@J.-van-Rossum
- 2003
- Dethleffs Esprit A 5830
- 2001
- Alkoof
Prima CP! Rust en ruimte, bos op loop afstand. Voor ons voldoende voorzieningen. Aanrader!
J. van Rossum: Mooie plek, alle voorzieningen aanwezig. Geld wordt door een dame van de gemeente opgehaald begin van de avond. Bakker komt 's morgens langs. Leuke plek als start van wandelroutes. Veel ruimte, niet overal vlak. In klein dorpje waar verder niets te beleven valt. Rustige plek.
Voormalige camping. Dixy als toilet. Verdere voorzieningen zoals water (koud), toilet legen, vuil water lozen aanwezig. Ontruimingsplan voor het geval de Moezel buiten zijn oevers treedt. Niet luxe, goed te verblijven, ruimte zat. Wij hebben er 1 nacht gestaan, niet gezien of er in de buurt veel te doen was.
Mooie plek, prachtig uitzicht. Gratis gestaan, dankzij nuttigen van heerlijke schnitzels in het Jagdhaus. Goeie wandelmogelijkheden. Stroom, verder geen voorzieningen.
Fijne plek bij restaurant. Heerlijk gegeten, gratis gestaan. Zaterdagnacht rumoerig vanwege bruiloft. Prachtige omgeving, veel wandelmogelijkheden. Veel wild gezien. Vanwege mooie weer, vakantie/weekend druk met fietsers die pitstop in restaurant maakten. Stroom, verder geen voorzieningen.
Mooie camperplaats, voor de slagboom van de camping. Iedere plek eigen stroom en kraantje. Nieuw sanitairgebouw. Prijs 6,50, stroom 2,50. Prima plek!
Op 2 mei 2016 hier een nacht gestaan. Mooie plek. Voorzieningen niet geweldig. Stroom prima. Rustige plek.
Fijne plek, warm onthaal, lekkere eitjes.
Gestaan op 29/7/2015. Beetje verwarrend of we goed stonden. Sanistation is namelijk een stuk verderop in het dorp. We stonden bij het bord met de mededeling niet op zondag vanwege de markt. Leuk plekje. 's Avonds wat jongeren en muziek van passagiersscheepje in het kanaal. 's Nachts rustig. Foto vanaf de overkant gemaakt, helaas wat donker.
Mooie plek. Goed wandelen in de omgeving. Wij stonden er 27/7/2015. Rustig, maar in onze beleving niet onveilig.
Prima plek, ruime, afgescheiden plaatsen. Prijs is intussen 12 euro p.n. Daar heb je ook stroom, water en loosmogelijkheden voor. Afgesloten met hek, betalen via automaat met bankkaart. Met code in- en uitrijden. Je hoeft dus niet meer te bellen.
Gestaan op 24/7/2015. Sanistation boven op pleintje achter de kerk. Franse camperaar vertelde ons dat we ook beneden op het pleintje bij het beekje mochten staan. Daar rustige nacht gehad, na eenvoudige maaltijd in restaurantje in het dorp.
Gestaan op 23/7/2015. Iets minder rustig door de vele essencycades in de populieren. Gelukkig waren ze 's nachts stil. Goeie plek om te slapen. Lekkere wijn meegenomen. Vriendelijke mensen.
Wat een prachtige plek! We hebben er gestaan op 22/7/2015. Prachtig dorp. Rustige plek. Eenvoudig Sanistation.
Sitecode: 19653
Een nacht gestaan op 21/7/2015. Parkeerplaats bij supermarkt. Parkeer achteraan, anders kom je 's morgens bijna niet meer weg tussen de auto's van winkelende huismoeders. Sanistation prima. 's Nachts rustig geslapen, het is er rustig.
Gestaan op 14/7/2015. Prima CP! Leuk kunstenaarsdorpje. Sanistation prima.
Leuke plek, aardige gastvrije boer. Net sanitair. Zelfs rondleiding door de stallen gehad. Hebben er 2 nachten gestaan. Wij betaalden 75 kronen per nacht.
Ontvangen door een gastvrije boerin. Geen speciale campervoorzieningen, maar alles is te regelen. Prachtig uitzicht. Plek is de moeite waard. Wij betaalden 75 kronen per nacht inclusief stroom.