@JGS
- 2012
Gemaild of wij (2 pers) met camper konden komen eind okt. dus na het seizoen. Op zich vriendelijk ontvangen voor staanplaats op toegangsweg camping. Sanitair niet schoon, geen warm water etc. Wellicht te maken met seizoenssluiting. Wij zijn 3 nachten gebleven vanwege een vriendenweekend in de buurt. Bij vertrek moesten wij 90 euro afrekenen. Ook geen factuur gehad. Wolf in schaapskleren. Wij komen er nooit weer.
Wat een heerlijke camperplaats, kleinschalig, schoon sanitair en een prachtige bloemenwal. we hebben genoten van de omgevingen met de mooie fietsroutes. Dankjewel Marina en Ineke ( die tijdelijk de honneurs waarnemen) voor de goede zorgen en hartelijke ontvangst.
Voor het eerst hier geweest. Vriendelijke ontvangst en een prima plekje om met de camper te verblijven. Er wordt aan gewerkt om deze camping tot een juweeltje te maken. Wegens ziekte zijn er momenteel handen tekort. Wij wensen Udo samen met zijn echtgenote het allerbeste toe en hopelijk in de toekomst in goede gezondheid. Succes met de renovatie, het gaat jullie lukken. Wij komen zeker weer!
De dame van de receptie was niet erg vriendelijk, bot zelfs. Je voelt je niet echt welkom. De plek die je wordt aangewezen is moeilijk bereikbaar voor een camper van 7,5 mtr. Geen fijn gevoel aan overgehouden. Gelukkig maar 1 nacht geboekt, daarna snel wegwezen. Niet iets waar je op zit te wachten als je 1600 km van huis bent.
Ben er niet geweest, en zal er hoogstwaarschijnlijk ook niet komen. Camperplaatsen die de prijzen van een camping benaderen zijn voor veel camperaars een gepasseerd station. Veel (nieuwe) ondernemers hebben dollartekens in de ogen door de toename van nieuwe camperaars. Het tegengestelde blijkt meestal de juiste oplossing onder de noemer; “Groot geworden door klein te blijven”. Opnieuw een reden om vaker mooie plekjes in het buitenland te zoeken.
Een slechte ervaring opgedaan m.b.t. een schade aan onze camper die werd veroorzaakt door de tuinman van betreffende camping. De op zich geringe schade is gemeld aan de directie van de camping en werd er ons medegedeeld dat zij hoe dan ook voor verdere afwikkeling zorg zouden dragen. Nu we thuis zijn en de reparatie in gang willen zetten, geeft de camping organisatie niet meer thuis en verteld ons dat we dit zelf moeten oplossen. Niet fair!
Uitstekende camperplaats zoals het hoort te zijn. Vriendelijke beheerder en van alle faciliteiten voorzien. Keurig sanitair. Voldoende te bekijken in de omgeving, Zoutkamp is leuk om naar toe te fietsen.
Enige voordeel van deze camperplaats is dat de locatie nabij het centrum en Wildlands is gesitueerd als u dat wilt bezoeken. Verder niet veel bijzonders. ‘s Nachts veel lawaai van schreeuwende jongeren en opgevoerde auto’s waarmee met veel bravoure wordt gereden. Staanplaatsen zijn niet vlak en het wordt ook niet netjes onderhouden. Geen aanbeveling.
Schone en fraaie ligging van de campingplatz in het Pyhrn Priel gebied. voor een overnachting betaal je anno juli 2021 euro 32,00 wat naar onze mening dik betaald is voor het gebodene. Omgeving maakt wel veel goed en een groot aanbod van Camperplaatsen is er niet.
Geweldige locatie, een “must see”! Prijs bovengemiddeld, sanitair gedateerd maar schoon. Laat het op je afkomen en neem het zoals het is. De omgeving en de route door Pico de Europa is super.
Camping Veruela-Moncayo is een slecht onderhouden geheel. Het is oud, overigens wel schoon, en de staanplaatsen houden niet over. Met een camper enigszins manoeuvreren tussen de bomen door. Eigenaar is vriendelijk doch spreekt alleen Spaans. Kosten zijn niet in verhouding tot het gebodene. Wij hebben hier 1 nacht gestaan en voor doorreis is dat prima. We kijken uit naar een mooiere omgeving.
Een prima Camperplaats bij Valfarta. Inderdaad in The middle of nowhere, maar een prima plek om te zijn. Alles aanwezig en brandschoon. Vriendelijke eigenaars. Kortom een oase van rust. Absoluut de moeite waard en een 10 minstens verdiend. Dit in tegenstelling op de reactie van mijn voorganger die een 1 hebben gegeven.
Op zich een mooie plek. Enige hinder van hondenopvang en van treinen die in verte door de bergen rijden. Mensen waren vriendelijk. Wij betaalden 17,00 euro per dag incl. Electra. Voor een paar dagen of doorgang een prima gelegenheid.
De mooiste camperplaats die wij tot nu toe hebben gezien. Kan ook niet anders want is compleet nieuw. Er is behoorlijk geïnvesteerd in deze fantastische plek. 12 grote camperplaatsen met alle faciliteiten. Prijs is er ook naar, maar deze wordt opnieuw onder de loep genomen en zo mogelijk naar beneden bijgesteld volgend eigenaresse Renata. Absoluut de moeite waard!
Prima plaats voor een overnachting. Bijzonder vriendelijke ontvangst in het naastgelegen pension restaurant waar je heerlijk kunt vertoeven. Het eten is er uitstekend en dat alles goed betaalbaar. De camperplaats zelf kost 5,00 euro, maar er zijn verder geen voorzieningen. Stroom is in overleg nog wel te verkrijgen.
Super Camperplaats voor doordeweekse dagen. Met activiteiten in het stadion zal het denk ik iets anders zijn ivm veel publiek. Schoon sanistation, ruime plaatsen en makkelijk bereikbaar. Stadscentrum is ongeveer een kilometer lopen en biedt voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Met een prijs van 5,00 euro (24 uur) kunnen hier nog veel camperplaatsen een voorbeeld aan nemen
Helaas 1 toiletgebouw voor een te groot aanbod van gasten. Dit vind je dan ook terug in het onderhoud. Er wordt te weinig schoongemaakt. Vieze toiletten, douches die niet goed functioneren en waarvoor betaald moet worden. Geen handdroger of papieren doekjes, kortom een zooitje. Eigenlijk jammer want de camping zelf ziet er redelijk uit en biedt goede mogelijkheden om Franeker en omstreken te verkennen.
Prima betaalbare CP. Keurig onderhouden stukje erf bij naastgelegen boerderij. Tecklenburg op fietsafstand (ong. 8 km). Wel klimmen op heenweg, maar terug in 10 min.
Drukke CP! Mocht je een plaatsje kunnen bemachtigen, dan is een bezoek aan het centrum van Andernach de moeite waard. Verder alle faciliteiten aanwezig. Het is geen gezellige camperplaats, maar bijv. voor 1 nacht prima te doen. Electra aansluitingen zijn beperkt.
CP en sanitair op zich is prima. Wel zijn overal kosten aan verbonden. Als je 1 nacht staat (2 pers.), gebruik maakt van sanitair, o.a. douchen en uiteindelijk vers water wilt vullen, moet je rekenen op zo'n 21,00 euro. Dat mag je dan in een envelop doen en in de brievenbus deponeren. Voor een CP vinden wij dit behoorlijk aan de prijs.
Te duur voor de locatie. Met of zonder stroom 17,50 voor 1 nacht! Arrogante havenmeester/beheerder. Kom er nooit weer!
Prima overnachtingsplaats bij een rustig dorpje. Vriendelijke ontvangst. Alle faciliteiten aanwezig. Hebben geen gebruik gemaakt van sanitairgebouw, dat zag er niet erg netjes uit. Maar voor een prijs van 5 euro all inclusive mag je ook niet klagen. Aanrader!
Prima plek om te staan en om Sienna te bekijken. De bus komt op de parkeerplaats van de camping aan en kost 6,40 euro voor 2 personen (retour). Schoon sanitair, wel wat verouderd. Acsi camping. Wij stonden voor 19,00 euro per nacht.
Vanwege de ligging en de op zich prima camper/caravanplaatsen geef ik deze plek een 6. Het sanitairgebouw oogt goed, maar is van binnen een puinhoop. Geen enkel toilet met een toiletbril en urinoirs zijn er niet. In de douches geen mogelijkheid om een handdoek of kleding op te hangen omdat haakjes kapot zijn en niet worden vervangen. Vriendelijke ontvangst, dat dan weer wel. Veel vliegen en muggen
Vriendelijke ontvangst. Voor de camping ingang is een Camperplaats. Hier zolang gestaan tot er plek was op de camping. Er gaat een shuttle bus naar het station vanwaar je kaartjes kunt kopen voor Cinque Terre. Overnachting op CP of camping kost 17,00 euro met ACSI kaart. Niet echt luxe, maar prima te doen. Schoon sanitair.
Inderdaad lawaai van de autosnelweg, maar verder een prima gratis plekje, voor 1 nacht is dit prima te doen. Voldoende faciliteiten. Wij waren hier op 12-6-2016
Prima camperplaats in combinatie met grote parking. Rustig en schoon. Kosten SEK 100 per 12 uur, contant of met creditcard te betalen via automaat. Er is een kasteel op loopafstand, leuk om te bezichtigen. Prima plek om te overnachten, zo'n 3 kwartier rijden vanaf de haven in Göteborg. Verder geen faciliteiten. Wel verlichting. Er staan altijd wel een paar campers.
Geweldige camperplaats. Midden in de Deense landerijen dichtbij Arhus. Alle faciliteiten aanwezig. Superschoon en overzichtelijk. Alles inclusief, 10,00 euro. Rij volgens coördinaten en je komt er vanzelf. Aanrader!
Prima camperplaats met alles aanwezig. Vriendelijke eigenaars. Schoon sanitair, verwarmd. Gewoon goed zoals een camperplaats behoort te zijn. Toppie!
Schone camperplaats en vriendelijke eigenaars. Leuk no-nonsense café met op zaterdagavond livemuziek. Eigenaar was eerst producer, zijn gastvrijheid is goed!
Schone camping en rustig mits je verderop het terrein staat. Vriendelijke ontvangst. De prijs die wij betaald hebben was 20 pond (met camper en zonder elektra) en dat is 28 euro's. Duurder dus dan in de omschrijving staat aangegeven.
Ruime camping ong. 5 km vanaf Lochem. Vriendelijke ontvangst. Ook appartementen aanwezig. Sanitair is uitstekend en wordt goed onderhouden. Superschoon. Op de locatie worden ook groepen ontvangen voor oa zaalvoetbal en barbecue feestjes wat geluidsoverlast met zich mee kan brengen. Camperplaats kost ca 11,50 p/nacht incl. stroom.