@J.L.-van-Iwaarden
Wat is dit een mooie camperplaats , we hebben er twee dagen gestaan en genoten van de omgeving en de rust. Vanaf de camperplaats zijn we via Schokland naar Urk gefietst, een prachtige tocht door een verrassend landschap. De gastvrije eigenaren doen er alles aan om je welkom te voelen Kortom een aanrader
Sitecode: 20945
prima camping mooi schoon sanitair grote plaatsen met een verhard deel goed functionerende wifi een goede uitvalsbasis voor fietstochten door de mooie Achterhoek
wat een klantvriendelijke camping We hadden een probleem met onze fiets. Dank zij een hulpvaardige camping-medewerkster die een fietszaak in Diest belde was het binnen een half uur opgelost Verder een heel nette rustige camping met een gezellig restaurant en vriendelijke bediening
mooie rustige camping. vriendelijke mensen. mooie uitvalsbasis om te fietsen langs de Vienne en de Loire
een mooie camping met mooie ruime plaatsen. veel begroeiing en de mogelijkheid om in de schaduw te staan. Een kleine bar met eenvoudige gerechten. keurig sanitair
weinig toe te voegen aan de reviews: top locatie met mooie plaatsen in de schaduw en in de zon. prima WiFi
een gezellige kleine camping met gastvrije Nederlandse eigenaren ondanks het drukke Hemelvaartsweekend kregen we toch een plekje voor onze buscamper.
een hele rustige camping midden in het groen met een gezellig cafeetje de ontvangst was uitstekend met veel informatie over de omgeving. een aanrader voor rustzoekers en fietsers Anne-Marie en Jan
boerderijcamping met voldoende voorzieningen. mooie ruime plaatsen tussen het groen.
De Toerist is een prima verblijfplaats met een goed restaurant, met een zeer vriendelijke eigenaar. Het terrein bestaat uit een grote grasvlakte direct aan de weg. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. De camping is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht of een bezoek aan Weert. Het tarief is € 15,- inclusief stroom en douche. de prijs-kwaliteitverhouding is prima.
Twee nachten gestaan op een van de camperplaatsen op deze uitstekende camping. Hele ruime plaatsen, prachtig sanitair, keurige voorzieningen voor de camper en niet te vergeten een gezellige brasserie. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Grote Peel en mooie fietstochten. Kortom een aanrader.
Sitecode: 72047
Prima camping. We stonden er een nacht maar als het beter weer was geweest waren nog een paar dagen gebleven. Mooie vlakke kampeerplekken met gras, heel mooi sanitair en een prima restaurant. Elke morgen verse broodjes. We betaalden € 25 voor camper met 2 pers inclusief stroom, een goede prijs voor hetgeen geboden wordt.
Sitecode: 72047
Eenvoudige goedkope camping. Met buitengewone vriendelijke eigenaren die alles doen om het je naar de zin te maken: gratis welkomstdrankje, ‘s-morgens koffie en een prima functionerend WiFi.
Prima camping. Vriendelijk ontvangst. Eenvoudig maar schoon sanitair. Restaurant : eenvoudig, goedkoop en goede kwaliteit. Mycene is per gewone fiets goed bereikbaar (15 min). Wij betaalden €15,- per nacht voor camper en 2 personen. Een aanrader!
Sitecode: 20595
Eenvoudige camping met alle nodige voorzieningen. De prijs voor een nacht (€23,-) is hoog voor hetgeen geboden wordt. Restaurant is eenvoudig maar wel goed van kwaliteit. Er wordt eigengemaakte olijfolie verkocht. Ontvangst is heel vriendelijk.
Sitecode: 20595
Prima camping. Twee nachten gestaan voor € 34,- Mooie plek aan het water. Vriendelijk ontvangst. Schoon sanitair, wel verouderd. Een half uurtje wandelen over het strand naar Eretria met goede restaurants
Twee nachten voor €44,- op een prachtige nieuwe camperplaats. Mooi schoon toiletgebouw. Dicht bij centrum Alkmaar.