@Jaap-en-Henriette
- Gezin met kinderen (12+)
- 2004
- Knaus Alkoof Suntraveller 605 dkg
- 2003
- Alkoof
Zeer gastvrij en de naam doet eer aan wat je daar krijgt. Een prachtige plek met alles wat je nodig hebt. Dank je wel Monique, wij hebben genoten van je skoanste plekske!
Prima camping op loopafstand van de tram. wij hebben hier twee nachten gestaan zinder syroom voor ongeveer 20 euro per nacht is 1020 kronen. ze is de hele zomer gewoon open en jier gesloten zoals staat aangegeven op google. De lieve dame weet niet hoe dit aan kan passen.
Eenvoudige camping met prima sanitair en ruime plekken. we hebben hier heerlijk geslapen na een dagje Zwaluwhoeve op 3 minuten fietsafstand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Gisteravond lekker pannekoeken met sangria 😋 gegeten bij het Boerenijsje, daarna heerlijk geslapen. Je kan voor €1 water tanken en voor €4 per nacht kan je aan de stroompaal. voor de rest zijn er geen voorzieningen. Prima gastvrije plek.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wat een prachtige plek na de drukte en chaos van de kust. Juani is een echte gastheer die je graag de producten van zijn groentetuin en wijngaard laat proeven. WIj hebben heerlijk geslapen en genoten van de mooie plek en de tips van Juani in de omgeving. En ja, hij verkoopt ook wijn 😋
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
prachtige locatie aan een meertje, met recreatiemogelijkheden, wij betaalden 110 slotties per nacht inclusief alles. mogelijkheid tot het huren van een sup en strandbar vlakbij. Deze camperplaats is redelijk nieuw. Weg er naar toe is wel wat slecht, maar rustig rijden en je komt op een prachtige locatie.
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden