@JHeijkoop

Ja
2016

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We waren hier 3 dagen en hebben genoten. Wat een rust en wat een mooie plek. De sfeer is ontzettend goed. Anne en Martijn hebben er iets moois van gemaakt. Het voelt echt als kamperen in de natuur. Echt een aanrader. Tip: vooral in hoogseizoen even bellen of mailen of er plek is.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De perfecte CP. alles klopt. zelfs een toiletwasautomaat. wat wel lastig is dat er vier douches zijn met het toilet erin dus regelmatig wachttijd. Goede plek om een dahje naar het eiland aan de overkant te gaan met de veerboot.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

de cp staat verkeerd aangegeven. 300 meter ervoor is de juiste plek. een ruime parkeerplaats met achterin ruimte voor zeker 10 campers. meer is op 300 meter. Een mooie rustige plek.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke CP. Geen voorzieningen. Het meertje is helder en je kunt er lekker zwemmen of suppen. De eigenaar komt meerdere keren per dag langs. Water kun je via hem wel regelen. Verder gaat het op goed vertrouwen. Je moet contant afrekenen. Dit kan in euro's. Er ligt een envelop klaar waar je het geld in kunt doen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Hele leuke camping. Terrein is keurig onderhouden. Sanitair is ruim en schoon. Eigenaresse is zeer vriendelijk, net als de rest van de mensen die meewerken op de camping. Er is een uitlaatveld voor de hond en ook voor kinderen zijn er speelmogelijkheden.

Wij vonden de camping niet geweldig. Ontvangst erg zakelijk. Boeking niet doorgekomen maar geen excuus of uitleg. Wat reden van prijsverschil in plekken is, is niet duidelijk . Afvalwater lozen bij plek onmogelijk, soort regenpijp met afdichting met gat. Toiletten niet echt schoon. Onduidelijk of je het meer moet betalen of niet. Groot bord bij ingang dat je moet betalen. Geen verlichting op veld waar wij stonden. Omgeving is mooi.

Een CP van air de camping-car. Werkt met Pass d' Etape Prima overnachtingsplaats. Van hieruit ben je zo op Plage Napoleon. Een rustig strand waar je met de auto of camper het strand op kunt. CP is keurig, mooie verzorgde plekken.

een prima en rustige camping vlak bij het nationaal park. de eigenaar is bereid om alles voor je te regelen. hij spreekt geen talen dus handen en voeten😀. de campi g is top. het sanitair is schoon en de douche is heerlijk. Een echte aanrader

Prachtig uitzicht, dat maakt voor ons alles goed. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. In deze dagen geen eigenaar gezien. De informatie moet je van de deur van het sanitair gebouw halen. De tweede avond ging er een busje tussen ons en de naastgelegen plaats staan. Ook hier wordt niet ingegrepen. Sanitair is matig en de beloofde wifi stelt niets voor. De prijs van £ 28 per nacht vinden wij teveel.

Wij waren hier vandaag, maar je mag er nu niet (meer) overnachten. Er staat een officieel bord: no overnight parking. Wel een prachtige plek om te pauzeren.

Nadat wij bij de Chiemsee nergens terecht konden hebben we deze Cp gebeld. Hier was nog plek. Het is echt kamperen bij de boer. We werden vriendelijk ontvangen. Stroom is mogelijk, verder geen voorzieningen. Het is heerlijk rustig. We betalen voor 1 nacht met 2 personen en stroom € 10,--.

Grote parkeerplaats bij skigebied. Bijzonder vriendelijk personeel. Aan weerszijden van de weg kun je op gravel parkeren en overnachten. Na 18.00 uur weinig tot geen verkeer. In de skihut kun je een lekker biertje drinken en eten. Eten niet super maar wel goed betaalbaar. Geen campervoorzieningen. Je kunt wel gebruik maken van het toilet.