@JWalter
- 2012
- Bürstner Nexxo T 728
- 2013
1. Prima sanitair 2. De plaatsen variëren van geschikt voor 8m tot royaal 3e restaurant ter plaatse de prijs waard 4. Geweldige weg naar het Wösser-zwemmeer, direct vanaf de camping 5. goede manier om Reit im Winkl te bereiken, ook met de fiets 6. Broodservice 7. ACSI mogelijk Kortom: steeds opnieuw
Een echt goed onderhouden plek met beleefd en behulpzaam personeel. Alle plaatsen zijn voldoende groot voor stacaravans tot 8 m. Zelfs de standaardplaatsen hebben eigen water, riolering en elektriciteit. De douche en toilet zijn absoluut schoon en nieuw! Kleine markt, kleine bar en restaurant beschikbaar Veel meer mogelijkheden om aan het meer te eten Absoluut geweldig en een goede aanbeveling.
Sitecode: 20267
Ik ben hier meerdere keren geweest! Alles is aanwezig: zwembad, markt, restaurant, toegang tot het meer! U hoeft de eerste rij niet meer te reserveren, het zicht wordt geblokkeerd door stacaravans. Het lijkt erop dat het hier die kant op gaat. Nog steeds goede locatie en mooie plek. Staanplaatsen voldoende groot met water en elektriciteit!
Ja, in Zuid-Europa beschermen langdurig kampeerders zich met daken tegen zon en stof! Als je veel reist, vind je dit aan de Middellandse Zee in Italië, Frankrijk en Spanje. En!? De plaatsen zijn hier ruim en er is in elke rij voldoende water en elektriciteit. ACSI op 21 juni nog steeds geaccepteerd! De toiletten en douches zijn wat ouder, maar ze zijn allemaal superschoon, ruim voldoende en gescheiden. De afstand tot het strand bedraagt ongeveer 1,4 km.
5 sterren vanwege het goede sanitair, dat voortdurend wordt schoongemaakt. Afval wordt netjes gescheiden! Alle plaatsen zijn zeer ruim, iedereen vindt hier wel iets. Kinderspeeltuin, winkels, alles aanwezig. Er is ook een heel lang strand waar je alleen kunt zijn. Alleen het bijgevoegde restaurant is exorbitant duur: bier 0,5 voor 8 euro was het duurst op Corsica. Hetzelfde geldt voor Moules avec frites, 19,50 euro. Anders 13,5 -15,5.
De eerste rij is de prijs niet waard. Op de eerste rij zijn slechts 8 zitplaatsen, waarvan er minimaal 4 te klein zijn voor campers van 8 meter. We zijn verhuisd naar de 2e rij. Sanitair super modern en zeer schoon. Het strand heeft te lijden gehad van zware stormen en is nu nog maar half zo breed als vroeger. Anders zijn er medio juni al een aantal leuke restaurants en bars beschikbaar op het strand. Wij waren onder de indruk van de meertalige ontvangst en het goede sanitair
Camping heeft slechts twee sterren, maar de topligging en de - hoewel eenvoudige - faciliteiten laten alleen maar een goede beoordeling toe. Wij hadden het geluk om om 15.00 uur de laatste plaats voor de 8m camper te bemachtigen. We kozen onze eigen zitplaatsen omdat de receptie gesloten was, maar we kregen toch de sleutel voor elektriciteit. Daarna wild zwijn gegeten, persoonlijk bereid door de baas! 7€ per persoon!!! Een must op het eiland
Kamperen onder kurkbomen. Plaatsen wat ongelijk. Soms lange routes naar de stroomverdeler, slechts drie beschikbaar. Restaurant ok, maar alleen gebottelde drankjes. Klein, vullend ontbijt voor € 9. Stokbrood kan besteld worden. Zwembad is nieuw. Het toilet en de douche zijn OK en gescheiden, maar zouden schoner moeten zijn. Directe toegang tot de rivier.
Klein, smal strand. Niet echt voor een strandvakantie. Er zijn allerlei soorten plaatsen. De toegang tot de terrasvormige plaatsen kan smal zijn als er luifels en paviljoens zijn geplaatst. Sommige plekken zijn dan niet meer toegankelijk. Camping heeft geen bar of restaurant. Het plein ernaast heeft het. Bij de ingang van de camping is er een goede pizzeria en winkels op loopafstand. Sanitair is in orde. Apart voor Femme et Homme.
Wij zijn weer vertrokken. De ruimte voor de campers was voor ons veel te ruim en had veel te weinig schaduw. Plaatsen aan het water zijn nauwelijks bereikbaar omdat daar diep zand ligt. Honden toegestaan, maar niet op het strand! Het werkt helemaal niet! In 50% van de campers zijn honden aanwezig. Maar jij lijkt zonder deze klanten te kunnen
Plaats op een geweldige locatie ten opzichte van het strand dat gemakkelijk te bereiken is via het bewegwijzerde pad. We vonden afgebakende zitplaatsen leuker, Ze zijn echter niet allemaal haalbaar voor voertuigen van meer dan 7,5 meter. Toegang tot het terrein via een smalle weg, maar voor ons geen probleem met een camper van 8 meter. Sanitair in orde en schoon. Supermarkt goed gevuld. Infinity-zwembad ook leuk
Dus als je hier iets te klagen hebt, begrijp je niets van kamperen. - super geweldige, rustige locatie - goede, grote ruimtes ook geschikt voor campers van 8 m - veel aansluitpunten met 16A elektriciteit en water - Alle wasplaatsen zijn uiterst modern en altijd schoon (papier neem je zelf mee, anders rommel je er toch mee) - de prijzen zijn redelijk voor de aangeboden service (€34 voor camper, elektriciteit, 2 personen en hond). Topaanbeveling!!!