@Jaap-Huizenga
- Dethleffs Globus Ii
- 2000
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooier wordt het niet ! Een camping in een botanische tuin. Overal bloeiende planten en struiken. Heerlijk zwemmen in het riviertje dat langs de camping stroomt. We hebben hier vier nachten met de camper gestaan. Een keur aan mooie plaatsen. We konden zelf een plaats uitzoeken. Lekker gegeten in het mooie restaurant van de camping. Er is een winkeltje op de camping. Het plaatsje Canobio ligt op een kwartiertje fietsen van de camping.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine, gezellige camping. Volop schaduw onder de bomen. Camping ligt op fietsafstand van het mooie stadje Rapallo. De eigenaar van de camping is niets te veel. Enthousiast personeel. Op het terras van de caming kun je heerlijke, zelfgemaskte pizza's eten. Hiet bier wordt geserveerd in een glas, dat in de diepvries heeft gelegen. Heerlijk. Ook is er een heerlijk zwembad bij de camping. Alles netjes, schoon en keurig verzorgd.
2022
Wij hebben hier twee nachten gestaan. De camping is een oase can rust. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en doel alles om het hun gasten naar de zin te maken. Het sanitair is zeer schoon. Alles is aanwezig en de prijs die voor het verblijf betaald moet worden is gewoon laag. Zeer goede wifi, zodat er zelfs genetflixed kon worden. Kortom een supercamping !!!!
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Grote camping met verouderd maar schoon sanitair. Limburg a.d. Lahn is een mooi oud stadje met stokoude huizen. Prachtig.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.