@JWA
Lid van Campercontact sinds 2016
Hele mooie plaatsen alleen heel jammer van de parkeerplaatsen echt een minpunt voor deze camperplaats.Auto's voor je neus is niet leuk. We komen hier al jaren,maar dit had ons inziens niet gemoeten.
Voor een dergelijke plek zoveel geld vragen,is te gek maar gauw doorgereden.
Mooie plek maar gezien de prijs zijn dit campingtarieven en rijden we hier gillend voorbij
meneer of mevr bertanny,verteld er niet bij dat de havenpas 15€ borg is en je deze terug krijgt,dus deze meneer of mevr verteld het verkeerd en plaatst dus een ongepaste review.
Maar doorgereden met dit soort campingprijzen.
Voor dit bedrag kan je beter op een boeren camping gaan staan. Dit zijn toch geen camperplaats tarieven meer.
Dit zijn boerencamping prijzen,echt te duur.
Lijkt me prima maar helaas kunnen er maar 2 staan ,dus het zal er gauw vol zijn.
Vreselijk nauwe plekken hier en dat voor zon hoge prijs. Je kunt je camper nauwelijks uitstappen.
Mooie plek, parkeren in de vakken waar een camper op staat,op andere plekken niet toegestaan ,wordt door handhaving gecontroleerd. betalen via betaalautomaat.
Prima plek,alle voorzieningen aanwezig Douche en toilet prima in orde ,en een redelijke prijs
Voor nood hier gestaan camperplaats vaak vol ,zeer nauwe plekken .
Slechte manier van geld innen als je er toevallig niet bent, heb je geluk en sta je overdag of 's avonds voor niets. Ze komen nl 2x per dag. De mensen die er overdag en s,avonds wel zijn hebben pech 20 euries betalen.Laat Roompot nu het tarief verlagen en gewoon een betaalautomaat plaatsen zodat iedere camperaar gelijk wordt behandeld!!!!
Zeer veel mis op deze camperplaats,allereerst de overlast 's nachts van scheurende auto's op het naast gelegen parkeerterrein bij het water waar jeugd aan het racen is,de knallende vuurwerkpistolen nog maar daargelaten.Op het tegenover gelegen parkeerterrein overnachten campers vele dagen voor niets,dit terwijl dit niet is toegestaan. V