@Irmala
Lid van Campercontact sinds 2020
Rustige camping bij lieflijk dorp Méaudre met op loopafstand wat je nodig hebt: bakker, supermarktje, restaurants, bar, terras, post, tabac, zwembad en toeristen informatie. Meeste gesloten tussen 12:00 en 16:00 uur. Prima fietsen en wandelen. Vriendelijke eigenaren en brood bij receptie te bestellen.
Prima! Zelf plek uitzoeken, restaurant in dorpje helaas verkocht en vooralsnog dicht. Plek met uitzicht op wijngaard, heerlijk rustig.
Mooie rustige camping met langs bosrand plaatsen voor kleine campers (en tenten) zonder electra. Bellen en reserveren van te voren. Een paar met hoge heggen omheinde plaatsen met electra naast de vaste gasten. Een Frans paradijsje voor vissers, het heeft 3 visvijvers; vissen wel terug plaatsen 😊 Voor doorreis route fijne kleine camping
Simpele camping, plek wel leuk tussen rotsen, die ‘s avonds uitgelicht een sprookjeswereld maken. Sanitair is niet schoon. Verouderd, er was ooit een zwembad. Restaurant is een (snack)bar met kaal terras, wel zeer vriendelijke ontvangst.
Rustige camping, piepgeluid klopt, komt van Kliniek aan de overkant. Voor een nachtje wellicht met oordopjes okee
Camper goed plaatsen, dan prachtig uitzicht. En wijn proeven natuurlijk :) Prima plek voor een nachtje.
Prima plek, wel op tijd komen anders Pplaats. Restaurant jachthaven ook op tijd reserveren, het ligt hier vol bootjes en veel mensen in het weekend. En je kunt gratis fietsen lenen bij de receptie van de havenmeester waar aanmelding. Leuke en fijne gezinsdouches! Naarden is prachtig en fietsen naar Singer museum ook goed te doen.