@IrmaDS76
- Globecar Campscout
- 2021
- Ander
- Buscamper
Wij hebben hier overnacht tijdens de reis naar huis. Voor de rest een standaard camperplaats. Geen voorzieningen.
Prima om een nacht te staan om de volgende ochtend de ferry naar Rostock te nemen. Één toilet beschikbaar. Bij de bistro kan je wat eten en drinken. Altijd nog een leukere plek dan de parkeerplaats bij de ferry zelf.
Sitecode: 196741
Heerlijke plek aan een rivier met uitzicht op een historische boogbrug. Sanitair dik in orde. De volgende dag waren we wel een paar muggenbulten rijker maar ook dat is camperlife. Vanaf de steiger is het leuk vissen. Ik ving een paar mooie baarzen.
Prima camperplaats. Voor 250 kr stroom en keurig sanitair. Uitzicht is geweldig op de Oostzee. Reserveren en betalen via de site is echt een eitje. Wij hebben er met veel plezier een nacht gestaan.
Eenvoudige camperplaats. Wij stonden er met vijf andere campers. Dan zijn twee toiletten en één douche voldoende. Als het drukker is lijkt mij dit veel te kort. Ik heb het idee dat de camperplaats wat in verval raakt. Wij hebben er twee nachten gestaan en heerlijk gewandeld en gefietst. Natuurpark Ottenby is een aanrader. Bij het restaurant in de molen in het naastgelegen Grönhogen zijn de pizza's en hamburgers heerlijk!
Prima uitvalsbasis voor een dag Stockholm. Met de bus en metro ben je met 50 minuten in het historische centrum. Er is de camping en een camperplaats met of zonder elektra. Sanitair verouderd maar schoon. Wandeling rond het meer is prachtig.

Leuke plek vlakbij de doorgaande weg. Aan een meer waar je prima kan vissen. Wij stonden met nog twee andere campers. Ruimte genoeg. Grond is hard genoeg, ook na een nacht regen. Droogtoilet. Helaas geen afvalbak.
Grote camping maar omdat het hoogseizoen voorbij is veel lege plekken. Restaurant was ook al gesloten. Sanitair prima. Heerlijk gezwommen in het Vanernmeer. Mooie uitvalsbasis om Karlstad te bezoeken.

Prima camperplaats waar we één nacht hebben gestaan. Inchecken kan vanaf 12 uur, het heeft geen zin om eerder te komen. Inchecken bij een zuil. Sanitair verouderd maar schoon. Wij hebben de paarse route (8km) om het Kasjon meer gelopen. Trek stevige schoenen aan want het is klimmen en klauteren. De plek is ook een mooie uitvalsbasis voor een dagje Gotenborg met de bushalte vlakbij.
leuke camping met plaatsen rond de twee visvijvers. Er wordt veel gevist maar ondanks dat er borden met reglementen staan word hier niet op gelet door sommige gasten. Ik heb tot twee keer iemand uit zijn caravan moeten halen omdat er al een paar minuten een karper aan zijn haak zat. Sanitair werkelijk uit de kunst. Wifi soms wel en soms niet. Ondanks het slechte weer een paar heerlijke dagen gehad.
Prachtige camperplaats. We hebben hier 3 dagen heerlijk gestaan. Sanitair is grandioos en wordt super schoon gehouden. Voor de visliefhebber zijn er een aantal plekjes om te vissen. Op 400 meter kan je heerlijk eten in De Regentenhoeve. Wij komen zeker nog eens terug.