@Ivc
- 2015
- Mclouis MC4 Karat
- 2017
Mooi en rustig plekje tussen de perenbomen. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Op de fiets naar Goes of Middelburg of door de natuur. Wij komen hier graag terug!
Prima plek als je kunt leven tussen gasten die hier overwinteren en zich gedragen als beheerders en elke vrijgekomen plek voor vrienden “reserveren”, onaardig gedrag! Honden en katten bevuilen de perkjes. Zo jammer want dit zou echt een plek moeten zijn voor kort verblijvers (zoals bedoeld 72 uur) en voor iedereen een veilige en schone ruimte op een fijne locatie met veel mogelijkheden dicht bij de mooie stad Murcia. Respecteer de stad Murcia!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Op 10 januari is blijkbaar iedereen weggestuurd op de grote plek en de zandvlakte is volledig afgesloten. Wij hadden toevallig ‘n plekje op het officiële gedeelte maar dat was puur geluk want daar kunnen er maar ‘n stuk of 10 staan en staan ook nog vaste bewoners
Deze plekken willen we wel meer, voelt heel veilig en leuk dorpje op loopafstand met restaurants en terrasjes. Duidelijke betaalautomaat met € briefjes en munten. mooie fietsroutes en direct naast het kanaal. Supermarkt REWE ook dichtbij. Er was ruimte genoeg.
Mooie verharde en rustige plek met royale plaatsen. Gratis, dus wat verwacht je dan, stroom, water, lozen? Fijn dat er deze plekken zijn en dit geen “woonplek” wordt. Prima voor een paar dagen, dicht bij de stad. Vuil kun je zelf meenemen toch! ‘s Nachts heerlijk rustig en goed verlicht. Met dank aan de gemeente
Prima camperplek direct aan de rivier. Parkeren alleen mogelijk met gepaste euro munten of Duitse parkeerapp, parkeren per 24 uur € 10. Rustige plek dicht bij het centrum. Vuilnisbak en stroom, mooi toch voor de zelfvoorzienende camperaars.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Wat wil je nog meer dan een keurige camperplaats met douche voor € 1 en electra met munten dus alleen als je het nodig hebt. om 17.00 uur is de receptie open om te betalen, hele vriendelijke dame. Leuke camperaars moeten gewoon naar een dure camping gaan! Mooie fiets en -wandelroutes. Geluid heb je overal. Volle prullenbakken hebben wij niet gezien, hoe negatief kun je zijn, jammer. Geef mij maar meer van deze plekken.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Keurige en rustige plek, alles is aanwezig en werkt. Dorpje is leuk om even doorheen te lopen. Je moet van rust houden en geen uitgaanscentrum zoeken want dat vind je hier niet.
Afgesloten!