@JGSCamper319
Voor tussen stop perfect. verder niks aanwezig maar wel rustgevend gevoel. mooi uitzicht.
wat late reactie maar 22-4 een nachtje overnacht super leuk ontvangen en een mooie camping. Sanitair basic maar wel heel netjes en schoon. dorpje op wandel afstand maar terug is wel een klim. Maar wij hadden geluk de mevrouwtje achter de bar van het restaurant bracht ons samen met onze hond netjes terug naar de camping. zeer vriendelijke mensen en omgeving. aanrader π
4 mei aangekomen en ontvangen met drie flessen heerlijke wijn lekker geslapen en volgende ochtend vol passie de rondleiding en het proeven van verschillende wijnen met stukjes kaas en chorizo worst wat bijzonder lekker was allemaal. Dus ja dan neem je toch lekker een paar doosjes wijn mee om thuis deze bijzonder herinneringen nog eens te beleven. Was echt TOP
twee dagen gestaan de entree doet uitnodigend en verzorgd aan. niemand aanwezig π€·ββοΈ gebeld en toen was het zoek maar een plekje en als de collega er is dan werd alles geregeld π€. collega sprak geen woord Engels maar wel wat we moesten betalen π° nauwelijks uitleg en verder niemand meer gezien en of gesproken van de locatie. locatie best wat afgelegen maar verzorgd terrein. Toiletruimte voor wat het voorstelt is schandalig π
binnen een dag maar weer vertrokken. locatie heel dichtbij het strand is super mooi maar de rest is niet van deze tijd. vriendelijk zakelijk ontvangst maar geen prullenbak op de locatie ( mensen laten het ook gewoon liggen bij vertrek ) sanitair in naast gelegen zwemparadijs wat totaal geen zwemparadijs meer is ziet niet uit net als sanitair. voor ons zeker geen 4 sterren βοΈ
bij de poort denk je nauw dat ziet er strak uit maar het hoekje om ππ vergane glorie ten top ouwe vieze caravans maar wel grote plaatsen. sanitair zeer oud maar wel direct warm water en redelijk schoon. locatie om de stad te bezichtigen goed.
Top locatie hele lieve gastvrouw super service niet gratis maar wel zeker de moeite waard π
Sitecode: 161904
7 april 2026 volgens de app zou het open zijn maar je raad het al dicht π staat een bord open vanaf half juni tot half september. ( zag er ook niet uitnodigend uit)
Sitecode: 20933
zonder reservering van harte welkom. super mooie en schoon sanitaire. grote plek. gezellig restaurant eten redelijk maar veder een aanrader ππ
om 10 uur in de ochtend gebeld voor beschikbaarheid camperplaats was geen probleem kom maar hier heen volgende plekken beschikbaar π€© na 5 uur rijden komen we aan en wat denk je π vol π
Sitecode: 51933
Vandaag 3 april staat dat de camping open is MAAR het was gesloten en het zag er niet naar uit dat het binnenkort weer open zou gaan. Het zag er zeer onverzorgd vies en verlaten uit. zeker geen aanrader π