@JC-Sieben
- 2008
- Hymer B578
- 2012
- Integraal
we staan hier dus prachtig water,grijswater en toilet kan geleegd worden echter electra is tot nader order buiten gebruik.
na de hectiek van een grote stad Zaragoza waar je met 50 campers in slagorde staat is deze locatie een verademing prachtig aangelegd met ruime plekken elektra, lozen en water en een Romijns uit ziend waterbad is dit wel een heel bijzondere locatie , gemeentelijk zwembad nog niet open maar het badje voor je camper vergoed veel.
inderdaad een fijne plek met mooi uitzicht, echter een verhoging van € 20,- is wel erg veel. Wij moesten voor 1 nacht nu € 50,- betalen.
Sitecode: 20025
we zijn begin mei 2022 hier aangekomen en waren blij verrast met het feit dat je hier in alle talen kunt boeken en een uitgebreide info krijgt wat alle mogelijkheden zijn om Barcelona te verkennen. camping is prima en waar wij stonden uitzicht op het zwembad en de zee.
op 30 augustus hier gestaan. echt een prachtige plek met mooi uitzicht en fantastische fiets routes aan de ene kant richting Postbank en een tocht langs de rivieren. zeer vriendelijke ontvangst en alles is aanwezig voor camperaars. het gaat mij niet om €1,50 korting via lidmaatschap van NKC maar het is wel een leuk gebaar.
officieel per 1 april 2021 niet meer toegestaan om hier te overnachten , echter staan hier nu met 14 ander campers internationaal gezelschap Duitsers en Belgen en het lijkt her op dat wij ongestoord kunnen overnachten.
prima locatie ongeveer 300 meter van het stadje met een beetje moeite uitzicht op het meer. voor de camperplek een speeltuin. toen wij er stond er een dixi, maar daar maken wij geen gebruik van. verder geen voorziening maar wel gratis.
Je heb van die momenten dat je denkt onderweg , we stoppen in Schiltach want dat is een leuk stadje. Maar dan zet je je camper op de camperplek en dan blijkt dat je op een pareltje staan pal aan de rivier en gelukkig prachtig weer en dan is het genieten van deze locatie.
Camperplek is mooi pal aan de rivier echter de €12,- klopt niet. Wij moesten €25,- betalen kregen wel toegang tot douche en wc maar geen elektra moest je ook nog voor betalen. De camping ernaast is een ACSI camping en zou €20,- moeten kosten de camping half leeg en er was geen ACSI plek meer.
Staan hier op voor ons toch wel een perfecte plek op 7 km fietsen van centum Berlijn. Erg mooie plek met een mooi zwemmeer. Heel gemoedelijke sfeer en de eigenaar spreekt Nederlands. Je mag gaan staan waar je maar wilt. Er zijn veel meer plekken dan op de site staat.