@JGBos

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijke plek om tot rust te komen en Zweden te ervaren. Vriendelijkere campingeigenaren dan deze vind je niet. Faciliteiten zijn zeer basic, douche niet aanwezig. Absolute aanrader!

Sitecode: 42014

Nette camping met keurige faciliteiten. Erg leuk dat de rendieren (vrijwel) dagelijks over het terrein lopen! Personeel heeft goede tips over activiteiten in de omgeving, mits je er gericht naar vraagt.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Fijne camping met buitengewoon goede speelfaciliteiten voor kids. Grote speeltuin en 2 pumptracks. Restaurantje, campingwinkel en (deels gratis) gebruik van sup, kano, kayak en roeiboot. Douche inbegrepen. Reinheid blijft iets achter en water moet gekookt worden door regenwater in de tank, daarom geen 5 sterren.

Keurig nette, prachtig gelegen camping. Alles wordt netjes bijgehouden. Veel mooie natuur in de nabije omgeving. Erg geschikt om te wandelen, minder om te fietsen. Enig nadeel: geen speeltuin buiten. Wij betaalden €30 p/n (camper, 1 volwassene, 1 kind, geen stroom).

Heerlijk ruim veld met prima basisvoorzieningen. Aardige en behulpzame eigenaren. Genoeg te zien en doen in de prachtige nabije omgeving! Voor herhaling vatbaar 👍🏻.

Wij hebben hier een rustig nachtje gehad nadat we met de ferry waren aangekomen op Dover. Ruime plekken en netjes verlicht. Voelt zeker veilig.