@JFCDekkers
- 1960
- Pössl Roadstar
- 2012
- Buscamper
Zeer slecht geworden. De verlopen badplaats is nu ook extreem duur geworden. Drukke onveilige weg. €36 voor enkele uurtjes. s'nachts ook doorbetalen. Een verarmde gemeente die toeristen plukt. Brrrrrr
Als je er in de douche achter komt dat je pas eerst opgeladen moet worden is dat eigen schuld. Je moet alles maar weer doorlezen. Als je er dan bij de receptie achter komt dat die dicht is, is dat wel vreemd. Niemand te vinden op de hele grote camping. Alleen maar computerschermpjes. Niet zo gezellig en niet zo klantvrolijk. Weer terug naar de camperplaats computer. Opgeladen en weer naar de douche. Veel omslachtige techniek en individualisme.
Prima plek om wc en grijs water te leggen en water te tappen. Allemaal gratis, we hebben maar wel even getankt ook, wel zo aardig 😊
Sitecode: 20515
Prettige rustige plek met mooi uitzicht over de baai en de vissersbootjes. En een groot +punt: gescheiden afval! Verder zeer basaal, voorzieningen zijn aanwezig, maar ook niet meer dan dat. Wel redelijk schoon.
Heel slechte ervaring. Zonder overnachten mochten we niet de wc lozen. Verboden zei de man met bril. Ongastvrij en onbegrijpelijk.
Sitecode: 19769
De plek is matig en de uitleg bij de excursie minimaal. Het eten duur en de gastheer rateld de oren van je hoofd. Interessant zijn de drie kunstwerken van Hannsjorg Voth die hierachter in de woestijn liggen. Alleen te bereiken met een 4x4. 1000MD? Het is zeer de moeite waard. ☆☆☆☆☆ een trip van 3h en 15km als je rustig rond kijkt.
Prima camping aan de oever van de rivier, waar je nu zelfs in zwemmen kon (met de plaatselijke vriendelijke jongentjes). Sanitair netjes en goed werkzaam. Op 10 min lopen van het stadje met zijn vele winkeltjes en 'restaurantjes'. We zijn hier 2 nachten gebleven.
Sitecode: 19995
Prima. Snelle wifi. Veel wind.

grindveld. beetje moeilijk te vinden maar als je het steegje lands de stadsmuur inrijdt zie je het vanzelf.
prima scjoon. geen uitzicht. alles aanwezig.

Parkeren is rumoerig. In de straat tegen over de parking kun je rustig op de grasstrook staan. De gids Hassan Dallil bied vogel excursies aan met zijn boot. Hij spreekt Engelsen Frans. tel 0668434110. 150 MAD pp. Hij weet er veel van. Ga met laag water om de vogels te zien. Wij zagen 30 soorten en waren zeer tevreden .
Prima plek. Alleen lozen wc en vullen drinkwater. Ook voor goed camper advies.
Een Ok camping. Het vullen met water en het lozen is een zoekplaatje. Veel muggen. waarom je als je voor de camping betaald ook nog voor heet douch water moet betalen snap ik niet. Als je je €0,20 bij de afwas in het automaatje hebt gedaan krijg je water waar je je aan kunt verbranden. De thermostaat mag wel wat lager. Dat is ook energie zuiniger. Misschien zijn de munten tegen verspilling. Daarintegen ook weer geen zonnecollectoren gezien. :(
Prima plek. Wandelen en restaurant om de hoek! Geen voorzieningen zoals te lezen was. Bedankt!
Een plek als vele. €29.50 2 pers, 1 hond. De man die onze plek wees was vermoeid en kribbig toen ik niet meteen indraaide. Hij stond zelf in de weg. Betalen voor hond waar geen enkele service voor is. Hoezo? Slijt de camping van zijn pootjes? Je mag ook niet op de camping met hem spelen. Wel op een honden terrein maar dan is er een borg voor de sleutel van €25. conclusie, te streng, te stipt te kort. Niet gastvrij of blij om ons te zien
zeer matige mogelijkheden voor de prijs. €26 voor buscamer, 2 pers en hond. De service voor de hond is 0 dus waarom betalen? Een honderndouche? Er is niet eens een mensendouche. Het strand bestaat uit vochtige hobbel keien. De eigenaar is aardig. Alles is vol hier daarom konden we niet anders. Morgen verder! München dit kan veel beter!
Voor alle drinkenbroeders en zusters. Het is een toeristen val met heilige uitstraling. Eet schuren met varkenspoten, zult, spek, zuurkool en veel, heel veel bier. Beiers plezier ofwel hoe wordt je dik. Staan op een gravelterrein met mooie omgeving. Erg druk. Dat wordt bidden voor beterschap.
Hele leuke plek met vrolijke boer. Alleen buscampers zou ik adviseren. Goed vertrekpunt om de oerbossen te bezoeken.
Toplocatie. Gezellige plek.

Ga staan waar je wil zei de zoon. We vonden een plekje in de spaarzame schaduw. Toen we daar stonden moesten we verkassen omdat we niet goed stonden. I don't care zei de zoon op mijn 'graag in de schaduw ' verhaal. Daarnaast mesten ze stieren voor de vleesproductie die in hun eigen mest moeten liggen in de schuur. Lawaai van de snelweg aan de overkant van de rivier en geen warm douche water. Niet doen zou ik adviseren.
Nog steeds verboden te overnachten.
De plek is heerlijk rustig. Veel vlinders, bijen, hommels en andere insecten die in Nederland al lang uitgestorven zijn. Insecticide mogen niet gebruikt worden in Slovenië. Dat maak je dus hier mee. Het restaurant heeft een degelijke daghap. Geen kaart. Alles komt uit de buurt. Geen voorzieningen, wc van restaurant gebruiken. Eigen gedestilleerd te koop.
Het sanitair is Niet verouderd maar een jaren 60 stijl icoon! Prachtig tegelwerk, stijlvolle spiegels, mooi, ruim en inderdaad brandschoon. Heel iets anders dan de klapperende trespa hokjes die voorgaande klagers klaarblijkelijk op prijs stellen. Zijn het zeurpieten of herkennen ze geen kwaliteit? Daarnaast is het niet meer van deze tijd om goed functionerende installaties te slopen vanwege uiterlijkheden. Oude camperaars zijn ook nog welkom!
Sitecode: 71914
Héérlijke rustige plek om een paar nachten te blijven, met schitterend uitzicht op de bossen en het boerenleven. Geen elektra, maar wel 2 douches, wc's en een héérlijke koele gemeenschappelijke ruimte met tafels en banken. Vivi is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze weet leuke fiets routes in de buurt en vertelt je er graag over. Tot 1 juli betaal je €15, juli en augustus €20.
Prachtige plek. Bijna vlak, héérlijk fris op 2100m. Restaurant op de hoek.

Beetje onverwachte plaats, maar het is echt waar. Alles gratis, ook het water, echt super!
Heerlijke plek. Bij ons was het €12/nacht. Fijne wandelingen en idd vliegen van de beesten uit de buurt.

Plek met flink wat vliegen die van de dieren komen naast de cp. Verderop zal het minder zijn verwacht ik.
Plek met verkeers lawaai. Verder prima.

Super plek direct aan het meer waar je ook in kunt zwemmen. Prima en schoon sanitair, wel nog 0,80€ voor een douchemunt.

Triest, gravel en verder niks. oO ja, overlast van bosmaaiers.
Mooie plek. Is P voor auto's. Wij stonden op het grasveld ernaast. Ook tegenover kun je staan al is het daar niet helemaal vlak. Goede wandeling te maken. Volg de paaltjes.
Rustig niets aan de hand, ook niks te doen. Optijd in bed;)
Top locatie. Hobbelig maar goed te doen met 15km/h. Wij hebben een bus. We waren blij dat we niet iets groots hadden. 4 mooie wandelingen vanaf hier.
Om de camping te bereiken moet je nog een brug over. De knik in het midden is zo scherp dat we met onze bus vast liepen. Omdraaien gaat net. Jammer.
Rustig, na 23h donker, prima douche en wc, mooi meer!

top. lpg stofzuiger wassen en dumpen en vullen natuurlijk.
De lokatie in de app is niet goed! de camping ligt aan de weg 800m eerder. zie maps. vriendelijke losse plek.
Eenvoudige vlakke plaats. Koffie en ooievaars in de buurt. Klein ritje naar het ruige strand. Zeer rustig 2 nachten geslapen.
Bord staat voor de afslag naar rechts nu. Geen mogelijkheid tot parkeren nu meer. Het is een natuurgebied, dat krijgt logischerwijs voorrang. Respect is geboden naast genieten tijdens de wandeling.
Legen grijs en zwart water. Vullen drinkwater, de was doen, €4 en drogen €2 voor 8 kg. Ook nog goedkoop tanken boodschappen en doen. Bij ons bezoek was het redelijk netjes. Besef dat de smeerboel door collega campers wordt gemaakt. Top voor inter marche! Ik heb nog nooit een alberthijn of Hema gezien met een camper vriendelijke dump plek. Soms hebben de camperaars vergeten hun gezeur thuis te laten.

Best leuke camping. De douche geeft veel water de camper plek ruim genoeg en weg van de families. De bar een beetje amateuristisch. Maak de tafels aub onmiddellijk schoon. Uitzicht op lagune mooi door het hek. De natuur moet beschermd worden tegen mensen anders maken we alles stuk.
Prima voor de snelle overnachting.
Wat moet je er van zeggen. Alles wat gezegd werd is waar. Het bijzondere is dat het anders is, dat er kansen zijn en dat er geen garanties zijn. Heerlijke koffie, informeel, en soms tenenkrommend ongeorganiseerd. Het wachten is op een visionair die het weer laat opbloeien. Een commerciële oplossing zou schonere wc's geven maar geen bijzondere creativiteit. Wij lazen "veel geluidsoverlast " maar tijdens ons verblijf was het te stil.
Goed sanitair, lelijke eucalyptusbomen, je krijgt een bandje van de camping alsof je een koe bent. Dat maakt van de eigenaren boeren.
Prima plek om voor €3 je wc en grijs water te legen en water te tappen. Binnen hebben ze een sleutel voor de wc klep. We hebben daar meteen de camper gewassen en gezogen. Alles weer spic en span 👌
Geen prettig plek. Rommeltje en oude auto's. Wij zijn niet gebleven.
Prima plek. Toen wij er waren had het net geregend, geen stof dus. Rustige nacht.
plek strak naast de weg. wij zijn verder gegaan vanwege het verwachte verkeersbeleid.
prima plek om waterte lozen en in te nemen. kaal.
Gordijnen dicht is niet genoeg om niet te weten waar je bent. Oordoppen zijn ook verplicht om het gedender van de vrachtwagens met containers qeg te houden. Wij zijn gevlucht en uitgekomen aan de overkant van de baai vanwaar een veerdienst vertrekt. Iets disco geluid van een auto oid.

Aardige mensen. De buurt is een puinhoop. Zonder fiets te ver weg van de stad. Alleen legen en vullen €5.

Rommelig, glasscherven en stoffig. wel lekker dicht bij het centrum. Gesloten van 21-2 tot 31-3 wegens de opbouw van kraampjes.
Prima. Dicht bij museum voor moderne kunst en de stad. Beide de moeite waard. Prullenbak aanwezig en geen probleem met parkeermannetje. Niet gezien.
Formeel en wat afstandelijk. Het stuwmeer staat erg laag. Douche o k al spetteren al je kleren nat. Kleine plaatsen.

Héle mooie plek met schitterend uitzicht en wakker worden met het geluid van de zee. Het staat helemaal vol nu, we konden nog mooi ergens tussen staan. Rustig strandje 10 min lopen.
Plek aan de weg. Voldoende voor een nacht. Grappig en beetje zielloos. Verderop richting Tabernas "ora del desertia" met wereldwijde prijzenwinnende olijfolie. Hier grappige vergane glorie in nieuw commercieel jasje met grote camping in aanbouw. Nostalgie en de beste olijfolie. Ze kennen elkaar maar verkopen niet de olijfolie hier. Morgen eten bij het beroemde olijfolie restaurant.

lpg verkoop
lpg verkoop
Top plek met leuke mensen en warme douche en wasmachine. Rij een route van Sam met je buscamper. Het gaat en je ziet Spanje weer anders.
Mooie zonsopgang rustige nacht.
Mooie plek met fantastisch uitzicht over lelijk dorp. Snachts bafconsert van alle honden uit het dorp. Koffie in het cafe om twee hoeken is prima. Alle voorzieningen zijn top. Heerlijk water.
Prima camping. wij stonden er en januari. Douche warm of koud. Soms wel soms niet. Mooie wandelingen tussen de amandelbomen.
Geweldig om hier te staan. snachts rustig overdag wandelen. Meteen een hoogte stage.
Oude plek is nu verboden. Wij vonden een P bij het nieuwe handbalveld. 100m terug en omhoog in de bocht. Vlakke plek mooi uitzicht, spelende kinderen ook gezellig, en rustige nacht na mooiezonsondergang.
Er is weinig. water en wc lozen en water innemen. Poort is dicht en gaat open na bellen. krappe plekken. Dus nog relatief duur.
Goeie plek met héél mooi uitzicht als je aan de kant van de kloof staat. Vlakbij het centrum met lekkere terrassen en de bezienswaardigheden én vanaf hier kun je een mooie wandeling in een rond de kloof maken. De openbare wc's waren ook open en redelijk schoon.
schoon en strak. lpg diezel en water. prima.
Leuk maar geïsoleerd. Je kunt alleen met de bus naar de stad. Hond mag niet mee. Fiets leek mij te gevaarlijk. Auto's rijden 70km en geen fietspad. De Engelse zijn redelijk luid en drinken. Zoals overal. Het barretje en het restaurant zijn OK. Douche prima. Water lozen was lastig omdat de onderkant van onze bus vast liep op de drempel voor de loosput. (we hebben lage bus)

Wc zijn ok. beetje klein. Het is druk. Veel camper bewegingen. Het lozen was bij ons in de buurt. De stank was teveel. Heel netjes met veel grote campers op een rijtje. Als je aankomt nadat de receptie dicht is kun je naar binnen. Voor een qandeling buiten se poort heb je dan een sleutel nodig om terug te komen. Wij moesten op het muurtje klimmen. Het poortje mag van mij wel open blijven. Ik verwacht niet dat de criminaliteit erg hoog is.

Overal langs de kust gelijksoortige plekken. wij staan 3km verderop. geleegde vuilnisbakken. Heerlijk
is geen camperplaats. iets verderop een gedoogveldje aan het strand.

zakelijk rijtje staan in de buurt van prima fietspad naar Valencia. goede douche wassen en drogen. industrie terrein. Nu ook nog savonds altijd vol.
prima plek op mix parking. bijzonder stadje met bewoonde huizen/grotten.
prima plek. Informeel , inhoudelijk en naast het strand. Geen strakke camper plek.
Superplek om Barcelona te bezoeken, schoon, goeie & nette voorzieningen, veilig, op loopafstand van station, strand & Lidl. Weinig uitzicht, maar je kunt ook niet alles hebben voor €15/ nacht 😊
Echt Frans rommelig mer prima uitzicht. slagboom is stuk maar beheerder komt smorgens langs. water en dump prima.
Sitecode: 82030
Prima plek. Gehorige koelwagens, ja maar gewoon ff verkassen en achter een grote camper gaan staan. Een hymmer geluidsscherm. ;>)
prima plek. stil ruim en schoon. Je hoort alleen het ruisen in je eigen oren. Dicht bij de A10
redelijke camping met lekker zwembad. Verderg geen wandelingen in de buurt. geen toegang tot de rivier. Veel lantarens met veel licht in de avond. Alles schoon.
Heerlijk staan in de droge uiterwaarden naast de rivier. Kijk of de grond hard genoeg is en ga staan op het stuk tussen rivier en weg. De wouwen duikelen door de lucht.
Héérlijk rustige locatie op loopafstand van het centrum waar een leuk pleintje met verschillende terrasjes is. En €5 prima prijs, waar je zelfs nog goeie WiFi voor hebt. Je kunt van hieruit ook een wandel route volgen
hele mooie plek maar je mag hier helaas niet meer staan. We stonden er pas 10 minuten toen iemand ons al kwam waarschuwen dat als we er over 2u nog stonden we een boete kregen. Helaassss
Heerlijk gegeten met vriendelijke obers. 3 gangen dinner wordt inderdaad in je camper bezorgd. super leuk en voor €35 redelijk geprijsd. lokatie met top uitzicht.
niet te beoordelen want op dit moment gesloten. Bel dus even van te voren om te checken of het open is en bespaar jezelf de lichte teleurstelling van een uurtje langer moeten wachten op een plonsje in het zwembad
Hele aardige en behulpzame mensen. Mooi uitzicht vanaf het hoger gelegen deel. Het treintje naar boven gaat pas vanaf 15 mei. Dus een behoorlijke klim is het wel, houdt je conditie goed op peil. Goede WiFi (betaald), videobellen was geen probleem. Trein 20 minuten lopen en binnen een uur zit je in Barcelona. Ook een mooie 20 minuten wandeling naar Calella toe.
Net met de vvv can Córdoba gebeld en deze camping is nog steeds gesloten
prima plek. rustig bij het erfgoed inslapen! :)
Troosteloze plek. Niet gebleven.
Lekkere plek op hobbelig veld. Wel behoorlijk verkeerslawaai. op de camperplaats hiernaast heb je beter uitzicht op de rivier. .

Heerlijke plek. Rust en koeien. Wandelen langs de leie en fietsen op het bels lijntje.

Zeer drukke parkeerplaats overdag en restaurant verkoopt op dit moment alleen drankjes. 's Nachts wel lekker rustig
prima overnachting gehad. Niets bijzonders.

Mooie en vaak stille plek. Ook hier is de terreur van grasmaaiers doorgedrongen. Al is dat niet de hele dag. Lieve eigenaars. Zeer verzorgde verbouwing met veel bijzondere details. Een lust voor het oog. De omgeving is uitgestorven en binnen 5 km fiets je de voix vert (fietspad) op en kun je eindeloos fietsen in de schaduw door het landschap zonder te veel te klimmen en dalen.
Prima plek. Overdag redelijk wat reuring. Bootjes te water, vissers, fietsen, motoren en dan ook nog de campers. snachts stil en donker.
Top plek! Rustig, direct aan de zee, geen zwemstrand, mooie wandeling rondom schiereilandje!
Is nu een hoogtebalk geplaatst van 2.2 m, dus wij konden er niet staan. Wel vlakbij bij zee, maar geen uitzicht erop.
Hele goeie camperplek met ruime plaatsen op gras of steen, met of zonder schaduw. De weg over en je staat op het strand, verschillende fietsroutes. Zeker een aanrader!
prima. alleen geen water aanwezig.
prima plek. ook bereikbaar na sluitingstijd.

Lelijke plek. voorzieningen prima.
Mooie rustige plek aan de voet van de citadel. We stonden er helemaal alleen. Jammer dat de citadel dicht was.
prima plekje.
Gratis overnachten als je in het restaurant gaat eten. Lekker gegeten en wandeling gemaakt. Beetje onrustig qua geluid. Vriendelijk ontvangen door de motorminnende eigenaar.
Fijne rustige plek met enkele voorzieningen, prima voor 1 nacht
prima plek. 10 min lopen van Metro naar Rotterdam. strand 15 min. Dag en nacht varen de schepen voorbij. Leuk.
leuke plek. onze eerste keer en meteen een welkom gevoel.
prima plek. s'nachts niet rumoerig toen wij er waren. wel modder zodat wij iets verder zijn gaan staan. ruimte genoeg. prima bus verbinding. koop een p+r tiked, en via de achterkant meteen buiten de stad om te fietsen.
leuke plek. voor de hond is het minder omdat hij nergens los mag lopen. De kwelder is zeer beschermd natuurgebied. De slagboom gaat 10 12 2019 dicht.
lekker plekje. prima.