@JMFTC
- 2025
Dit is de beste camping die we tot nu toe bezochten . Ook hebben ze er heerlijk eten in het restaurant . Je kan er tal van activiteiten doen , wij hadden geluk dat er een viking kamp was . Breng de vikingen zeker een bezoekje als ze aanwezig zijn . De eigenaars noemen Petra en Andre , je kan ze alles vragen . Ze helpen je als een eigen familie lid . Ze spreken Zweeds , Engels , Duits en hun moedertaal Nederlands .
Verouderde camping , het is een beetje een verloederde plaats . Er hangt ook een rare sfeer .
Sitecode: 20589
nette camping , alles naar wens .
Zeer ruim terrein dicht aan het meer , heel rustige locatie . Wij maakte er enkele wandelingen die makkelijk aangegeven zijn rondom het park .
Vriendelijke haven meester , makkelijk aanmelden via qiosk €24 per nacht zonder elek . Douche / toilet / kookplaats / wasmachine / water beschikbaar . 25 minuten wandelen naar het treinstation om naar Copenhagen te gaan . Omringd door mooie boten ⚓️⚓️⚓️
Sitecode: 92009
Bovenkant
geen water
Geweldige plek voor campers, bezoek zeker de gezellige dorpjes. Makkelijk om 's ochtends een ontbijtje te pakken. 😛
Leuk om te staan , Hasselt is mijn geboorte stad . Je staat 5 minuten wandelen van het winkel centrum . het is juist tussen de grote en kleine ring waardoor het logisch is dat er geluid is van de auto’s . De omgeving is mooi groen , je hebt zelfs zicht op de ingang van de Japanse tuin bezoekwaardigheid . Zeker de moeite waard !
• heel makkelijke check in/out • super proper • handige los en vul station grijs / proper / casette • mooie omgeving tussen het groen en koeien