@JC-Sieben
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Mei 2026
We verbleven op een prachtige zonnige dag. Alles wat in voorgaande reviews is beschreven kunnen we beamen. Wel werden we verleid door een foto van een zwembad wat er niet was .
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

we kwamen aan om 11.00 uur maar mochten pas om 13.00 uur de camping op. Na enig aandringen mochten wij toch het terrein op. toiletten en douches prima super mooi zwembad.
we staan hier dus prachtig water,grijswater en toilet kan geleegd worden echter electra is tot nader order buiten gebruik.
na de hectiek van een grote stad Zaragoza waar je met 50 campers in slagorde staat is deze locatie een verademing prachtig aangelegd met ruime plekken elektra, lozen en water en een Romijns uit ziend waterbad is dit wel een heel bijzondere locatie , gemeentelijk zwembad nog niet open maar het badje voor je camper vergoed veel.
2023
inderdaad een fijne plek met mooi uitzicht, echter een verhoging van € 20,- is wel erg veel. Wij moesten voor 1 nacht nu € 50,- betalen.
2022
3 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 20025
we zijn begin mei 2022 hier aangekomen en waren blij verrast met het feit dat je hier in alle talen kunt boeken en een uitgebreide info krijgt wat alle mogelijkheden zijn om Barcelona te verkennen. camping is prima en waar wij stonden uitzicht op het zwembad en de zee.
2021
op 30 augustus hier gestaan. echt een prachtige plek met mooi uitzicht en fantastische fiets routes aan de ene kant richting Postbank en een tocht langs de rivieren. zeer vriendelijke ontvangst en alles is aanwezig voor camperaars. het gaat mij niet om €1,50 korting via lidmaatschap van NKC maar het is wel een leuk gebaar.