@JaapPrenger
prachtige camping aan het water met strand en bootjes die je kan huren. bij aankomst betalen en zelf een plek zoeken. begin van de avond komt de eigenaar om vragen te beantwoorden, te informeren over de douches en hij verkoopt ook de munten voor de wasmachine en droger. prima voorzieningen, aanrader wat ons betreft.
Prima locatie bij de haven. Krappe plekken maar bij haven veel bankjes, picknick tafels, bbq's om heerlijk te ontbijten. Gratis goede WiFi, prima zwemgelegenheid en in het meer. Complimenten voor havenmeester Fabio, vriendelijk en behulpzaam! Telefoon: +41792406909
Dit is geen camping maar camperplaats achter het bedrijfsgebouw van Meili AG. Verhard met grind, geen mooi uitzicht maar wel op loopafstand van de Halwilersee. Stroom beschikbaar, verder geen voorzieningen. Prima voor één nacht.

Prima camperplek, stroom, toilet, douche, lozen en water. Volg gewoon het adres en de borden... het dorp uitrijden, naast speeltuin. Wij betaalden €11,50 voor 20 uur.
Prachtige camping, mooie plekken, super schoon en mooi toiletgebouw
Prima plek voor een overnachting. Stroom werkt, water tappen en lozen kan ook tegen betaling. Rustige plek
Prima camping voor 1 of 2 nachten. Veel vaste plaatsen, maar hier en daar een plekje voor een voorbijganger. Gedateerd maar prima sanitair. Niet geschikt voor grotere campers ...die van ons is 6,5 meter en dat paste net. 25 euro voor 1 nacht incl. stroom. Klein maar lekker verfrissend zwembad