@JFD
waar is de berging?
We verbleven op 13-12-21, de plaats is open. De slagbomen waren omhoog, we hoefden geen parkeergeld te betalen.
Waarschuwing: niet meer gratis. Met de easy Park app is vijf euro + 0,60 euro toeslag per nacht verschuldigd. Er is echter een exacte facturering in het evenement. Bij een eerdere annulering wordt alleen de verlopen parkeertijd in rekening gebracht. Elektriciteit is momenteel nog gratis. Parkeer a.u.b. op de verplichte, gemarkeerde vluchtstrook voor de camper, want al het andere is voorzien voor de gasten bij het ontrouwe meer. Over het algemeen is het stil.
Aangenaam vlakke parkeerplaats, met goede toegang. Een prachtige baai met alle voorzieningen, zoals een barbecue, banken en een stranddouche, ligt op 300 m afstand. Zeer kindvriendelijk met een apart zwemgedeelte voor peuters en aanlegsteigers die geschikt zijn voor verschillende groepen mensen om direct te zwemmen of te kunnen staan.
Zeer mooie kindvriendelijke pitch. Je kilo voldoende aanbod. Prijs voor camper zeven euro. Zeer ondiep water. Slip-mogelijkheid voor boten. Drinkwatervoorziening 10 l 0.20 €, afvalwater twee euro.
Goed uitgerust, maar niet gratis. Per nacht € 15, lozen NOK 30.