@JaapGeuzinge
- Hobby De Luxe ET 65
- 2021
- Buscamper
Sitecode: 194896
Ze zijn 22 maart 2026 gestart met hun camper plek. net sanitair zowel de wc's en douches. Mooi en rustige verzorgde plek. staan nu nog alleen helaas. de camperaars moeten deze plek nog even ondeken dus kom maar.😃
mooie camping. bij de camperplekken is standaard electrichetijd in begrepen. wij konden niet kiezen zonder stroom. 180 DK betaald. sanitair prima. Lekker in de omgeving gefietst door de bosen en velden
idd een hele mooie plaats. Weheenen er 2 dagen gestaan. We op tijd zijn want 15.00 raakt het al vol. fijn fietsen naar Nyborg en door de omgeving. alles dik in orde.
gisteren hier weer aangekomen. uiteraard weer uitstekend, maar niet druk. Claus en Betina zijn er niet maar via de camera hadden ze ons al gespot 😀 Betina appte al dat ze de volgende dag weer kwamen.
van donderdag avond tot zondag hier gestaan. Super plek ,heerlijk aan het water. superschoon sanitair en heel vriendelijke eigenaren. in de zomer zou je er heerlijk kunnen zwemmen, maar ons nu iets te koud😄 Bij Harry, net buiten de poort heerlijk en gezellig eten. echte aanrader.
heerlijk plekje. door de lokale jeugd kregen we een halve krat bier. Waarschijnlijk hadden ze iets teveel inkocht😄. wc en afval mogelijkheid. Eten terplekke bij de bistro 5 meter afstand. tegenover de Spar. Ook in het dorpje is voldoende keus om te eten. Mooie omgeving om te fietsen. Hele leuke plek.
super leuke plaats. uitzicht over de haven. WIj vinden deze plaats leuker dan menig andere haven plekjes. dit is echt een camperplek met een haven er bij. Kosten 140 dkk per nacht incl. stroom, wc, douche en schoon water. jammer dat niet wc en vuilwatertank kunt lozen. maar voor 140 dkk (€20,00) is dat niet duur. als je langer wilt staan kost het 100dkk per nacht 5 tot 10 dagen. koopje voor deze plek. sleutel douche-wc hangt in het kantoor
leuke plek voor 1 of 2 nachten. betaald water en stroom. Gratis afvalwater en toilet. mooie plek om op de fiets of wandelend het centrum te bezoeken. Ruime plaatsen!
en we blijven komen dit nu het 8 ste jaar. inmiddels is het sanitair vernieuwd en een betere wifi. het was weer super zoals alijd bij Klaus en Betina.
vrijdag 2 augustus hier weer gestaan. we komen er zeker 1x per jaar. mooi plek met toilet.
Wij stonden hier alleen, 21 t/m 24 april. de huisjes en dd B&B waren wel bezet. wij haden een eigen sanitair unit ter beschikking.... Leuke en aardige eigenaren. Leuke plek om aan te raden.
heerlijke camper en camping. wij staan hier 5 dagen voor mijn werk mijn werkbus parkeren was geen probleem. Heerlijke plaatsen fijn sanitair en schoon. Erg vriendelijk eigenaren. Zeer mooie omgeving, frisse aardbeien direct bij de kweker ongeveer 1 km. Kortom 5 sterren
vanacht er geslapen. leuke locatie, helaas was er niemand thuis. Dus envelop met geld in de brievenbus. aangezien we ivm het weer niet buiten hebben gezeten, ook geen last van de autoweg gehad. Als de wind goed is heb je er waarschijnlkijk weinig last. Het was leuk dat de geiten en kippen buiten lopen vlak bij de camperplek. ondanks de regen is het gras goed te berijden. Een leuke plek
zoals vanouds weer 2 dagen bij Klaus en Betina gestaan. weer een super ontvangst......we blijven komen :)
Sitecode: 20873
geweldige camperplaats, erg vriendelijk ontvangst. in de ruimte voor de camperaars 1 douche met toilet e nog een aparte toilet. tevens een pingpongtafel en biljart en nog meer. Ruime plaatsen. we komen er zeker nog een keer weer. top lokatie
vandaag aangekomen op deze camper plek. Leuke plek en gelijk besloten om er 4 dagen te staan. alles aanwezig, stoom, en 1 toilet. Is tevens een rustpunt voor fietsers met kofie en drinken (zelfbediening). bij d verkeerde wind is de doorgaande weg wel te horen maar niet hinderlijk. De volgels hoor je beter.
zoals beloofd in de review op 3-9-2022, vandaag werr op deze camperplek....gewoon geweldig, kan er helaas niets anders van maken....wat een rust en vriendelijkheid....SUPER
super leuke camperplaats. alles tiptop in orde, schone toiletten en douche. heel rustig en superleuke gast vrouw en heer. komen s avonds even langs voor een praatje en in ons geval zelfs met een plakje eigen gebakken cake. niets anders dan lof. zijn sinds 1 jaar de eigenaar van dit super leuke plekje. komen zeker een een keer weer langs. staat inmiddels als favoriet bij ons opgeslagen
wederom 2 dagen gestaan een dik stuk touw met daar 2 tennisballe meegenomen voor de hond Kenia....maar die waren zo stuk.Geweldige camper plek en komen daarom over 13 dagen nog weer voor 2 overnachtingen. met een beetje geluk mag dan mee helpen op de combine.
zeer mooie camperplek en mooi uitzicht en beschut staan. ondergrond steentjes, zeer net sanitair staan hier 2 dagen
hier 3 nachten gestaan, bijna alleen. Heerlijk rustig. Je kunt op het hele terrein een plaatsje zoeken en gaan staan, daarna melden bij de receptie van het vrijetijdscentrum. De ingang was even zoeken aangezien dat ze aan het verbouwen zijn. overnachting 50 kroon, stroom 20 kroon per dag. douchen zit bij de prijs in. Zeer schoon en netjes
prachtige plaats. wij stonden alleen op het gras. nog geen extra parkeerplekken er bij gekomen. kunnen er minimaal nu wel 3 staan. Heel aardige mensen die direct gegevens over de omgeving hadden.
Weer heerlijk een nacht gestaan. Jammer dat er een stevige en koude wind was, verder een zeer mooie plek. We stonden zelfs met 15 campers.
Zeer mooie plaats. cafetaria, Spar en broodjes zaak direct bij de plaats. varo is ook nog een pizzeria, c.a. 500 meter. heerlijk rustig. wij hebben er 2 nachten gestaan. heerlijk gefietst naar het slot en naar de zee
hier 1 nacht gestaan 100 kroon per nacht incl. gebruik van een heerlijke douche en toilet. Stroon 25 kroon. Prachtig mooi uitzicht. Zeer gastvrij. we stonden er met 3 campers, we waren weer de enige Nederlanders.
water weer beschikbaar om te spoelen. zag er netjes uit
24 juli 2020 aangekomen. leuke plek. Mooi uitzicht over het water. staan er met 4 campers. het is er heerlijk rustig. de toiletten zijn nu in elk geval schoon. het eerste behoorlijk dus schuimpjes op de golven. Machtig mooi om te zien.
ook deze keer weer bij Klaus en Betina gestaan. kost nu idd 75 kroon, maar daar heb je dan wel gratis alle voorzieningen voor zoals stoom, water, douche e.d. sanitair wat verouderd, maar goed te doen. is bezig met 3 extra VIP plaatsen van 25m2 per plaats op een betonnen ondergrond met een overdekte zitplaats met windschermen zodat je altijd uit de wind kunt zitten. Fantastische mensen super aardig
zeer mooie plek wij staan hier nu 22-7 2020 met 4 campers. heerlijk rustig en schoon. ivm corona geen Nederlander te bekennen.
goede plek voor overnachting. Redelijk rustig en weinig te beleven. Mooi sanitar, volgens mij nog nooit gebruikt😪 helaas is de deur op slot. Je kunt de toilet legen achter het gebouw en tussen de staanplaatsen is een put voor de vuilwatertank. of de stroomaansluiting en water ol functioneerd weet ik niet, deze waren we niet nodig. de waterkraan aan het gebouwtje werkte wel, zonder betaling
mooie plek. Wij stonden er met 6 campers. zeer fraai uitzicht. Heerlijk rustig geslapen. In de ochtend nog bruinvissen gespot. Zeker een aanrader, prullebakken en een zeer net toilet aanwezig. Een aanrader.
erg mooie plek. Even over de duinen en je bent op het strand. je mag hier niet overnachten!
mooie plek. Tentijde van ons verblijf was er ook nog een bruiloft. verder een rustige camperplek met hele ruime plaatsen. Is zeker aan te bevelen
prachtige plek. schitterend uitzicht we stonden direct aan het water. we stonden er alleen. heerlijk rustig. water en biotoilet aanwezig. je mag er maximaal 2 dagen staan.
wederom hier gestaan. wij komen hier al een paar jaar als tussen stop. heerlijk rustig.
leuke plek. heerlijk rustig geslapen. tegen over voetbalveld en zwembad. plaats voor 3 campers
zeer mooie CP bij Klaus en Betina. wat een rust. zeer gezellige eigenaren die alles voor je over hebben. ze geven veel informatie over leuke plekken. Klaus staat gelijk voor je klaar om op zijn smartfone het voor je te zoeken. klasse mensen, en alles voor niets. wij hebben er 3 dagen gestaan. Als goede camperaars hebben we een leuk bloemstuk voor hun gekocht als dank👍
mooie CP helemaal eens met de vorige reacties. wij hebben er 1 dag gestaan 6 juni 2019
van 1 op 2 juli hier gestaan. heerlijke rustige plek. 2 jaar geleden hier ook al geweest. Max de hond loopt er gelukkig ook nog. Zeer vriendelijke eigenaars. s morgens stond er een bloemetje voor ons op tafel...superrrr. Ribe op fiets afstand.
van 30 op 31 mei gestaan, mooie en rustige plek. Heerlijk om de mooie vijver gestaan. eigenaren Brigitte en Peter Kaiser zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Aanmelden niet nodig, gewoon plekje opzoeken en zij komen rond 19.00 het sta geld halen. als je stoom wilt dan even aanbellen, de stroom kastjes zitten normaal op slot
Met pasen hier gestaan. we waren vorig jaar hier ook al een paar dagen geweest, toen was het gras bruin door de droogte maar nu is alles weer fris groen. Het is nog steeds een super plek en nog even netjes, zeer gastvrij en super vriendelijk. Vandaag een leuke verrassing.....we kregen 2 fijn gekookte eieren en een leuk kaartje van eigenaren Irma en Gerard....heel leuk, dankje wel👍
vandaag aangekomen....werkelijk een super plek👍 zeer mooi en erg schoon sanitair. Keurig verzorgd en zeer gastvrije eigenaren. zeker een 10 waard. water en toilet lozen op de speciaal aangelegde plaats, water vullen direct er naast.
Een mooie plek, leuk ingerichte huisje met keuken en een soort woonkamer met TV e.d. In de koelkast staat ook drinken, die je tegen betaling mee mag nemen. Heerlijke warme douche. Leuk wandel- en fietsgebied.
Sitecode: 20505
Geweldige plaats, rust en ruimte. Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Heerlijk op de boerderij. Mochten alles zien en bekijken. Overdag hoor je de stieren wel, maar die slapen 's nachts ook. Uiteraard ruik je dat je bij de boer bent, maar als je daar, net als ons, geen problemen mee hebt, is deze plek werkelijk voortreffelijk. De mensen zijn aardig en behulpzaam... dit is PUUR Denemarken!!
Erg mooie plek. Wij hebben hier 2 dagen gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst! Voor € 10 per nacht incl. stroom, water en lozen. Niet te vergeten gratis gebruik van het zwembad. Zeer netjes en super schoon. Het douchen is bij de prijs inbegrepen. Voor dit alles is het voor ons een dikke 10 waard.
Zeer mooie lokatie. We hebben er het hemelvaart weekeinde gestaan. Het was erg warm, 30 graden maar het was er goed te doen genoeg schaduw plekjes.....en natuurlijk heerlijk ijs. Borne c.a. 3 km met een mooi centrum met veel winkels. Kortom heerlijk genoten. Toppie.
31-7-13: zeer leuke plaats en zeer behulpzame beheerder. Stadje en bakker op 5 min loopafstand. Zeer net sanitair d.m.v. tellykey card, kosten krijg je terug. Douchen 5 kr per 5 min. Helaas geen vuilwater lozing (ook geen chem.toilet) wel water inname. Plaats voor 6 campers. Je mag ook gebruik maken van de keuken van de zeilclub. toegang d.m.v c
Sitecode: 11928
Zeer aardige mensen Lis spreekt goed Duits en Jens goed Engels. Zeer gastvrij. Toilet en douche in één en de zelfde ruimte, dat was wat jammer anders hadden ze van ons een 10 gekregen. Ze hebben een hele mooie tuin!
de prijs was ik vergeten om in de reactie te vermelden. Prijs per nacht (camper, 2 volwasenen en 1 kind) 150 kroon incl stroom (douche en internet is gratis)
leuke camperplaats, vriendelijke ontvangst in de winkel/receptie. net en schoon sanitair, maar wel weing.