@J-Vriend
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Wij waren hief half maart 2019 ondanks al dd negatieve beoordelingen. Sanitair is opgeknapt en een extra nieuw gebouw. Blijft een eenvoudige camping die prachtig gelegen is en waar je vriendelijk wordt behandeld. Dus gewoon gaan. Hans en Ineke
2019
15-4-2019 Prima plek om te overnachten voor 1,25 per 24 uur. Mag gaan staan waar je wilt, mooi uitzicht op de rivier. Geen voorzieningen. Wel druk verkeer tot 24.00.
2018
2-5-2018 Han en Ineke. Pas op er zijn 2 Via G Rozzo. Met de coördinaten kom je bij de verkeerde. 2 straten verder is de juiste, rechts voor de tunnel naar het oude centrum. Daar staat ook een camperplaats bord. Prima plek.
25-4-2018 Hans en Ineke. Wij hebben een veel positievere ervaring. Terrein was inderdaad ook in april nog behoorlijk vol maar kregen, door zeer vriendelijke begeerlijk plekje aangewezen ver van de weg en aan een kant open. Voelde heel veilig om onze minibar daar te laten staan en op ons gemak Bari te bekijken.
26-4-2018 Hans en Ineke. Poort was dicht en alles was verlaten. Poort gewoon openschuiven en gaan staan. Beheerder kwam later vanzelf.
2017
prima, rustige, mooi gelegen plek. Alle oude berichten over zigeuners enz niets van gezien en gemerkt
Alles er op en er aan, wat wil een camperaar nog meer en ook nog eens gratis. Alle elektrapalen doen het weer. Uitstekende wifi ontvangst, op de deur van het zwembad staat het wachtwoord.
Prima, rustige plek voor 8,50 per nacht: 2 volwassenen en camper, vriendelijk personeel. Camping ligt vlakbij prachtig fietspad, voormalig spoor dus geen extreme hoogteverschillen ongeveer 23 km naar Amarante, leuk stadje vooral bij de rivier.