breed waar alleen de hond inkan. Dus je kunt niet echt zwemmen samen met je hond. De plaatsen zijn groot genoeg, je hebt schaduwrijke plaatsen en plaatsen in de volle zon.
Handige camperplaats om Ischgl, Galtür of omliggende dorpen te bezoeken. Vriendelijke gastheer. Je krijgt Gastenkaart en hiermee zijn alle liften en openbaar vervoer in de zomer gratis.
Mooie camping langs rivier, aardige uitbaatster is zeer vriendelijk en begulpzaam. In verlengde van camping ligt een zwembad, gratis toegankelijk. Gastenkaart krijg je bij inchecken. Schone en mooie sanitaire voorzieningen.