@J.C.W.M.-Nabben
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Geweldige camping, schitterend uitzicht, aan de ene kant het meer, de andere kant de bergen. Schoon sanitair met een warme douche. Wij hebben hier genoten.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
In de omschrijving staat vermeld 12 plaatsen, ze proppen hier op dat kleine veldje 28 campers en 2 tenten. Je kan je luifel niet eens helemaal uit. Dan nog het lawaai van de weg, wat erg storend is. Koude douche, kan ook niet anders met zoveel gasten. Het enige pluspunt is direct aan het meer en op 2,5 km afstand van Annecy.
Augustus 2026
wij zijn er niet geweest, waardeloos om te reserveren. via de site geboekt en er was plek, kreeg netjes een mail, bedankt voor u reservering met een code. wij al blij en niet meer op de mail gekeken, tot je vervolgens s'avonds ziet, u boeking is geannuleerd. telefonisch contact gezocht gistermiddag, krijg je te horen dat er in de 1e mail, ja bijna onderaan staat vermeld dat boeking is op aanvraag. deze mevr zou me nog terug bellen, niets gehoord
Juni 2026
mooie rustige plek aan het stromend beekje. afwasgelegenheid met warmwater aanwezig. aanrader!!!
prachtige camping vrij nieuwe voorzieningen. toiletten en douches brandschoon. prachtig natuurbad. bepaald aantal camperplaatsen. Wel had het gras gemaaid mogen worden zag er nu niet erg verzorgd uit. Restaurant is zondags dicht. Buiten op het terrein kon je wel snacks bestellen. Kwaliteit was slecht en de prijs erg duur.
prachtige plek alleen jammer dat er vanmiddag op het toilet zijkant hotel iemand met heeft zitten roken. Asogedrag!!
Jammer dat deze camperplaats door Engelse nomade als een stortplaats wordt gebruikt. Ambtenaren van Toezicht doen hier niets mee maar vragen wel om verse eieren te kopen. wat een vreemde wereld zeg! normen en waarden zijn ver te zoeken!! zo verpesten andere een mooie gratis camperplaats.
2021
ruime plek eenvoudige camperplek met goede faciliteiten. catering ter plaatse is uitstekend en aan te bevelen
Geweldige plek, sanitair op en top, kan menige camping veel van leren. Mooie omgeving. Minpuntje: is de drassige ondergrond waar je op staat, ( vastzitten en modder) heb je thuis nog wel een uurtje poetswerk voor nodig
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden