@JH574G
Hier is alles mogelijk en ze vinden altijd wel een plekkie. Druk, weinig ruimte maar keigezellig. Lekker eten in t restaurant
Op deze coördinaten vind je de camping niet meer. Recht tegenover de hoofdingang an de Nurburgring is een nieuwe camperplaats met een aanmeldzuil en alle faciliteiten die je nodig hebt. 20 euro per nacht. ondergrond is split en heeft 38 plaatsen. Prima plek
Het heeft iets aparts zo dicht tegen het strand staan waar je heerlijk uit kunt waaien maar je portemonnee waait ook leeg. geen 15 maar 26. euro per 24 uur buiten het seizoen. toilet en douche beschikbaar tegen betaling
prima plek maar let op! 18.euro betalen in contant geld.
gesloten gaat pas de 14e weer open. dat is de 2e vandaag. Maar het weer is prachtig dus we vermaken ons wel. Zou handig zijn als de sluitingen aangegeven worden in de app
zwembad gesloten tot de 13e september. restaurant ook dus gratis overnachting . ik had deze plek juist uitgezocht om het zwembad, jammer.
prima plek, heerlijk rustig en aan het centrum van dit fraaie dorp. toiletten aanwezig en gelegenheid om je toiletcassette te legen en te spoelen. buiten het seizoen 8.00 euro p n
25 pond voor 1 nacht. geen douches, geen toilet. rijkelijk veel maar er is in de omgeving niets veel beter. wel kun je je chemisch toilet legen en water lozen en vullen. cash betalen maar dat had je vast al begrepen.
deze camping behoort tot n club. dat wil zeggen dat op de prijs an 42 pond per nacht nog eens 15 pond extra komt omdat je geen lid bent. wij vonden het veel te veel. het zag er ook te clean uit en zeker niet gezellig hoewel de receptioniste wel heel aardig was
prima plek, schoon en recht als je achter de slagboom staat. rustig! stroom en watervoorziening, geen afvalstation. € 10. en lekker eten op de Wilhelmsburcht
Gemoedelijk, schoon en zeer modern ruim sanitair. Restaurant op de camping en op 5.min fietsen een heerlijk zwemmeer. Vriendelijk en prima geprijsd. Alles wat je nodig hebt en meer. Top!