@JKenI
Een fantastisch mooie camping waar je je in de natuur voelt! Ruime plaatsen, wakker worden door vogel gezang, een gezellige, ontspannen en ongedwongen sfeer. De eigenaren hebben er een paradijsje van gemaakt! En alles steeds tiptop schoon! bij regen, minder weer of de avond lekker spelletjes spelen in de kas met een lekker drankje erbij. Voor de kinderen genoeg natuur vertier. In de omgeving kun je helemaal los met je museum jaarkaart. Bedankt!
Een ideale camperplek midden in de stad, ov op loopafstand en ook winkels! je staat hutje mutje, maar dat was voor ons prima, je overnacht er alleen. het is enerzijds fijn dat de hoofdpoort op slot gaat en iedere camperaar een sleuteltje krijgt van de poort. hoe of wat bij calamiteiten is wel een belangrijk aandachtspunt! De beheerder was vriendelijk en behulpzaam! 100 liter water voor 1 euro, cassette gratis lozen, douchemuntjes bij beheerder.
een hele fijne gratis camperplek! wat een service van dit dorp! Drie en twee zeer ruime plekken. Daar zouden ze met gemak 5 en 3 van kunnen maken! Aan de overkant van de rustige straat een grasveld met doeltjes om een balletje te trappen. er is ook een zwembad in t dorp en in de omgeving genoeg te doen. wij waren enkel op doorreis. Bedankt!
Heerlijke camping, ruime plekken, gezellig en relaxed, mogelijkheid vuurtje op de plek, veel ruimte voor de kinderen om zich te vermaken. zwembaden op fietsafstand, Hanzestad Doesburg te fietsen. merci!
Wat een heerlijke camperplek. De achterste camperplekken zijn dicht bij de natuur speeltuin. De jongens hebben genoten van t doolhof, het blote voetenpad de water speeltuin en de vrijheid! wij hadden geen last van de weg, door t riet en weekend, verder is dat denken wij vooral in t seizoen dat boeren hard aan het werk zijn voor hun oogst! Dank voor jullie heerlijke Brabantse gastvrijheid! Wij hebben genoten!
Een parkeerplaats bij een erg leuk klein parkje. (je moet volledig zelfvoorzienend zijn) overnachting op de parkeerplaats was gratis. ‘s ochtends heerlijk buffet ontbijt, daarna met de kids het park in. Lekker divers buffet ook voor de lunch. Deels attracties gratis, deels met tokens voor 1 euro en een enkele attractie betaald. erg leuk park, onze zoon genoot het allermeest van de mais schuur! Aanrader voor kids tot een jaar of 10.
Een heerlijk klein paradijsje aan het water. We hebben er genoten. Eerst bellen! in de buurt een 24/7 hofladen met zelfbediening, de mooiste producten! behoorlijk tochtje bergop. Supermarkten en bakker op fietsafstand.
Prima plek om te parkeren of overnachten. Met de bus naar de start van de wandeling en aan het eind weer terug. Restaurant direct aan de parking. Zelfvoorzienend zijn.
Gewoon een nette camperplek met betaalde stroom en zuil voor lozen toilet en grijs water als ook water vullen. alles aan dezelfde zuil voelt wat onhygienisch.
Wij vonden dit een goede stadse camperplek, 8 min lopen en dan tram naar centrum. de plaats heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. Reserveringssysteem werkt niet. Op tijd aanrijden, zie je of er plek is. Er stonden ook tentjes en een vouwwagen. wij komen graag weer. 25,00 per nacht met stroom (2 volw +kind)