@IvoMyngheer
- 2009
Mooie locatie en rustig aan het water. Mooie wandelingen en restaurant op 100m. Ook oplaadpunt aanwezig voor fietsen.

Mooie grote parkeerplaats in grint. Rustige plaats om te overnachten tijdens doorreis en ook niet ver van de snelweg.

Een topplaatsje . Enkel voor 1 nacht.

s Morgens een brief onder de ruitenwisser dat je niet mag overnachten. Dit staat niet aangegeven op de borden, maar deze morgen gezien dat het uithangt aan de toiletten.

Prachtig uitzicht en ruime plaats voor grotere campers.
Een kleine camperplaats die gratis is . ook het mooie uitzicht is gratis!!! Het is een aanrader. Er staan enkele foto’s op die van een andere camperplaats zijn. Er staat geen betaal automaat!

Mooie ruime plaatsen op gras. Had in de nacht geregend, maar konden gemakkelijk weg rijden met de camper. 15pond (elektriciteit, drinkbaar water, wc en ook alles te ledigen.
Hele mooie plaats om te overnachten,rustig, aan een park. Nette wc’s zijn voorzien, ook water en mogelijkheid om chemisch toilet te ledigen. Wij hebben een heel mooie fietstocht gedaan over gravelwegen via de info op cp. Er zijn ook veel wandelmogelijkheden. Topplaatsje, met dank aan Marcelly.

Mooi en rustig gelegen. Juist naast het kanaal en de fietsroute. 17€ per nacht voor alles! 👍
Mooie plaats om te overnachten . Vriendelijke uitbaters .
Mooi uitzicht, maar verboden om te overnachten . 😕
Mooi uitzicht maar men mag er niet overnachten ! 😕

Mooie rustige plaats en dicht van fiets en wandelroutes. Niet zo ver van centrum 2,3km.
Wij daar toe gekomen op 7/08/2019 rond 16.30u. met 2campers. Er liep daar juist een parkeerwachter rond en we vroegen info of we daar mochten slapen of niet. Dit mocht niet ! Ofwel als ze passeerden gingen we beboet worden. We werden dan naar de marina parking gestuurd. Mooi staan en mooi zicht.
Mooie tussenstop met campers of tenten. Zeer ruime parking in kiezels en ook een grasplein. Zeker plaats genoeg voor een 20tal campers en nog een 20tal tenten. Ook douch’s en wc zijn ok. Eten in de pub is zeer lekker en aangenaam zitten.