@JaapMatser

- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Augustus 2026
Heerlijke plek nu voor 2de keer geweest. Rustig, schoon sanitair en als je jezelf wilt verwennen heerlijke pannenkoeken. Heerlijk gefietst gewoon genoten.
Juni 2026
ruime plaats. rustig, schoon sanitair en alles in de buurt. mooie fietsroutes.
rustige plek. sanitair erg netjes. wij stonden op 83 uitzicht op schuur met rotzooi. Plek vonden wij vreselijk daarom vertrokken naar andere camping.
We mochten staan zoals we zelf wilden. ruim terrein. We betaalde €17,00 per nacht incl. stroom. Mooie fietsomgeving. Zeer geschikt voor honden. Enige nadeel dorp niet op loopafstand.
Mooie camperplaats met mooie plekken die mooi aangelegd zijn. Sanitair prima. Mooi fiets en wandelgebied.
Goed verzorgde camping met net sanitair. Mooi fiets en wandel gebied. Staan veel stacaravans waar Poolse mensen in wonen.
afgelopen weekend gestaan. Kan een super mooi plekje zijn als het iets beter bijgehouden wordt. Geen sanitair aanwezig.
camperplaats keurig verzorgd. er wordt gewerkt en dat geeft overlast. plaatsje vinden wij ongezellig maar dat komt omdat er zoveel mooiere plekken zijn. voor ons nooit meer.
prijs € 25,00 locatie perfect sanitair oud. restaurant gesloten.