@Itje

prachtige camperplaats. Schitterend uitzicht. Weinig schaduw. Wijnproeven is een aanrader.Komen zeker terug!

Waren hier begin juni .Goede overnachtingsplek om het bijzondere klooster te bezoeken. wel eenzaam en geen schaduw. Alle voorzieningen waren buiten werking . Afvoerput niet onderhouden en vuil. Ook de betaalautomaat functioneerde niet. wij waren de enige camperaars op deze heel grote parking.

prachtige plaats dicht bij het centrum. Het is ook een algemene picknickplaats. Er zijn 8 stroom aansluitpunten.Het terrein is keurig onderhouden. Het toilet is in het gebouwtje van de " gemeentewerf". Aan de buitenzijde hiervan ook nog twee wasbakken met koud water. Op het terrein zelf een watertappunt en twee picknicktafels. Overdag niet veel schaduw. Er wordt hier veel fruit gekweekt.

juni 2015.Deze CP is niet gezellig voor een langer verblijf. Inderdaad een niet "geurige" fabriek aan de overkant van de doorgaande weg. Wel alle voorzieningen aanwezig. Ook stromend water uit een bron. Wij hadden 's nachts geen hinder van het verkeer.

juni 2015. Groot terrein, nogal hellend. We betaalden 7 euro inclusief stroom en water. Cassettetoilet mocht geleegd worden in het toilet voor dagjesmensen. Geen loosput kunnen vinden. De shuttlebus naar het kasteel kost 1 euro p.p. De entree voor het kasteel is 5 euro p.p.Het personeel van de parking en van de shop is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

juni 2015. Twee nachten met plezier hier gestaan. Veel strandgangers overdag. Meerdere kramen met strandartikelen en een groente/fruitkraam.Bij de strandbar croissants te koop.Warme maaltijden bij de restaurants. Achter het grote gebouw waar ook de EHBO-post overdag aanwezig is, is een loosput.Een watertappunt is ook in dit gebouw, maar er is er ook een naast de marktkramen.

Sitecode: 20016

juni 2015. Einde van het weekend kwamen veel plaatselijke camperaars langs om te lozen.Er lag veel rommel. De eerste indruk is niet vrolijk makend. Toch twee nachten rustig gestaan. Mooi uitzicht en dichtbij de stad.

Sitecode: 20179

juni 2015. Overdag hier geparkeerd voor een bezoek aan het leuke stadje. De waterkraan was buiten werking.Inderdaad een zeer hellende op/afrit. Zo schuin mogelijk en langzaam erover heenrijden!

Sitecode: 12078

juni 2015. Je overnacht hier in een zeer bijzondere omgeving, in een nationaal park.Met een zeer behulpzame en vriendelijke beheerder.Plaatsen met of zonder schaduw. Voor 3 euro p.p.wordt je met het busje naar Matera gebracht en ook weer opgehaald. Om Matera te zien heb je wel een paar dagen nodig! De koude douches zijn gratis. 1 minuut warm douchen kost 1 euro.

juni 2015. een wat rommelig aandoend parkeerterrein aan drukke doorgaande weg. Een hobbelig en hellend terrein, waar je met moeite een vlak stukje kunt vinden.Hij ligt niet bij het kerkhof, zoals in de gids vermeld staat.'s Nachts is het redelijk rustig. Supermarkt en Pizzeria op 100 meter afstand. In het wegdek meerdere loosputten.

Sitecode: 20407

juni 2015.Een grote parkeerplaats. Overdag veel bezoekers, maar 's nachts een verlaten oord. Op aanraden van de kioskhouders zijn we hier niet gaan overnachten. Zij verwezen ons naar de CP in Metapunto.