@J-J
Juni 2026
Zeer basic camping met water, toilet en loosplaats voor het toilet. Leuk uitzicht op het meer, strandje vlakbij. Wij betaalden € 10 zonder stroom, met stroom is € 20. Envelop in een brievenbus.
Heerlijke plek om er echt even helemaal uit te zijn. We komen zeker terug!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Winterpause… Op de eigen website is daar niets over te vinden en in de camperapp staat het hele jaar open. Dat klopt dus niet.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Mooie camperplaats. Hete douche bij de prijs inbegrepen. Niet goedkoop, maar dat is geen enkele camperplaats hier. Weg loopt er vlak achter langs, maar is ‘s avonds/‘s nachts rustig.
2023
Pass’étapes is noodzakelijk, kun je hier kopen voor € 5. Veel rustiger dan de gratis plekken vlakbij. Wij vonden het een prima plek voor een nachtje.
De boiler is zo klein dat twee warme douches niet mogelijk waren. De volgende ochtend bleek het camperveld wel gewoon geopend te zijn. Gevalletje oplichting, wij komen niet weer.
2022
De recensie van Lamirasas gaat vermoedelijk over een andere cp. Dit is een eenvoudige parkeerplaats (vooral voor vissers) tussen de korenvelden met een grindpad naar zee. Prachtige, rustige plek.
We waren hier op 7 mei 2022, toe aan een nachtje camping met douche. Het camperveld bij de ingang bleek tijdelijk buiten gebruik, we kregen een plaats op de camping met privésanitair. Heel luxe, maar daar was de prijs ook naar: € 45 all in. De duurste plek in onze bijna 20-jarige campercarrière…
Gratis WiFi was nu erg goed. Een vrijwillige bijdrage kun je kwijt bij het zwembad (kastje aan het hek). Wij vonden het er heerlijk.