@J&JenJ&i
- 2023
Mooie camping, Wij stonden er 2 nachten met Camper. De eigenaar kan niet meer inloggen op Campercontact app. om de prijs aan te passen . Deze is nu € 23.50 all in
Wel mooie plek maar te duur voor de verouderde sanitair en onhygiënische chemische toilet loos plaats. ondergrond rond de afwasplaats niet glad. We betaalden voor 3 nachten: 1 x voor camper €18. 3nachten 2 personen € 39. Stroom naar verbruik 12,80 + €5 aansluit kosten . TOTAAL €74,80 Exclusief €0,50 per 5 minuten douchen.
zie review Pikodiko. super plek. Netjes en schoon. Nieuwe sanitair gebouw schiet al aardig op.
Camping en Camperplaats worden gerenoveerd. loosplaats is vernieuwd .Drinkwater nog uit de oudekast. Alle voorzieningen aanwezig.
Goedkope €8. mooie plaats. Ingang is smal , even goed recht er voor gaan staan. Schoonwater tappunt is niet de modernste.
inrijden en aanmelden via zuil. Rustige goede camperplaats. warme douche. jammer dat er geen water en wc papier in de wc is. ++ alle deuren openen met code
10 sterren alles gratis. ook picknik tafel. DANKJEWEL GEMEENTE.!
Super fijne mini camping. Campers, caravan, tenten stacaravan. Andre en Mieke helpen en voorzien je van alles.
Heel vriendelijk ontvangst .Eigenaar hielp met verlengsnoer. idd ook 2 eitjes gekregen. s mogens koffie 3 sterren omdat toilet en wifi ontbreken
all in 16,50. Een rustig goed verzorgde CP. Behulpzame beheerder. We mochten zijn compressor gebruiken om lekke fietsband te repareren. Top
super plek , alle voorzieningen aanwezig, oa magnetron en kookplaat. Goed geregeld fam. Janssen! We komen hier zeker een keer terug!