@J11
- 2008
Heerlijke camping! prettige receptie, prima sanitair, gezellige ooievaars en het prachtige Türckheim met leuke restaurantjes om de hoek. Tussen de wijnvelden en Colmar per fiets of OV makkelijk bereikbaar. Aanrader als je de Alsace wilt bezoeken.
Prachtige camping, alsof je in een park staat, prachtige beplanting, veel vogelgeluiden en een heel mooi eigen zandstrand. Prima restaurant, schoon sanitair en uitermate vriendelijk personeel. Een plek om terug te komen.
prima en voor gevoel veilige plek op loopafstand van centrum. zeer vriendelijke beheerder. Maar pas op de navigatie! wij kwamen in een doodlopend straatje dat hooguit centimeters breder was dan de camper. gelukkig schadevrij weggekomen 😥
Kleine en zeer gemoedelijke camping. strand, winkel en restaurants op loopafstand. Geweldig nieuw en schoon sanitair. Luigi is een topper!!
Een pareltje omgeven door de drukte van Marseillan. Direct aan het strand, prima sanitair, een ouderwetse gezellige franse camping. Aanrader!!
Geweldige camping, grote plekken (wel camper op de verhardingsmat plaatsen), dicht bij zee en dorp met genoeg vertier. prachtige omgeving om in te fietsen of wandelen. niet luxe maar heeft alles wat je nodig hebt. eind mei nog maar beperkte bezetting. we bleven uiteindelijk 6 nachten.
uitstekende camping met veel faciliteiten en dichtbij een leuk plaatsje. Ook voor grotere campers zijn er voldoende plaatsen. Een plek om terug te komen.
geweldige plek direct aan zee, prachtig wandelen op de klif en leuke restaurants!!
Perfecte camperplaats om Taormina te bezoeken. Schoon en geweldige shuttle service naar het centrum (en terug). Wat een geweldige beheerders! absolute aanrader!
Uitstekende camping om Pamplona te bezoeken. prima plekken en via fietspad van ca. 10 KM is het centrum te bereiken.
Prachtige camping. Vooral de plekken met zeezicht zijn fantastisch. Uitstekend sanitair en uitstekend restaurant. Wel erg populair, ook buiten het hoogseizoen, dus reserveren is wel aanbevolen.