@JOHNF9331
Een leuke site voor een tussenstop. Een beetje lawaaierig met voetbal in de avond en de parkeerplaats wordt druk maar 's nachts rustig. Faciliteiten oké, betaald water maar WC lozen is gratis. Elektriciteit is beschikbaar, maar alleen voor campers die het dichtst bij het punt staan. De stad is oke, supermarkten en neem altijd. Zou opnieuw gebruiken
Klein dorp, geen voorzieningen, geen winkels. Vlakke plaatsen. Vrij luidruchtig geparkeerd naast de sporthal met groepen die komen en gaan tot de vroege avond maar 's nachts rustig. Oké voor een tussenstop van één nacht.
Een mooie tussenstop. Rustig met weinig voorzieningen. Een aantal locals die de flessenbanken gebruiken, maar veel ruimte en niveau (ish). De stad ligt op 10 minuten langs de heuvel met een paar supermarkten. Steil op de weg terug
We verbleven hier 1 nacht 27/02/19 .. Euro 6 p / n maar goede waarde. parkeren voor de dag is Euro 4 dus alleen +2 voor overnachting. ze komen 's avonds rond en leveren een bon + automatisch barrièrekaartje voor de uitgang. geen andere voorzieningen dan stofbakken, maar vlak. IP Vogelsang is een interessante plaats, met goede landschappen en wandelingen.
Gemakkelijk te bereiken en super rustig als wandelaars zijn vertrokken. schoon en netjes, mooie tussenstoplocatie.
Echt goede plaats, nu hier 4 keer geweest. Personeel behulpzaam, beperkte gratis wifi ontvangst. 15 minuten lopen naar Ieper Centrum. Ideaal voor het gebruik als uitvalsbasis voor het verkennen van de regio en in bepaalde WW1 sites van belang.