@J.C.W.M.-Nabben
prachtige camping vrij nieuwe voorzieningen. toiletten en douches brandschoon. prachtig natuurbad. bepaald aantal camperplaatsen. Wel had het gras gemaaid mogen worden zag er nu niet erg verzorgd uit. Restaurant is zondags dicht. Buiten op het terrein kon je wel snacks bestellen. Kwaliteit was slecht en de prijs erg duur.
prachtige plek alleen jammer dat er vanmiddag op het toilet zijkant hotel iemand met heeft zitten roken. Asogedrag!!
Jammer dat deze camperplaats door Engelse nomade als een stortplaats wordt gebruikt. Ambtenaren van Toezicht doen hier niets mee maar vragen wel om verse eieren te kopen. wat een vreemde wereld zeg! normen en waarden zijn ver te zoeken!! zo verpesten andere een mooie gratis camperplaats.
ruime plek eenvoudige camperplek met goede faciliteiten. catering ter plaatse is uitstekend en aan te bevelen
Geweldige plek, sanitair op en top, kan menige camping veel van leren. Mooie omgeving. Minpuntje: is de drassige ondergrond waar je op staat, ( vastzitten en modder) heb je thuis nog wel een uurtje poetswerk voor nodig

Wat een geweldige plek en een zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse. Als je een plek aan de waterkant kunt bemachtigen, kan je vanuit de camper de boten langs zien komen. Er staat meubilair aan de waterkant om van dit uitzicht te genieten. Koop ook de paling, deze is overheerlijk
Leuke camperplaats heerlijk rustige omgeving. Hadden een bootje gehuurd die S'morgens al was klaargezet door Jelte de beheerder. Top service. Zeer de moeite waard om hier enkele dagen te staan
Bij aankomst werden we welkom geheten door een zeer vriendelijke beheerster. Alle voorzieningen zagen er perfect en zeer schoon uit. Leuke ervaring om tussen de fruitbomen te staan.
Geweldige camperplaats met zeer vriendelijke beheerders Jos en Mieke. Jammer dat door de coronatoestand de sanitaire voorzieningen gesloten waren. Het zag er verder allemaal netjes en opgeruimd uit. We komen zeker nog een keer terug
Toplocatie mooi uitzicht op het water. Alle faciliteiten aanwezig. Komen zeker nog een keer terug
Prachtige plek voor een of twee overnachtingen. Jammer dat de toren van de abdij in de steigers stond.
Geweldige en mooie camperplek. Leuke gastheer en vrouw. Komen hier zeker nog een keer terug.
Sitecode: 42050
Toplocatie, zo zou het bij elke camperplaats moeten zijn vriendelijke ontvangst en alles even proper.
Dikke 10 een voorbeeld voor andere camperplekken.
we zochten een luxe camperplaats. ligging is uitstekend. Omdat we €43,00 per nacht moesten afrekenen mogen we ook wat verwachten. helaas de toiletten en heren douches waren nog te vies om te gebruiken je kon duidelijk zien dat hier al dagen niet gepoetst was. als dit ook het geval is bij het aanliggende kuurhotel dan kunnen ze beter de deuren sluiten.
leuke camperplaats voor 2 dagen. wel erg commercieel ingericht. als opmerking: voor de dakairco moesten we bijbetalen, omdat dit niet bij de korting van acsi hoorde. dit laatste heb ik geweigerd. sanitair is schoon
Sitecode: 19235
prachtige camping met brandschone sanitaire voorzieningen pluimpje voor de dames die alles schoonhouden. Wij hadden een perfecte plek direct aan de zee
Geweldige camperplek voorbeeld hoe het moet en kan.
Super, mooi in het groen, netjes, schoon. Klein aandachtspuntje: Extra toilet is geen overbodige luxe.