@Ivc
- 2015
- Mclouis MC4 Karat
- 2017
Mooi en rustig plekje tussen de perenbomen. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Op de fiets naar Goes of Middelburg of door de natuur. Wij komen hier graag terug!
Prima plek als je kunt leven tussen gasten die hier overwinteren en zich gedragen als beheerders en elke vrijgekomen plek voor vrienden “reserveren”, onaardig gedrag! Honden en katten bevuilen de perkjes. Zo jammer want dit zou echt een plek moeten zijn voor kort verblijvers (zoals bedoeld 72 uur) en voor iedereen een veilige en schone ruimte op een fijne locatie met veel mogelijkheden dicht bij de mooie stad Murcia. Respecteer de stad Murcia!
Op 10 januari is blijkbaar iedereen weggestuurd op de grote plek en de zandvlakte is volledig afgesloten. Wij hadden toevallig ‘n plekje op het officiële gedeelte maar dat was puur geluk want daar kunnen er maar ‘n stuk of 10 staan en staan ook nog vaste bewoners
Deze plekken willen we wel meer, voelt heel veilig en leuk dorpje op loopafstand met restaurants en terrasjes. Duidelijke betaalautomaat met € briefjes en munten. mooie fietsroutes en direct naast het kanaal. Supermarkt REWE ook dichtbij. Er was ruimte genoeg.
Mooie verharde en rustige plek met royale plaatsen. Gratis, dus wat verwacht je dan, stroom, water, lozen? Fijn dat er deze plekken zijn en dit geen “woonplek” wordt. Prima voor een paar dagen, dicht bij de stad. Vuil kun je zelf meenemen toch! ‘s Nachts heerlijk rustig en goed verlicht. Met dank aan de gemeente
Prima camperplek direct aan de rivier. Parkeren alleen mogelijk met gepaste euro munten of Duitse parkeerapp, parkeren per 24 uur € 10. Rustige plek dicht bij het centrum. Vuilnisbak en stroom, mooi toch voor de zelfvoorzienende camperaars.
Wat wil je nog meer dan een keurige camperplaats met douche voor € 1 en electra met munten dus alleen als je het nodig hebt. om 17.00 uur is de receptie open om te betalen, hele vriendelijke dame. Leuke camperaars moeten gewoon naar een dure camping gaan! Mooie fiets en -wandelroutes. Geluid heb je overal. Volle prullenbakken hebben wij niet gezien, hoe negatief kun je zijn, jammer. Geef mij maar meer van deze plekken.
Keurige en rustige plek, alles is aanwezig en werkt. Dorpje is leuk om even doorheen te lopen. Je moet van rust houden en geen uitgaanscentrum zoeken want dat vind je hier niet.
Afgesloten!
Verwacht geen luxe maar prima plek, ook om Malaga te bezoeken, prijs is € 16 incl. stroom en douche. Bus naar Malaga naast de deur, contant betalen (€ 2,14 p.p.) bij de chauffeur. Vriendelijk personeel!
Prachtige omgeving en mooie camperplek bij het restaurant. Moeilijke/slechte weg hebben wij niet meegemaakt in iedergeval niet als toegangsweg, zandweg is maar een stukje en gaat ook prima met camper van 7,7 meter. Echt wandel-en fietsgebied. uitzicht is geweldig. Lekker gegeten in het restaurant met volop gerechten (vanaf €8) maar die keuze maak jezelf en heerlijke toetjes. Wij komen weer terug! Beetje scheef maar daar kunnen wij mee leven!
Om 18.00 uur werden we allemaal per direct weggestuurd terwijl de politie ‘s morgens nog surveilleerde zonder opmerkingen. Jammer leuke plek! Maar door de politie geen pardon en binnen 5 min weg.
Prima plek om in 15 min lopend in het centrum te komen. Wij kwamen op zondagmiddag aan en de parkeerplaats liep helemaal vol voor de voetbalwedstrijd, dus erg druk maar om 18.00 uur was alles voorbij. In de avond redelijk rustig en voelt veilig, meerdere campers aanwezig.
De sanizuil was niet bereikbaar omdat daar personenauto’s geparkeerd stonden. Drukke parkeerplaats en alleen mogelijk op het gras te parkeren.
Prima plek in rustig stadje met café aan de overkant en supermarkt heel dichtbij. Wij stonden boven het marktplein bij het busstation (maar geen bussen in actie) helemaal goed en zeker rustig.
Prima plek met alle voorzieningen. Leuk stadje! Wat je misschien niet verwacht zijn de prachtige beschilderde trappen en de mooie kerk.
Parkeerplaats is de hele maand april gesloten vanwege herdenkingsdiensten van de revolutie. Vrijdagmorgen 1 april kwam de politie om dit te vertellen en we moesten om 12.00 uur weg zijn. Jammer want het is een prachtige plek en via de loopbrug ben je direct in het dorp.
Wauw, hier ga ik zeker komen. Mooie rustige en landelijke omgeving. Kunnen we lekker op de fiets naar Den Bosch of gewoon even shoppen bij kampeerwinkel De Wit aan de overkant. Ben benieuwd!
Prima plek! Er staan wat gastarbeiders met vaste huisvesting blijkbaar maar daar heb je geen last van.Ook mogelijkheid om op het strand een plekje te zoeken. Fietsen naar de stad is maar 5 km en heel veilig dmv van mooi fietspad. Wel schoon water maar geen mogelijkheid voor afvalwater en wc ledigen.
Wordt hier mooier omschreven dan het werkelijk is. Rondom camperplaats en naar het strand rommelig en slordig. Dorp was in september geheel uitgestorven. Mevrouw aan de receptie was niet erg vriendelijk, misschien omdat ze alleen gasten wil voor langere tijd.
Geen gezellige plek maar functioneel als je de stad wilt bezoeken en misschien even een wasje doen in de naastgelegen wasserette voor € 3 en drogen € 3,50
Prima plek voor service. Als je verwacht dat hier een wasmachine is dan valt het tegen. Drukke weg maar goede overnachtingsplek.
Niet zo mooi als wordt weergegeven en geen camper te zien, betonnen plaat. wij rijden door!
Echt tot het laatste hoekje volgepropt! We mochten bij de ingang staan. Vriendelijke ontvangst, ondanks dat het vol is wordt elk plekje nog gebruikt om campers te plaatsen. Camper aan camper, heel krap. Sanitair is prima.
Prachtige plek met gigantisch uitzicht en dorp direct aan camperplaats. Geweldig historisch dorpje, niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn maar zeer de moeite waard!
Prima plek voor overnachting, alles netjes.,verder niets te beleven en bakker niet kunnen vinden. Wij gaan verder!
Heerlijke rustige plek bij biologische wijnboer. Enige nadeel als de wind verkeerd staat is de lucht banned varkensboeren.
Prachtige plek met alle voorzieningen en vriendelijke bewoners. Naast het zwembad waarvan je de hele dag gebruik mag maken voor € 4. Terras zwembad om de hoek! Toevallig ook nog een Catalaans feest op zaterdag, we worden vriendelijk uitgenodigd. Geen supermarkten in de omgeving alleen ‘n bakker in het dorpje.
Mooi park aan de Aude, die geeft inderdaad geluid van stromend water maar verder heerlijk rustig en mooie plekken op het gras. in september niets betaald!
Prima plek, in de zomer genoeg ruimte en prachtig uitzicht. Geen voorzieningen maar die hebben we ook bij ons! ‘s nachts rustig.
Prima terrein zonder voorzieningen, genoeg ruimte, wat wil je nog meer voor € 0,00. Totale stilte zul je hier niet vinden dan moet je een specifieke plek gaan zoeken. Veilige plek is ook belangrijk!
Mooie rustige plek bij schattig Frans dorpje met een paar terrasjes en restaurants. Supermarkt en bakker in het dorp. Er zijn maar 4 plekken dus houd er rekening mee dat ze vaak vol zijn en mogelijk blijven “camperaars” lang staan. stadje op 1 km afstand. Water is beschikbaar.
Prima en keurig verzorgde camperplaats. Dicht bij het centrum. Druk verkeer door het stadje en voorbij de camperplaats maar ‘s nachts geen probleem.
Prima plek aan het water en direct aan natuur en wandelgebied. Rustige omgeving en mooi uitzicht. Veel wandelaars met idd ook honden om uit te laten maar het is natuurlijk ook in een wijk waar mensen gewoon leven en waar wij gratis gebruik van maken en totaal geen last van.
Rustige en schone parkeerplaats in klein dorpje, midden tussen de wijnvelden. Het is nu blijkbaar wel schoolvakantie en dus geen kinderen. Watertappunt, vuilwater afvoerput en lozen van chemisch toilet is prima in orde.
Gezellig en schoon dorpje, CP aan de haven. Terrasjes, restaurants en supermarkt.
Prachtige plek direct aan zee, wat zanderige ondergrond maar goed te doen. Bijzonder mooi uitzicht met heerlijk water. Wij waren hier in oktober en alleen op zondag was er wat publiek verder heel erg rustig. Het dorp is na het seizoen totaal uitgestorven dn geen restaurant of winkel is open.
Mooie en rustige plek direct aan zee. Klein restaurant en douche op het strand. Zwemmen en vissen op leuke plek. ‘s nachts heerlijk rustig.
Mooi strandje met gezellige boulevard om de hoek. Op zondag is er een marktje in het dorp. Douche op het strand, verder geen voorzieningen maar op zo’n prachtige plek mis je dat niet!
Mooie plek voor voldoende auto’s. Toiletten niet bruikbaar, ontzettend vies! Bij aankomst werden we direct geïnformeerd door andere camperaars dat zigeuners actief waren en je zeer alert moest zijn en de camper niet alleen laten. We zijn verder gegaan want het voelde niet goed. Jammer want het is een mooie plek!
Is niet meer gratis, kosten € 19