@JaLam
Op een mooi terrein bij een klein dorp is dit een ‘ouderwets juweel’ van een camping municipal. Voorzieningen gedateerd maar uitstekend onderhouden. De mevrouw (van de gemeente neem ik aan) kwam ‘‘s avonds het geld ophalen.
Mooie plek maar de teringherrie van racende ettertjes in lawaai auto’s en op motors is vooral ‘s avonds verschrikkelijk. Jammer!!
Als camperplek weinig op aan te melden. Wij wilden hier echter ook gaan eten en dan blijkt het restaurant al sinds 1 januari gesloten te zijn. Alleen voor groepen kan er nog van gebruik gemaakt worden maar dat is zelden het geval met camperaars natuurlijk. Herl jammer dus doorgereden naar Ankum zo’n 7 km verderop.
Mooi, rustig. Zou fijn zijn als dat zo bleef. In de verse hoor ik helaas ook alweer wat hoogst lawaaierige en irritante motorrijders. Geen respect voor de natuur of voor andere mensen!! Als dat eens aangepakt zou worden. Vast teveel gevraagd!
prima plek in een mooi stadje in een prachtige omgeving. Obrigado a Municipio de Serpa!
Sitecode: 1951
Wij vonden het - eind augustus, dat wél - erg druk en ook erg dicht op elkaar. De informatie over een natuur- en wandelgebied laat onvermeld dat het direct achter een grote parkeerplaats ligt. Wij vonden het geen bijzonder mooie plaats. Voorzieningen ok.
Het is zeker een redelijke maar ook heel vreemde camperplaats. Je staat in een soort nis tussen muren en hoog groen. Wel dicht bij de stad met de voordelen maar óók de nadelen.
Mooie relatief rustige plek. De weg verderop is goed hoorbaar maar wel te hebben. Wij waren er begin augustus, bloedheet, en vonden de wandelmogelijkheden wel erg beperkt. De prijs is inmiddels €10,- incl. stroom.
Prachtig uitzicht op een mooie plek. Prettig om weg te zijn van de drukte op de kustweg in deze augustus vakantiemaand. Voorzieningen zijn redelijk.

Heel erg mooie plek. Wij zijn ook verderop aan het strand gaan staan vwg. de wind. Je moet er tegen kunnen dat je er alleen staat. Maar nogmaals: prachtige plek!
Redelijk blijk bij een wat vervallen haventje. Rustig, geen voorzieningen. Wij stonden op het gras bij de muur met een aardig uitzicht op het haventje en de baai.
Plaats aan wat verlopen haventje. Wij stonden op het gras langs de weg. Aardig uitzicht. Geen voorzieningen.