@JaapdeJong
- Citroen Jumper Pössl
- 2015
- Buscamper
Sitecode: 195912
Een heerlijke, rustige plaats. Alles aanwezig. Bovenop een heuvel, dus even een klimmetje, maar goed te doen.

Een ruime camperplaats. Ideaal om de thermen te bezoeken. 20 minuten lopen, maar dan heb je ook wat! Geen entree kosten.

Wat een schitterende locatie en een juweel van stadje. Schitterend uitzicht. Het toilet was gesloten.

Apart terrein voor campers. Geen markeringen. Ondergrond steenslag. Vlak terrein. Een prachtig uitzicht over het Toscaans landschap. Prima plek.
Bijzondere mooie en ruime locatie met voorzieningen en heel mooi stadje. Je kijkt op een meer met park er langs. Helaas zijn ze aan het uitbreiden en herinrichten. Ik zag slagbomen, dus dat gratis overnachten zal wel over gaan.
Wat een heerlijke rustige plaats met volop ruimte. Schitterend uitzicht op het dal, want je staat wel hoog.
Heerlijke rustige plek in de natuur. Een korte pad uitrijden naar achteren en bordje volgen. Een vriendelijke vrouw heette ons welkom. Het tarief nu €7.
Sitecode: 20868
Inderdaad wat vreemde plek met veel campers waar niemand in was. We hadden een rustige nacht , de drukte op de weg viel mee. uitzicht op een groen veld. Mooi gebied voor een wandeling.
Op zich een mooie plaats, maar het was afgesloten i.v.m. eventueel opkomend water van het riviertje wat er langs stroomt.

Rustige, wat eenzame plaats zonder voorzieningen. Keurig geasfalteerd en uitzicht op weiland en een kerkhofgebouw. prima als je van rust houdt. Weinig verkeer.
Heel rustige geasfalteerde plek met uitzicht op een weiland en op afstand een kerkhof. Geen voorzieningen en weinig verkeer.

Prachtige omgeving. Zie info bord voor parkeerkosten.

In verband met hoog water is de plek afgesloten met waterkerende schotten.
Heerlijke rustige plaats, met schaduw. We stonden alleen en voelden ons veilig. s'avonds zagen we diverse bevers zwemmen.
Prachtige camperplaats, goede voorzieningen. Gewoon een 10.
We hebben hier heerlijk rustig gestaan, in de natuur met prachtig uitzicht. Deze plaats wordt ook gebruikt voor verschillende soorten kinderspelen. Alles ziet er wel rommelig uit, dat is ook de charme van deze plaats.

Mooi verzorgde plek met voldoende ruimte voor campers. Gelegen aan een rivier en s'avonds schitterend uitzicht naar de verlichte stad. Ernaast een speelplaats voor kinderen. Mooie en schone openbare toiletten. Kortom een aanrader, met dank aan de gastvrije gemeente.
Prima plek om te staan. Fijn park, mooi uitzicht over de stad, s'nachts rustig. Waterkraan in park.
Het is een mooie plaats met moerbei bomen waar je de camper onder moet parkeren. Helaas hebben die hun schaduwkanten. Ze laten op dit moment hun vruchtjes vallen. Die loop je dan de camper in en het geeft (tijdelijk?) een vliegenplaag. Verder prima verzorgde plaats.
Bespaar je de moeite er heen te rijden over een kilometer lange smalle grindweg. Bij aankomst blijkt het terrein nog steeds afgesloten met hek en hangslot. Terwijl in het stadje de borden met camperservice je nog steeds er naartoe wijzen. Onbegrijpelijk !
Prachtige plek bij ruïnes. Prima geasfalteerde weg er naar toe. Je staat hoog op een heuvel, dus als er een flinke wind staat en het maar 13 graden is, is het fris. Schitterend uitzicht.
De plaatsen zijn inderdaad wat smal maar goed te doen. De voorzieningen zijn prima in orde. Er naast is een goed onderhouden park. Dank aan de gastvrijheid van de gemeente.

Wat een bijzondere ligging van dit stadje. Als je tot op een paar km naderd, lijkt het stadje in een grote krater te liggen en ook tegen een steile bergwand geplakt. Midden door het stadje stroomt een riviertje, zelfs een strandje met zwemmers. Er was een motoren evenement, dus erg lang "gezellig".

Prima geasfalteerd terrein. Heel veel ruimte. Sporthal en voetbalvelden, dus kan het druk zijn met personenauto's. Keurig stadje om wat te winkelen.

Toen we aankwamen zagen we 14 campers staan en allemaal onbewoond. Er wordt hier veel gedoogd. Een levendig stadje en leuk om er doorheen te wandelen. Afval lozen bij sanizuil.

Hele rustige locatie met wandelmogelijkheden langs de rivier. Tevens mogelijk om in de rivier te zwemmen. Er is hier verder niets maar de locatie is prachtig en soms heb je niet meer nodig.

Geweldige plaats. In het weekend veel bezoekers die naar het meer gaan. 's Nachts heel rustig en vrij. We stonden maar met 4 campers. Heerlijk fietsen in de omgeving en wandelen om het meer.

Plaats bij restaurant met uitzicht over de stad Shkoder. Consumptie niet verplicht maar altijd welkom. Zag er goed onderhouden uit.
Plaats direct aan het water. Zagen zeeschildpadden zwemmen. mooi uitzicht op dorp. Al vroeg verkeerslawaai en vissersbootjes.
Schitterende plek aan het strand. Het was er schoon en heerlijk kunnen zwemmen. Aftapkraan en werkende stranddouche aanwezig. Zeer aan te bevelen.
ruime verhard terrein aan het water. Er tegenaan een verlopen camping waar je gratis af staan. Er is ruimte voor zeker 25 campers, direct aan het strand.
Eenvoudige camperplaats midden in Berat. Eenvoudige sanitair maar wel schoon. Gastvrije mensen. Maakten graag reclame voor eigen restaurant. Prima gegeten in een moordend tempo. En dat voor €8.
Tja, een groot woord voor camperplaats. Het gras was hoog en nat. Dus de laarzen aan. We troffen het ook niet zo met het weer. Op de eigenlijke plaats konden we niet komen vanwege een modderig pad. Maar zou je daar staan had je een prachtige plaats in de natuur. Dus echt een plaats voor de liefhebber.
Heel fijne plaats. We stonden alleen met kwetterende vogels om ons heen. Gewandeld naar het mooie plaatsje Grave. Al gauw 3 kwartier.
Nette plaats maar niet echt gerekend op campers. Toch mogelijk een goed plaatsje te vinden onder de bomen. Restaurant aanwezig en er staan veel huisjes om te verhuren. Toilet en douche aanwezig.
landelijke, rustige camping met zwembad. Goed onderhouden en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar die je heel veel informatie kan geven over omgeving en ook over Roemenië.
Fijne, rustige plaats voor wie weinig eisen stelt. Heerlijk aan het water gestaan. Wat wil een camperaar nog meer.
Heel mooie plaats met uitzicht op meer.