@J-Vriend

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wij waren hief half maart 2019 ondanks al dd negatieve beoordelingen. Sanitair is opgeknapt en een extra nieuw gebouw. Blijft een eenvoudige camping die prachtig gelegen is en waar je vriendelijk wordt behandeld. Dus gewoon gaan. Hans en Ineke

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

15-4-2019 Prima plek om te overnachten voor 1,25 per 24 uur. Mag gaan staan waar je wilt, mooi uitzicht op de rivier. Geen voorzieningen. Wel druk verkeer tot 24.00.

2-5-2018 Han en Ineke. Pas op er zijn 2 Via G Rozzo. Met de coördinaten kom je bij de verkeerde. 2 straten verder is de juiste, rechts voor de tunnel naar het oude centrum. Daar staat ook een camperplaats bord. Prima plek.

25-4-2018 Hans en Ineke. Wij hebben een veel positievere ervaring. Terrein was inderdaad ook in april nog behoorlijk vol maar kregen, door zeer vriendelijke begeerlijk plekje aangewezen ver van de weg en aan een kant open. Voelde heel veilig om onze minibar daar te laten staan en op ons gemak Bari te bekijken.

26-4-2018 Hans en Ineke. Poort was dicht en alles was verlaten. Poort gewoon openschuiven en gaan staan. Beheerder kwam later vanzelf.

prima, rustige, mooi gelegen plek. Alle oude berichten over zigeuners enz niets van gezien en gemerkt

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Alles er op en er aan, wat wil een camperaar nog meer en ook nog eens gratis. Alle elektrapalen doen het weer. Uitstekende wifi ontvangst, op de deur van het zwembad staat het wachtwoord.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima, rustige plek voor 8,50 per nacht: 2 volwassenen en camper, vriendelijk personeel. Camping ligt vlakbij prachtig fietspad, voormalig spoor dus geen extreme hoogteverschillen ongeveer 23 km naar Amarante, leuk stadje vooral bij de rivier.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

April 2017 prima plek, staat nu ook aangegeven, wel als campingplaats, hou goed de rivier in de gaten.

9-7-2016 Prachtige plek met schitterend uitzicht.

Juli 2016 inmiddels wel plek voor 8 Campers en ook een veldje voor tentjes. Aardig mensen maar wel een beetje shabby voor die prijs. IZ

Juli 2016 In principe kan je er alleen overnachten met de camper als je er ook eet. Maar dat is geen straf, heerlijk eten voor schappelijke prijs. Vriendelijke mensen en lekker bier. Hebben 2 plekken vlak gemaakt op het gazon bij het parkeerterrein achter de Inn. Maar je mag ook op het parkeerterrein staan. IZ

9-7-2016 prima plek vlakbij het meer, gratis warm water ook douches IZ

Voor alleen de nacht is het 1 pond juli 2016. Prima plek toilet ' s morgens om 8 uur open 'à avonds om 18.00 dicht. IZ

30 juli 2016; N54 18 3 moet zijn N 54 18 23. Of het adres gebruiken en als de Tom Tom dan aangeeft, op het laatst, " naar rechts en dan is de bestemming bereikt", ipv naar rechts een stukje rechtdoor rijden. Prima plek moesten zonder stroom 10 pond betalen. IZ

Juli 2016 Prima camping, alles in orde, zeer vriendelijke bejegening en zelfs gratis WiFi. Het enige kleine minpuntje is de drukke weg (overdag). IZ

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Het sanitair is vernieuwd, ziet er goed uit. Prijs is ook verhoogd, wij betaalden met een VW Californië en 2 volwassenen 24 euro. Vriendelijke bejegening en volop info over Madrid. Wifi kost inmiddels 1 euro per dag en is alleen te ontvangen in de ruimte naast de receptie. Prima camping om Madrid te bezoeken wel aan de dure kant maar dat is meestal met stadscampings.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

29-2-2015, richtprijs klopt totaal niet, totaal buiten het hoogseizoen is de prijs voor 24 uur 30 euro, voor 20 uur 26 euro. Wc smerig.