@JKHoek

Mooie camping met vooral vooraan zeer ruime plekken. Konden begin augustus zonder reservering terecht met camper. In eerste instantie voor 2 nachten, maar konden zonder problemen nog een nacht bijboeken. Vriendelijke eigenaren, keurig sanitair. Restaurant op de camping met 's morgens verse broodjes. Op fietsafstand van Friedrichshafen en met Gästekarte korting op veel musea en atracties. Zeker een aanrader !

Kleine camperplaats ( 2-3 plekken ) bij een skiliftje. Even wat lastig om te vinden. Maar mooie en rustige plek. In skihut is 1 toilet met wastafel. Wel stroom. Verder geen voorzieningen, maar voor 1 nacht op doorreis prima. Vriendelijke eigenaar en beheerder.
Mooie camperplek bij een pas gerenoveerde boerderij met ook vakantiewoningen. Pas in 2025 geopend. Supervriendelijke eigenaren. Waren hier begin augustus met de camper. 20 minuten vooraf gebeld en er was nog een plekje. Sanitair gloednieuw en schoon en luxe ! Dorpje vlakbij is niet veel, maar Rothenburg is op fietsafstand. Wij waren op doorreis maar voor 2-3 nachten zeker een aanrader !
Mooie camping in prachtige omgeving ! Met Gästekarte gratis busvervoer naar Seiser Alm. Waren hier begin augustus, 's morgens gebeld, konden niet reserveren voor 2 nachten maar es was nog plaats op de camperplekken net voor de slagboom. Prima plek met stroom. Sanitair keurig en schoon, heel modern ! Echt een aanrader om deze prachtige omgeving te bezoeken !
Leuke, niet al te grote camping met een leuke mengeling van vaste plekken en plekken voor caravans en campers. Gedeeltelijk onder de bomen. Waren hier begin augustus met de camper. Niet gereserveerd, bij de poort stond een bord dat last-minute voor minimaal 3 dagen was, maar wij kregen toch een mooi plekje voor 2 nachten. Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzame mensen ! Sanitair was prima en werde de hele dag door schoongehouden. Aanrader !
Ruime camping met mooie plaatsen aan het meer. Zeer vriendelijke ontvangst. Hebben er eind juli 1 nacht gestaan met de camper en pas een uur vooraf gebeld. Er was nog plek. Sanitair prima, netjes en schoon. Zeker een aanrader !

Mooie, rustige plek aan de rand van het d
Leuke, kleine camping, mooie plekken. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. Zelfs in het hoogseizoen, 's morgens gebeld en er was plek op dezelfde dag. Sanitair eenvoudig maar schoon. Trein en weg vlakbij, je hoort het wel maar absoluut geen last van. Restaurant niet kunnen proberen, in het weekend schijn je dagen vooruit te moeten reserveren. Voor een paar dagen, absoluut een aanrader.