@JD-Bodensee
- Morelo Palace Liner
- 2024
- Mercedes
- Liner
Uitstekende service op alle vlakken. Het restaurant is een echte aanrader; de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de kwaliteit is subliem. Het personeel voldoet aan alle wensen en is zeer behulpzaam, zowel in het restaurant als op de camping. De hamam en massage krijgen ook 100 punten. We verbleven hier in 2025 en opnieuw in februari 2026.
Een prima kampeerplek, zelfs voor grote voertuigen. Aansluitingen voor elektriciteit, water en riolering zijn aanwezig. Het restaurant is uitstekend en iedereen is erg vriendelijk. Het enige minpuntje is de vliegenplaag.
Sitecode: 20769
Grote camping, goede bereikbaarheid Iedereen erg vriendelijk Prima tussenstop De camping wordt momenteel volledig gerenoveerd Wij waren de enige kampeerders
Deze camping bestaat niet meer. 400 meter verderop aan de linkerkant is een camping. Campers worden geweigerd.
Parkeerplaats volledig bezet door auto's op 29 oktober. Let op: ruimte alleen beschikbaar voor voertuigen tot 8 meter lang. Smal toegang via een eenrichtingsweg.
Standplaats zonder enige benodigdheden, ook ruimte voor grote stacaravans Wees voorzichtig, er lopen mensen rond het voertuig op zoek naar wat ze nodig hebben. onze schoenen werden gestolen terwijl we overdag in de auto zaten
Grote Platz Zeer stil heb er 2 nachten doorgebracht alles is te voet bereikbaar in ongeveer 15 - 20 minuten
Zeer vriendelijke ontvangst Staat heel rustig tussen de olijfbomen Alles wat je nodig hebt is beschikbaar Een rondleiding door de olijfolieproductie is ten zeerste aan te bevelen, evenals de aangeboden goederen Bestel daar zeker eten!! Prachtig !!
Gratis parkeerplaats van de gemeente water en afvalverwerking gratis hier een rustige nacht doorgebracht als tussenstop Hoofdweg met rotonde direct voor het plein, wie gevoelig is voor verkeer moet hier rekening mee houden winkelmogelijkheden op loopafstand Naast het plein geweldig restaurant ook voor afhaal
plaats ok Direct aan zee momenteel geen elektriciteit 31.01.2025 ruimte zeer royaal Goed restaurant in de stad
Zeer rustige plek In de winter moeten de voertuigen zelfvoorzienend zijn, aangezien deze sanitaire voorzieningen gesloten zijn Elektriciteit, water, riolering aanwezig Er is ook ruimte voor grote voertuigen met aanhangwagens Lokaal sterk aanbevolen
Zeer geschikt als doorgangsplaats Veel jonge surfers We brachten de nacht door en voelden ons absoluut comfortabel en veilig.
Oké als tussenstop, helaas lijkt alles hier op een grote bouwplaats met stilstand. Absoluut een heel goed idee Parkeerplaats ok met grote afvalverwerking en water Staanplaatsen hebben elektriciteit tegen betaling Op 500 meter van het plein is er een olijfolieproducent met verkoop Los Albardinales, N-340a, 04200 Tabernas, Almería,
Routebeschrijving naar de parkeerplaats!!! Gebruik in geen geval een Garmin-navigatiesysteem. Je komt terecht in een olijvenplantage naast de rivierbedding en de parkeerplaats ligt aan de andere kant!!! Met Google op de hoofdweg en tussen 2 rotondes is een afslag die niet gemarkeerd is. Dan een ongeautoriseerd pad Parkeerplaatsbeheerder supervriendelijk, spreekt ook zeer goed Engels en zeer behulpzaam 's Avonds om 20.00 uur persoonlijk ontvangen
De parkeerplaats is geopend Er wordt iets verkeerd gemeld in de app De ingang van het terrein is gemakkelijk over het hoofd te zien, maar is ook ideaal voor grote campers, zelfs met aanhanger. 'S Nachts hoor je de geluiden van de straat stilletjes Moet zeker mobiel zijn.
Deze parkeerplaats bestaat niet meer!! op dit punt
Zeer mooie plek Moeilijke toegang niet geschikt voor grotere voertuigen Grote voertuigen groter dan 9 meter hebben geen kans op een plaats
Sitecode: 20827
Het veld was schoon en veilig voor een overnachting, want er was niets anders te vinden. Wel erg luidruchtig vanwege de snelweg Zonder fietsen kun je eigenlijk niets te voet bereiken.