@JP.Honders
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Aardige eigenaar die alles uitstekend regelt en duidelijk trots is op zijn camperplaats (die overigens te koop staat wegens zijn leeftijd). CP bij ons bezoek helemaal vol aan einde dag (8 plaatsen). Keurige, wat ouderwetse badkamer (toilet, douche, wastafel) die door alle gasten gedeeld wordt. Gaf zelfs met volle CP bij ons geen probleem, iedereen was geduldig. Heerlijk rustige plek. Aanbevolen!
Vol goede verwachtingen hier naar toe gereden (juli 2025). Besloten hier niet te verblijven om twee redenen. Ten eerste de enorme varkensstank. Kan deze camperplaats niets aan doen, kwam van naburige boerderij waar op dat moment ook varkens in vrachtauto werden geladen. De wind stond richting cp dus de stank was echt niet prettig. Ten tweede voelden de plaatsen erg opgesloten tussen de muur van gebouw en hoge begroeiiing op veld, dus nul uitzicht
Sitecode: 72020
Hier 1 nacht gestaan. Verkeer was wat hoorbaar, maar voor ons niet storend. Sanitair eenvoudig en zou iets schoner mogen (stoffig, spinnenwebben, etc). Prijs-kwaliteit klopte voor ons niet, te duur voor wat het biedt. Eigenaar niet ontmoet. Straalde minder "liefde en zorg" uit dan bij sommige andere camperplaatsen. Wij waren begin juli enige gasten, volop privacy dus.
Absoluut een pareltje voor ons. Heerlijk rustig, geen verkeer, alleen vogeltjes te horen. Prachtig plekje op gras in mooie tuin. Water, electra, lozen, dus alles wat wij nodig hebben. Vlakbij het schitterende natuurgebied Lille Vildmose. Supermarkt in dorp. Eigenaren waren op reis tijdens ons verblijf, maar hadden ons vooral aan telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan. We zijn vier nachten gebleven, maar hadden hier gerust nog langer genoten.