@JKHS
- 2020
Juli 2026
Als je in alle rust en stilte in de natuur wakker wilt worden is dit een heerlijke plek. Grasveld, blokken nodig, stroompunt om te delen. Geen verdere voorzieningen maar dat neem je voor lief op een plek als deze; € 0,-. Veel wandelroutes en in het hotel een vriendelijke gastvrouw en-heer. Na aanmelding gevraagd of we ook iets konden eten omdat ze eigenlijk alleen koken voor de hotelgasten. Maar wij mochten ook aanschuiven en het was heerlijk!
April 2026
De route naar deze plek toe, is als je het stadje uit bent, al mooi. Pure Camargue. 5-6 Kilometer de weg volgen en dan tussen de paaltjes door het strand op. Geweldig om hier te staan! Eind april, flauw zonnetje en behoorlijk wat wind; écht strandweer dus. Er staan nu ca 10 campers.
Rustige maar goed onderhouden plek aan kleine haven. Weinig te doen hier. Wel prima plek om met de bus of fiets bijv. naar centrum Leeuwarden te gaan. Jumbo kwartiertje lopen en inderdaad op vertoon van camperplaatskaartje, gratis broodjes. Ook op loopafstand een grote hondenuitlaatplaats met autobanden en andere speelse uitdagingen voor de hond. Wij betaalden voor ons verblijf op deze prettige plek in oktober €34,50 voor 2 nachten incl. stroom.
Vriendelijke ontvangst en gastvrij personeel, ook in het restaurant. Aangewezen plek erg schuin er zijn vlakkere plekken, vraag ernaar! Sanitair is prima. Bij mooi weer vast een heerlijke camping.
vooraf via Campercontact plek gereserveerd. Snelle reactie van de camping, kleine aanbetaling verplicht (via IDeal). Camping oogt oud, maar toiletgebouw net nieuw en schoon! Restaurant is een ‘snackbar’, dus verwacht niet teveel!! Verder rustige plek, 15 minuten fietsen naar centrum; lopen 45 minuten. Chalons en Champagne is geen ‘must see’.
5Sterren puur voor de plek. Bij de parking zo ver mogelijk doorgereden richting toegangspoort van het chateau. Lekker deels onder de bomen op redelijk vlak terrein. Geen voorzieningen maar toplocatie. Wandelen, museumbezoek en koffie……
Ruime en vlakke plaatsen. Inchecken via automaat en met qr code toegang én de mogelijkheid om vers water te tappen bij het servicepunt. Op de fiets in 10 minuten in centrum Troyes en Aldi bijna naast de camperplaats. Topplek dus!
Veel en ruime plekken naast twee campings bij Vichy. 25 Minuten lopen naar Halles de Sources. In-en uitchecken gaat eenvoudig via de automaat met instructies in het Nederlands. €13,00 voor een nacht, met stroom (die soms even uitvalt) is een prima deal!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden